W sumie nie powinienem sie wypowiadac ale skoro powiedzialem A...
ok, co do ostrzezen dla moderatorow uwazam ze pomysl jest pozbawiony racji bo za chwile wiekszosc z modow bedzie miala bana

ale w zwiazku ze moderator to tez czlowiek (po za mna oczywiscie

) moze popelniac bledy w postepowaniu, mysle ze powinien byc taki temat w ktorym mozna by kulturalnie napisac o swoich zastrzezeniach co do pracy modow ale naprawde nie liczcie na bany bo wiecie dobrze ze to nie nastapi.
gremlin -> co do Llamy, to nie jest moderator ktory ma tylko 460 "na liczniku";)
Ares -> przypomne Ci tylko jak Ty obsmiales mnie i b6 w przerwie finalu LM.
co do postu Llamy, zgadzam sie ze mod powinien byc bezstronny ale zastanow sie czy nie zalazles tu za skore kilku osobom??
fakt nie powinien ale twardo trzymam jego strone za caloksztalt nalezalo Ci sie, ze swojej strony moge obiecac ze postaramy sie byc zupelnie bezstronni, choc mi samemu jest szalenie ciezko jak widze Twoje niektore posty ktore bardzo czesto piszesz po to zeby "zamieszac", mysle ze jest to zupelnie zbedne, nie neguje Twojej osoby jako typera ale neguje Twoja osobe za megalomanie ktora epatujesz w wiekszosci postow.
co do amkwish'a, tu naprawde nie masz czego sie czepiac, gremlin napisal o nim kilka slow i ja sie pod tym podpisuje.
Ares, jeszcze jedno, wymagasz od moderatorw ale wymagaj tez od siebie, przyklad:
zwracajac sie do mnie piszesz Biszop, piszac o Conradzie piszesz conrad, subtelna roznica ale pokazuje ze go "nie lubisz" delikatnie rzecz ujmujac, Twoje prawo nie sadze zebyscie obaj z tego powodu nie mogli spac po nocach ale mysle ze wlasnie takie niuanse zadecyduja o poprawie stosunkow miedzy moderatorami, a userami.
Trzeba tylko chciec. Uwazam ze jestes na tyle inteligentny ze dobrze wiesz o co mi chodzi, wojny podjazdowe maja to do siebie ze efekty ich dzialan sa strasznie niestabilne, lepszy "wymuszony" pokoj niz taka wojna

Pozdrawiam
Biszop