#398182 - 18/10/2005 09:30
Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
oj oj chyba zostane rzecznikiem Ministesrstwa Moderatorw  na wstepie chcialbym zebyscie podeszli do tego troszke mniej emocjonalnie, zdajcie sobie sprawe ze wprowadzenie zmian potrwa troche, zdajcie tez sobie sprawe ze tam "na dole" tez sa dyskusje jak to porganizowac zeby bylo jak najlepiej, nie chce sie wypowiadac za innych tylko poprosze dajcie troche czasu az to wszystko zacznie funkcjonowac. Juz sa zauwazalne zmiany ale nie da sie wszystkiego wprowadzic w ciagu godziny czy nawet jednego dnia, jest jeszcze jedna kwestia, sami userzy nie ulatwiaja zadania, powstaly nowe poddzialy i np: w Stadionie Pilkarskim ktos zalozyl temat o tenisie  tak wiec dajcie troche czasu i nie krytykujcie zbytnio czegos co jeszcze sie nie pojawilo na dobre 
|
Do góry
|
|
|
|
#398184 - 18/10/2005 09:35
|
old hand
Meldunek: 14/02/2005
|
Biszop wiem dokładnie o co Ci chodzi, jednak teraz mnie i Ciebie rózni to, co już wymienilismy wyżej. Wypominać sobie przeszłe sprawy, które nie mają związku z tą propozycją też nie sa potrzebne. Nikt nie jest święty, ani ja ani Ty. Co do treści moich postów mozemy miec różne zdania, jednak ja je oceniam po tym ile wnoszą i jak mi się zapełnia szkrzynka PM czy GG, lub bezpośrednie odpowiedzi z prosbami o pomoc których nie brak i tych dobrych i tych złych. I tak jak piszesz, liczy sie "całokształt".
Zasugerowałem jedynie to co chciałbym widziec na forum ze strony osoby odpowiedzialnej za kulture słowa pisanego(moderator, to taka osoba która daje przykład) i tego się trzymajmy. Jestem też moderatorem w 3 miejscach, w 1 administratorem i mniej więcej mam jakąś praktykę jak to powinno wyglądać. Nie mieści mi sie w głowie bym kogoś za kim nie przepadam osobiście nazwał ordynarnie.
Jeszcze jedna sugestia. Jako, że reprezentuje tą starszą wiekowo część forum, ja bym chciał widzieć na tym stanowisku osoby, które maja doświadczenie w zakładach, osoby które sa ogolnie szanowane za wiedzę i za pomoc innym. Krótko mowiąc brakuje mi modów o charakterystyce takiej jak uQ$ - juz chyba nieczynny dla mecz.pl) a w takiej roli chętnie bym widział osoby takie jak zorro i WK, wzglednie macyj,
|
Do góry
|
|
|
|
#398185 - 18/10/2005 09:42
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Biszop - nie założył, tylko omyłkowo tam przeniósł
Zacytuje Bzyka, a odpowiem Tobie Ares. widzisz nawet cyborgi sie myla, a co dopiero "zwykli" ludzie  Nie musimy sie lubic ale powinnismy przynajmniej stwarzac pozory i tego bym sie trzymal. Wierze ze ani z Twojej strony ani ze strony zielonej nie pojawia sie kasliwe uwagi lub epitety. Zakonczmy temat i starajmy sobie wzajemnie nie przeszkadzac i powinno byc duzo lepiej.
|
Do góry
|
|
|
|
#398186 - 18/10/2005 09:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Quote:
Biszop - nie założył, tylko omyłkowo tam przeniósł
Zacytuje Bzyka, a odpowiem Tobie Ares. widzisz nawet cyborgi sie myla, a co dopiero "zwykli" ludzie  Nie musimy sie lubic ale powinnismy przynajmniej stwarzac pozory i tego bym sie trzymal. Wierze ze ani z Twojej strony ani ze strony zielonej nie pojawia sie kasliwe uwagi lub epitety. Zakonczmy temat i starajmy sobie wzajemnie nie przeszkadzac i powinno byc duzo lepiej.
AMEN-mysle ze wszyscy potrzebujemy czasu aby ocenic nowa sytuacje zarowno userzy jak i panowie z literka "M" jak powiedzial jeden klasyk "po owocach ich poznacie"
|
Do góry
|
|
|
|
#398187 - 18/10/2005 11:23
|
member
Meldunek: 10/10/2005
|
Quote:
Biszop wiem dokładnie o co Ci chodzi, jednak teraz mnie i Ciebie rózni to, co już wymienilismy wyżej. Wypominać sobie przeszłe sprawy, które nie mają związku z tą propozycją też nie sa potrzebne. Nikt nie jest święty, ani ja ani Ty. Co do treści moich postów mozemy miec różne zdania, jednak ja je oceniam po tym ile wnoszą i jak mi się zapełnia szkrzynka PM czy GG, lub bezpośrednie odpowiedzi z prosbami o pomoc których nie brak i tych dobrych i tych złych. I tak jak piszesz, liczy sie "całokształt".
Zasugerowałem jedynie to co chciałbym widziec na forum ze strony osoby odpowiedzialnej za kulture słowa pisanego(moderator, to taka osoba która daje przykład) i tego się trzymajmy. Jestem też moderatorem w 3 miejscach, w 1 administratorem i mniej więcej mam jakąś praktykę jak to powinno wyglądać. Nie mieści mi sie w głowie bym kogoś za kim nie przepadam osobiście nazwał ordynarnie.
Jeszcze jedna sugestia. Jako, że reprezentuje tą starszą wiekowo część forum, ja bym chciał widzieć na tym stanowisku osoby, które maja doświadczenie w zakładach, osoby które sa ogolnie szanowane za wiedzę i za pomoc innym. Krótko mowiąc brakuje mi modów o charakterystyce takiej jak uQ$ - juz chyba nieczynny dla mecz.pl) a w takiej roli chętnie bym widział osoby takie jak zorro i WK, wzglednie macyj,
Brawo Ares- obserwuję to forum od dosyć dawna i naprawde jestem pełen podziwu dla Twojej osoby. Dziwie sie jednak dlaczego ktoś tak cholernie inteligentny jak Ty nie jest na takim forum moderatorem??? chyba ze nie wyrażasz na to zgody to OK. Pozdrawiam i zycze wysokich wygranych ,a także kolejnych madrych wypowiedzi na forum, których niestety jest tutaj coraz mniej 
|
Do góry
|
|
|
|
#398188 - 18/10/2005 11:42
|
old hand
Meldunek: 30/08/2004
|
Quote:
Brawo Ares- obserwuję to forum od dosyć dawna i naprawde jestem pełen podziwu dla Twojej osoby. Dziwie sie jednak dlaczego ktoś tak cholernie inteligentny jak Ty nie jest na takim forum moderatorem??? chyba ze nie wyrażasz na to zgody to OK.
hewlett...chyba jednak zdecydowanie zbyt krótko obserwujesz to Forum ... i nie wiesz kim jest Ares ???
|
Do góry
|
|
|
|
#398189 - 18/10/2005 12:08
|
member
|
Quote:
Quote:
Brawo Ares- obserwuję to forum od dosyć dawna i naprawde jestem pełen podziwu dla Twojej osoby. Dziwie sie jednak dlaczego ktoś tak cholernie inteligentny jak Ty nie jest na takim forum moderatorem??? chyba ze nie wyrażasz na to zgody to OK.
hewlett...chyba jednak zdecydowanie zbyt krótko obserwujesz to Forum ... i nie wiesz kim jest Ares ???
wiem kim jest a powiem krótko....jest ZAWODOWCEm i szanuję go za to co robi a jego posty OD ZAWSZE czytam bardzo uważnie
|
Do góry
|
|
|
|
#398190 - 18/10/2005 12:26
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
 nie zaglądałem tu od dawna. ale dyskusja. @aresie96, widzę, że grono fanów rośnie. hewlett rzucający mięsem, amantino-wrona, który pisze bezpodstawne i śmieszne analizy /f. lopez klasyczny clayowiec  / i z niby już nie jego strony znikają archiwa byłych tipsterów  mój post nie mógł nikogo obrazić, nie użyłem ani jednego obraźliwego sformułowania. wszak, Experto jest tylko 1==fakt==. psów mi mnóstwo biega po podwórku==fakt==, wrony często srają na mój parapet, dużo mieszka na moim zalesionym osiedlu==fakt== to, że ktoś występuje pod danym nickiem, no cóż. na wszelkie półcięte czy też cięte wypowiedzi, zawsze będę odpowiadać w ten sam sposób. powtarzam. cięty język to, nie jest obrażanie kogokolwiek. opisywanie faktów językiem dosadnym, nie urągającym zasadom poprawnej polszyzny jest powodem do dumy, a nie do wstydu. @gremlin  w przedszkolu, jeśli ktoś nie stosuje się do panujących tam zasad, dostaje kary  tu jest dużo przedszkolaków. dyrektywa jest następująca: zwalczać 'kurwujących dzieciaków'. więc działam  co do liczby postów i daty rejestracji  widzę, że wielu osobom nie mieści się w głowie ten dziwny fakt... hmm, musisz poszerzyć swe horyzonty. wiele osób na tym forum, wie kim ja jestem, 'kim byłem'. jednak uważam, że budowanie jakiegoś wirtualnego wizerunku na danym nicku jest conajmniej dziecinne. Lama (Lama glama) - udomowiony ssak parzystokopytny z rodziny wielbłądowatych. Ubarwienie różne, od czarnego po białe, często niejednolite. Bezpośrednim przodkiem lamy jest gwanako. Lama jest nieco większa od tego gatunku. Długość ciała 120 cm, ogona 15 cm. Wysokość w kłębie do 120 cm. Występuje w Peru, Boliwii i Argentynie. Wykorzystywana jest (głównie przez Indian) do celów transportowych, dostarcza też mięsa i wybornego mleka. Wełna lamy jest przerabiana na grube sukno, gnój służy na opał. w moim mieście jest tylko 1 lama  JAKO moderator, zawsze stoję na straży prawa i porządku. Jestem obrońcą ucieśnionych, wrogiem uciskających  , bluzgających i innych jednostek siejących destabizację tego forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#398191 - 18/10/2005 12:53
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Dziwie sie jednak dlaczego ktoś tak cholernie inteligentny jak Ty nie jest na takim forum moderatorem??? chyba ze nie wyrażasz na to zgody to OK.
LOL, dawno sie tak nie usmialem, z pewnoscia jest "urzytkownikiem" pelna geba 
Odnosnie zmian to wszystko jest na najlepszej drodze, Llama odwala kawal dobrej roboty w QCZ, forum powoli jest odchwaszczane.
|
Do góry
|
|
|
|
#398193 - 18/10/2005 14:50
|
member
|
Quote:
Dodajcie jeszcze dział z ligą ukraińską, rosyjską itp.
to sa bardzo skorumpowane ligi wiec chyba nie ma sensu zamieszczać takiego działu ponieważ każdą analizę szlag trafia przy ich korupcji-pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#398194 - 18/10/2005 15:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Quote:
to sa bardzo skorumpowane ligi wiec chyba nie ma sensu zamieszczać takiego działu ponieważ każdą analizę szlag trafia przy ich korupcji-pozdrawiam
IMHO bzdura.
-- pzdr.bcn1899 *tots unit fem forca*
|
Do góry
|
|
|
|
#398197 - 18/10/2005 16:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Często różni userzy są tu wyśmiewani za byki ortograficzne. I słusznie. Ale modzi powinni przykładem świecić. Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak "piłka latyno wska"...  -- pzdr.bcn1899 *tots unit fem forca*
|
Do góry
|
|
|
|
#398198 - 18/10/2005 20:58
|
old hand
|
LLama, tak tłumaczą sie dzieci.
@aresie96, widzę, że grono fanów rośnie. hewlett rzucający mięsem, amantino-wrona, który pisze bezpodstawne i śmieszne analizy /f. lopez klasyczny clayowiec / i z niby już nie jego strony znikają archiwa byłych tipsterów
To jest twój pełny komentarz i to wszystko na co Cie było stac by odnieśc się do tego co sam zrobiłeś ?!?!... U mnie nie miałbyś prawa nawet "lizać klamki".
Experto to kolejny dyplomata, jak wie że nie ma nic do powiedzenia, potrafi tylko obrażać. Jedno co zapamietałem gdy dostał "pałeczkę" wyszedł z tekstem na quasi czat pytając "Hej chcę wiedzieć co 2-zlotówkowicze o tym myslą..." Ten człowiek to zagadka. Chociaz może i na qc wystarczy jego język.
Szukajcie kolejnych Schranzerów/Biszopów, z takimi strózami jak wymienieni powyzej, poważny człowiek nie przjdzie a efekt będzie daleki od zamierzonego. Nie szukajcie moderatorów w przedszkolu.
|
Do góry
|
|
|
|
#398200 - 18/10/2005 21:13
|
old hand
|
Experto bardzo dobre posunięcie, nie bedziesz musiał wtedy nigdy odpowiadać na moje posty. Przy tak wielkim potencjale jaki posiadasz nie umkną mi wtedy te mądrzejsze posty 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|