Strona 7 z 13 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 >
Opcje tematu
#398161 - 07/10/2005 17:46 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Quote:

Quote:

Quote:

...banów jest bardzo istotna - nawet powiedziałbym, że najbardziej. A to dlatego, że dla niektórych jedynym środkiem na to by się uspokoili i przestali bluzgać i śmiecić jest właśnie taki miecz wiszący nad głową.

Wy jako moderatorzy jak rozumiem w sprawie banów mozecie pisac do jednego człowieka czyli Conrada (mającego mało czasu), i on wtedy decyduje czy gośc wylatuje ? Jedynym środkiem wydaje się zrobić taki upgarde by moderator mógł sam decydować. Dopiero póxiej kolejne sprawy Moderator musi mieć też coś więcej jesli chodzi o zalety niz tylko wolny czas, bo tak to własnie wyglada.

czy masz jeszcze glupsze pomysly??? jezeli tak to koniecznie napisz!!!!

to pierwszy watek mojej mysli!!! gdyby isc dalej to praca niektorych moderatoerow dokladnie do tego sie ograniczy -patrz temat TENIS !!!

Do góry
Bonus: Unibet
#398162 - 07/10/2005 17:49 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
Quote:

Quote:

Szczerze powiedziawszy chciałbym mieć możliwość podpatrzenia co wyprawiają 'Starsi', trzeba patrzeć wam na ręce. Zawsze musi być opozycja! Z tego co wiem to można zrobić tak by temat(czy tam dział) był widoczny dla każdego, ale pisać by mogla tylko 'Starszyzna'

Chociaż są tego złe strony to ja bym się za tym opowiedział

Pozdrawiam!

ale jak mi wiadomo nic takiego nie funkcjonuje wiec raczej trudno bedzie to podpatrzec

chodzi o to ze funkcjonuje,ale bez dostepu dla "szeregowych" uzytkownikow forum

Do góry
#398163 - 07/10/2005 17:56 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Quote:

Quote:

Szczerze powiedziawszy chciałbym mieć możliwość podpatrzenia co wyprawiają 'Starsi', trzeba patrzeć wam na ręce. Zawsze musi być opozycja! Z tego co wiem to można zrobić tak by temat(czy tam dział) był widoczny dla każdego, ale pisać by mogla tylko 'Starszyzna'

Chociaż są tego złe strony to ja bym się za tym opowiedział

Pozdrawiam!

ale jak mi wiadomo nic takiego nie funkcjonuje wiec raczej trudno bedzie to podpatrzec

chodzi o to ze funkcjonuje,ale bez dostepu dla "szeregowych" uzytkownikow forum

rozumie ze jest to wprowadzenie nowych form demokracji!!!! gratulujemy i prosimy o jeszcze !!!

Do góry
#398164 - 07/10/2005 18:04 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
marek86 Offline
old hand

Meldunek: 27/01/2005
Quote:

Quote:

hmm ja mam taka propozycje... nie wiem czy ona jest dobra... ze np niektore dzialy zeby bylo tylko dla zarejestrowanych.. chodzi mi o bonusy typu bez prowizji.. bo jak widac duzo osob niezarejetrowanych odwiedza to forum i wchodza i rejestruja sie (czasem po kilka kont) co jak widac niszczy nasza reputacje w europie i bedzie tak kiedys ze Polacy nie beda dostawac bonusow

myślisz że każdy zarejestrowany użytkownik=uczciwy użytkownik zakładający tylko 1 konto?

to np osoby musza miec troszke wypowiedzi juz na forum np 50... a to napewno tak odrazu sie nieda nabic 50 wypowiedzi

Do góry
#398165 - 07/10/2005 18:12 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
Quote:

Quote:

Quote:

hmm ja mam taka propozycje... nie wiem czy ona jest dobra... ze np niektore dzialy zeby bylo tylko dla zarejestrowanych.. chodzi mi o bonusy typu bez prowizji.. bo jak widac duzo osob niezarejetrowanych odwiedza to forum i wchodza i rejestruja sie (czasem po kilka kont) co jak widac niszczy nasza reputacje w europie i bedzie tak kiedys ze Polacy nie beda dostawac bonusow

myślisz że każdy zarejestrowany użytkownik=uczciwy użytkownik zakładający tylko 1 konto?

to np osoby musza miec troszke wypowiedzi juz na forum np 50... a to napewno tak odrazu sie nieda nabic 50 wypowiedzi

oj chłopie mylisz sie,zapraszam do Quasi Czatu,tam ludzie taką norme potrafią w pól godziny wyrobić

Do góry
#398166 - 07/10/2005 18:14 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
marek86 Offline
old hand

Meldunek: 27/01/2005
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

oj chłopie mylisz sie,zapraszam do Quasi Czatu,tam ludzie taką norme potrafią w pól godziny wyrobić

no w sumie tu ci musze przyznac racje

Do góry
#398167 - 07/10/2005 19:38 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
GregVeB Offline
veteran

Meldunek: 15/08/2004
Zawsze ktoś musi się trafić kto zrobi burdel w temacie :]
Myślę, że można byłoby zrobić tu niemałe porządki...

Zresztą po co ja wogóle się tu udzielam

Do góry
#398168 - 12/10/2005 12:18 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Czy rozwazajac zmiany na forum zastanawialiscie sie nad zlikwidowaniem jednego z dzialow: "Private Picks 2: Grupowa współpraca" lub "Inne konkursy"?
Przeciez w tym pierwszym sa same konkursy, ktore nadaja sie do tego drugiego dzialu i nie zauwazylem czegos takiego jak "Wymiana informacji w grupowej współpracy."
Szczerze mowiac nie potrafie wskazac znaczacych cech rozniacych te dwa dzialy i chyba rozsadnie byloby zmienic ich formule, zrobic poddzialy lub polaczyc.

Do góry
#398169 - 14/10/2005 11:53 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Czy cos sie dzieje w tym temacie czy ograniczono sie jedynie do wpisania do kazdego dzialu regulaminu??? jezeli tak to gratuluje!!!! a co z zapewnieniami ze beda te zmiany ???

Do góry
#398170 - 14/10/2005 13:43 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Big Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/03/2004
Witam.
No, skoro tworzona jest starszyzna forum ,to oczywiście nie może zabraknąć mojej skromnej osoby.Mam tu na myśli wiek ,oczywiście.Żartuję.Tak na serio ,to rzeczywiście przydała by sie zmiana na PP .Jak dla mnie, mogą być nawet cztery ligi,jeżeli to bedzie dobre dla forum.Potrzebne jest wyselekcjonowania tych najlepszych.Skoro chcą zaistnieć i podjeli sie tego ,są dobrzy ,to chwała im za to. Proszę pamietajcie też o takich jak ja ,co niestety ciagle narzekaja na brak czasu.Co nie oznacza ,że podchodzę lekceważąco do podawanych typów,w temacie.Głónym żródłem(ale nie jedynym) informacji i sugestji odnośnie grania zdarzenia jest właśnie to forum.I dlaczego mam nie zaufać facetowi ,skoro ma 10 typów wygranych pod rząd.Niech bedzie w I lidze.Ma spadek formy ,trudno degradacja.Nich czuwają nad tym odpowiedni ludzie.To tyle narazie.Pozdrawiam

Do góry
#398171 - 14/10/2005 13:59 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Quote:

Czy cos sie dzieje w tym temacie czy ograniczono sie jedynie do wpisania do kazdego dzialu regulaminu??? jezeli tak to gratuluje!!!! a co z zapewnieniami ze beda te zmiany ???

wszystko idzie powoli i w dobrym kierunku. Pierwszy krok to nadzór i eliminacja z forum ludzi, którzy robią największą "trzodę" - poprawę widać zwłaszcza na quasi chacie.

Regulaminy, ostrzeżenia to właśnie narzędzia do w/w działań.

Zmiana struktury forum nastąpi niedługo, to nie taka prosta sprawa. Conrad musi zakupić nowe oprogramowanie do forum, robić testy czy nie ma błędów, bugów itd. zanim to wprowadzi.

Propozycję Kursona co do likwidacji PP2 przekazałem i sam uważam ją za bardzo dobrą. Ewentualne likwidacje działów nastąpią dopiero przy zmianie oprogramowania forum.

Niedługo mam nadzieję zajmiemy się porządkowaniem "Świata Bukmacherstwa" i "To i Owo"

Do góry
#398172 - 18/10/2005 07:52 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Ares96. Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2005
Do tej "lepszej' części modów i conrada.

Pomyślcie nad propozycją obok tematu "bany i ostrzezenia" zrobienie tematu bliźniaczego:

"ostrzeżenia dla modów" czyli będziemy wrzucać tam posty w których mod obraża urzytkowników, a są takie.

Zachodzi paradoks. Dlaczego?

Lepsza część modów wykonuje solidnie powierzoną pracę, oczyszcza forum (a może "uczłowiecza" ) i powoli widać tego efekty, choć na razie mikroskopijne, ale jednak są i z tą intensywnością możliwe są efekty, które są zamierzone docelowo.

Z drugiej strony ta gorsza część modów, "podburza" do wulgaryzmu (może to taka taktyka?) co psuje opinie tym lepszym modom, jak i niweczy ich trud.

Do góry
#398173 - 18/10/2005 08:06 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Quote:

"ostrzeżenia dla modów" czyli będziemy wrzucać tam posty w których mod obraża urzytkowników , a są takie.

nie wiem co o tym myslec
ale tli sie we mnie iskierka niepewnosci ze sie szalenie pomylilem co do Twojej osoby

jesli masz jakies zastrzezenia to moze napisz wprost o co Ci chodzi, bo takimi lakonicznymi stwierdzeniami nic nie osiagniesz,a jedynie wprowadzasz wlasciwy swojemu pojawieniu ferment.

Do góry
#398174 - 18/10/2005 08:22 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Ares96. Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2005
Prosze bardzo:

http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=2032580&Main=2010616#Post2032580

Ostatni post.

Mam nadzieje, że się Biszop ze mna zgodzisz, że mod to taka osoba, która nie ma komfortu "lubienia kogos bardziej innego mniej" ma byc to osoba dalece neutralna, potrafiąca w każdej sytuacji byc bezstronna. Ten post który jest dowodem tego, że jest to osoba Llama degradujaca sama siebie z powierzonej roli.

Drugi taki post jeszcze bardziej żenujacej treści był Amkwisha, który bardzo mądrze skasował Schranzer...

Do góry
#398175 - 18/10/2005 08:27 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Biszop-jak wydaje mi sie jest to tylko propozycja Aresa i mysle ze nie pozbawiaona zupelnie racji, choc ja raczej jestem przeciwny takiej propozycji mialbym paru modow do nominacji w tej kategori szczegolnie z dzialu tenisowego-ale generalnie jestem przeciw bo staloby sie to arena pretensji a w dalszej kolejnosci kpin!!!-pozdrawiam

Do góry
#398176 - 18/10/2005 08:34 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Prosze bardzo:

http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=2032580&Main=2010616#Post2032580

Ostatni post.

Mam nadzieje, że się Biszop ze mna zgodzisz, że mod to taka osoba, która nie ma komfortu "lubienia kogos bardziej innego mniej" ma byc to osoba dalece neutralna, potrafiąca w każdej sytuacji byc bezstronna. Ten post który jest dowodem tego, że jest to osoba Llama degradujaca sama siebie z powierzonej roli.

Drugi taki post jeszcze bardziej żenujacej treści był Amkwisha, który bardzo mądrze skasował Schranzer...

jezeli chodz o nijakiego LAME rowniez uwazam ze jako mod sie nie sprawdza ogranicza sie tylko do dawania ostrzezen a tak wogole to 460 postow i mod dziwne natomiast Amkwish jest jak najbardziej osoba wlasciwa we wlasciwym miejscu byc moze go tylko cos ponioslo zaliczam go do czolowki modow

Do góry
#398177 - 18/10/2005 09:08 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

NO TO MAMY ZMIANY NA FORUM!!!!-jak narazie techniczne ale sa!!!

Do góry
#398178 - 18/10/2005 09:10 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
W sumie nie powinienem sie wypowiadac ale skoro powiedzialem A...
ok, co do ostrzezen dla moderatorow uwazam ze pomysl jest pozbawiony racji bo za chwile wiekszosc z modow bedzie miala bana
ale w zwiazku ze moderator to tez czlowiek (po za mna oczywiscie ) moze popelniac bledy w postepowaniu, mysle ze powinien byc taki temat w ktorym mozna by kulturalnie napisac o swoich zastrzezeniach co do pracy modow ale naprawde nie liczcie na bany bo wiecie dobrze ze to nie nastapi.

gremlin -> co do Llamy, to nie jest moderator ktory ma tylko 460 "na liczniku";)

Ares -> przypomne Ci tylko jak Ty obsmiales mnie i b6 w przerwie finalu LM.
co do postu Llamy, zgadzam sie ze mod powinien byc bezstronny ale zastanow sie czy nie zalazles tu za skore kilku osobom??
fakt nie powinien ale twardo trzymam jego strone za caloksztalt nalezalo Ci sie, ze swojej strony moge obiecac ze postaramy sie byc zupelnie bezstronni, choc mi samemu jest szalenie ciezko jak widze Twoje niektore posty ktore bardzo czesto piszesz po to zeby "zamieszac", mysle ze jest to zupelnie zbedne, nie neguje Twojej osoby jako typera ale neguje Twoja osobe za megalomanie ktora epatujesz w wiekszosci postow.
co do amkwish'a, tu naprawde nie masz czego sie czepiac, gremlin napisal o nim kilka slow i ja sie pod tym podpisuje.
Ares, jeszcze jedno, wymagasz od moderatorw ale wymagaj tez od siebie, przyklad:
zwracajac sie do mnie piszesz Biszop, piszac o Conradzie piszesz conrad, subtelna roznica ale pokazuje ze go "nie lubisz" delikatnie rzecz ujmujac, Twoje prawo nie sadze zebyscie obaj z tego powodu nie mogli spac po nocach ale mysle ze wlasnie takie niuanse zadecyduja o poprawie stosunkow miedzy moderatorami, a userami.
Trzeba tylko chciec. Uwazam ze jestes na tyle inteligentny ze dobrze wiesz o co mi chodzi, wojny podjazdowe maja to do siebie ze efekty ich dzialan sa strasznie niestabilne, lepszy "wymuszony" pokoj niz taka wojna

Pozdrawiam

Biszop

Do góry
#398179 - 18/10/2005 09:20 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Quote:

ale w zwiazku ze moderator to tez czlowiek (po za mna oczywiscie ) moze popelniac bledy w postepowaniu, mysle ze powinien byc taki temat w ktorym mozna by kulturalnie napisac o swoich zastrzezeniach co do pracy modow ale naprawde nie liczcie na bany bo wiecie dobrze ze to nie nastapi.

Zgadzam sie w zupelnosci, ze w jakims temacie (chocby tym) nalezy zwracac na wszelkie patologie, rowniez po stronie moderatorow, ale cenzure ich zachowan zostawmy administratorowi, wszak to poniekad jego kadra...

Pozdrawiam

Do góry
#398180 - 18/10/2005 09:20 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Quote:

NO TO MAMY ZMIANY NA FORUM!!!!-jak narazie techniczne ale sa!!!

cytuje sam siebie ale mam juz pytanko czy ktos pracuje nad tym aby zrobic porzadek na forum z konkursami czy kombinujecie aby ograniczyc ich ilosc w dzialach -naprawde z tym cos trzeba zrobic a okazja jest wyjatkowa-(patrz dzial tenisowy)-pozdrawiam

Do góry
Strona 7 z 13 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 >