Quote: Nikt nie wspomniał o meczu Olomouc-Jihlava. 1.8 na Jihlava godny zagrania.Miejsce w tabeli tych obu zespołów przedstawia sie tak: 1. HC Dukla Jihlava 2 7:1 6
13. HC Olomouc 2 3:6 0
Jak wiec widać Jihlava walczy o czołowe lokaty i porażka z przedostatnim zespolem w lidze bylaby co najmniej nie na miejscu
Kolego jeszcze miejsce w tabeli o niczym nie świadczy bo do końca rozgrywek ohhoho! Ale owszem Jihlava powinna tego meczu przynajmiej nie przegrać!
Swiadczy przynajmiej o formie a swoje wiem o spadkowiczu.Sumując:STAWIAM
W SOBOTE PANOWIE CZYSTA 1 TO CHOMUTOV-OLOMUNC DLACZEGO? JUZ TLUMACZE CHOMUTOV TO BARDZO DOBRA DRUZYNA NA WLASNYM LODZIE W TAMTYM SEZONIE 16zw 4r 6por A OLOMUNC NA WYJEZDZIE ODPOWIEDNIO 6-3-18 A MECZE MIEDZY SOBA TO 3-1 9-2 I NA OLOMUNCU 4-2 6-3 WSZYSTKIE WYGRANE PRZEZ CHOMUTOV
Dziś jeden meczyk:Ostrava-Beroun.Zastanawiam się nad tym czy zagrac czysta 1 czy podeprzeć się 1X A przy okazji czy ktoś może dać linka na tabele i dotychczasowe mecze tej ligi?? Bede wdzięczny
trzy meczyki z profka, mlade w gazie z hvirzovem-hmmmm szczerze to nie wiem na co ich stac w tym sezonie! jihlava nie powinna przegrac tego meczu u siebei z usti-chlopcy jak narazie rozczarowuja swoja postawa! chomutov podejmuje olomuniec-przegrywaja mecze ale wszytko po walce wiec az tak nei odbiegaja od rywali! dla mnie jihlava 1 lub 1x!
#397163 - 16/09/200522:00Re: 2-ga liga Czeskiego hokeja
winiacz
old hand
Meldunek: 05/08/2005
CHOMUTOV - olomunec 1 Nizezwykle gorzny chomutov na wlasnym lodzie podejmnuj adosc slaba druzynae olomunca..ktora w dodatku bardoiz lezy gospodarzom ktorzy po osatnim rozgromineiu u siebei beniaminka nmysle ze pojdize za ciosem i wygra drugi z rzedu mecz u siebie.....
Mlada Havirzov 1 Mysle ze mecz nei podle tgajacy komentarzu POPROSTU PEWNIAK!!!!!!!
#397164 - 17/09/200506:00Re: 2-ga liga Czeskiego hokeja
body9
member
Meldunek: 10/08/2005
witam......
Moim skromnym zdaniem Mlada jak i Chomutov nie powinny miec zadnych problemow z wygraniem swoich meczy...... Co do meczu Jihlava- Usti, to miałbym pewne wątpliwosci co do zwycięstwa gospodarzy...... Ja raczej postawię na Usti za mała stawkę, jesli w ogole zdecyduje się grac to spotkanie... Przyznam jednak że kurs jest zachęcający..... Zobaczę jednak, co piszą na innych(czeskich) stronkach.....
Jak dla mnie warte ryzka są dwa meczyki: 452 Trebic-Hr.Kralowe 2.26 4 2.26 1.44 1.44 - 2 HC Berounští Medvědi nie dali na wyjeździe rady i przegrali po dogrywce. H.Kralowe to mocniejsza drużyna i ma spore szanse dzisiaj na zwycięstwo. Jihlava-Usti n.L. 2 4 2.6 1.33 1.57 - 2. Jeżeli U/L przełamie swoją indolencję w skuteczności strzałów (w każdym meczu dwa razy więcej strzałów niż przeciwnicy nawet na wyjeździe z M. Bolesl.) to wyjadą z Jihlavy z kompletem punktów. Jak będzie zobaczymy. Powodzenia.
#397166 - 17/09/200517:29Re: 2-ga liga Czeskiego hokeja
body9
member
Meldunek: 10/08/2005
Zagrałem dziś Mladę, pierwszy raz od początku sezonu i jak na złosc w tym meczu przegrywają w 3 tercji 1-3 na własnym lodowisku .... Z kolei niedoceniane przez wielu Usti prowadzi w 3 tercji 3-1....