Strona 11 z 13 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 >
Opcje tematu
#398241 - 20/10/2005 09:29 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
g00niek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/10/2002
Sensownie? Zerknij sobie na moje posty... Nie lezy to w mojej naturze...

Przecenilem Cie zdecydowanie bo nic nie skumales z mojej wypowiedzi... Szkoda..

Moze sam Llama Cie oswieci i wtedy po przeczytaniu mojego posta jeszcze raz pewnie nie uznalbys go za tak "glupiego"...

Mysl szerokim planem

Pozdrawiam
Dominik

Do góry
Bonus: Unibet
#398242 - 20/10/2005 09:39 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
OJ nie marnuj czasu na takie bzdury i nie wiem co te Twoje posty wprowadzaja do tematu zmian na forum mysle jednak uzyj tego wiadra na tym koncze ta bezsensowna dyskusje z Toba , jak mawiaja klasycy "to by bylo na tyle"

Do góry
#398243 - 20/10/2005 10:10 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Ares96. Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2005
Quote:

Niepotrzebnie drazycie temat Llamy, jest modem, koniec i kropka.
Jesli komus sie nie podoba jakis moderator proponuje napisac do Conrada, sprobowac zlozyc kilka rozsadnych zdan swojej oceny danej sytuacji, a admin rozpatrzy calosc.
Byly przeciez przypadki ze mod zostal pozbawiony funkcji za konkretne negatywne zachowanie, a tu co najwyzej mozecie dalej "bic piane" i nic z tego nie bedzie.
Co do Llamy nie daje Wam szans, nie ma najmniejszych podstaw aby mozna nawet myslec o pozbawieniu go sprawowanej funkcji

Potwierdziłeś Biszop to co pisałem wcześniej. Jest bezkarny, tylko czekać aż swoim "kulturalnym" jezykiem zbeszta kolejnego membera (oczywiście w porozumieniu z Kalim)

Pisac do Conrada ? To jest kolejnym przeczeniem, stąd ten sławny temat "listy do Conrada"...

Ale odpuszczam sobie, nie warto. Jak minie troche czasu, przyjdzie pełna ocena tych zmagań. Oby nie zakończyły sie tylko na technicznych sprawach, które lepszy webmaster wykonałby w tydzień.

Do góry
#398244 - 20/10/2005 10:36 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
nic nie potwierdzilem drogi Aresie, stwierdzilem fakt ktory absolutnie nie mial na celu potwierdzanie Twoich domyslow.
Zupelnie nie potrzebnie wywlekasz sprawy typu "nie moglem sie skontaktowac z Conradem", z tego co wiem byla taka sytuacja gdzie w/w byl niedostepny przez jakis czas, normalna rzecz..
Na Llame najezdzasz rowniez niepotrzebnie, on rowniez robi rowniez dobra robote na tym forum i nie uwazam ze mozna mu cokolwiek zarzucic, a ze jest stanowczy i zdecydowany to tylko jego wielka zaleta, rozumiem ze masz osobisty uraz do niego ale przeciez napisal cos co Ty odebrales jako "przytyk" do swojej osoby, slusznie?? nie musisz odpowiadac...
mam tez dwie uwagi do Twoich poczynan
pierwsza, to bedzie w zasadzie pytanie, dlaczego niby bezinteresownie dajesz dobre rady tu na tym forum, wytykasz bledy, najezdzasz na admina, a ewidentnie bije z Twoich postow ze chcesz udupic to miejsce promujac rownoczenie swoja osobe ja rozumiem ze w jakis sposob rywalizujesz z Conradem, chcesz pokazac ze jestes najlepszy itd. ale mozebys zaprzestal takich "partyzanckich" metod, jestes znany, na haslo Ares niektorzy maloletni dostaja niekontrolowanego orgazmu, inni skadinad madrzejsi potrafia Cie docenic mimo Twojego wyjatkowo upierdliwego sposobu bycia (przynajmniej tutaj), nie mam zamiaru z Toba toczyc wojny podjazdowej bo nie o to tutaj chodzi, mam okreslona dawke szacunku dla Twojej osoby ale nie nadwyrezaj tego, w tym co powyzej nie ma zlosliwosci tylko przedstawiam Ci moja opinie,
chcialbym zebys to przemyslal, podburzasz wiarygodnosc tego forum, ze jest slabe, kiepskie i "w ogole" to skoro tak jest w Twojej opini to dlaczego tu sie udzielasz w jakikolwiek sposob?? PROMOCJA?? jesli tak jest to nie musisz tego robic, a przynajmniej nie w ten sposob.
wielu ludzi Cie zna, wielu nie cierpi i obsmiewa, a wielu uwaza za fachowca, nie uwazasz ze czas zaczac popracowac nad wizerunkiem i wyposrodkowac opinie

druga sprawa
tu juz krociutko, jesli cytujesz moja wypowiedz, postaraj sie zacytowac caly watek, a nie wybrana dogodna Ci czesc, tak bedzie duzo ladniej i uczciwiej

dziwie sie sam sobie ze odpisalem ale coz, poszlo w "eter", spodziewam sie teraz totalnego negowanie wszystkiego co napisalem, a wolalbym rozsadne i zrownowazone odpowiedzi, a co najwazniejsze nie stronnicze, sprobujesz??

Do góry
#398245 - 20/10/2005 11:14 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Ares96. Offline
old hand

Biszop, tego, że większośc moje posty uzna za Promocje własnej osoby nie zamierzam z tym walczyć bo jestem na przegranej pozycji, nie zamierzam w tej sprawie narzucać nikomu (zwłaszcza krótkowzrocznym) swojego zdania. Mi naprawde wystarczy jesli ktos doceni moja pomoc i wyraźnie napisze na forum (czego nie brak), że wszystko co wie i umie zawdzięcza Aresowi96. To daje mi poczucie zadowolenia, ale też korzyści w druga stronę. Gdyz jesli komuś pomogę zrozumieć jak należy grać, ten ktoś wtedy gra podobnie do mnie (też tego nie brak) i mnie pomoże, grając w ten sam sposób ja moge pozwolic sobie na większą ilość granych zdarzeń (co zwiększa dochody). Juz czuje w kościach te kontrowersje...

Ty mnie Biszop odbierasz w ten sposób jak wyzej, też nie bedę starał sie tego negować, ani próbowac udowadniac, że tak nie jest. Masz prawo tak to odbierać i nie bedę Ci narzucał swojego zdania, teraz Ty tu jesteś od oceniania, pamiętaj tylko o granicy przyzwoitości, której ja równiez nie zamierzam przekraczać..

Mówisz, że Llama działa w sposób zdecydowany i stanowczy i jest to jego zaleta. Tez bym tak myslał, gdyby nie przekraczał granicy przyzwoitości. Swoje opinie też wyrażam w sposób zdecydowany, jeśli uważam, że coś nie jest tak jak powinno, imho oszuści, złodzieje, czy moderator naduzywający władzy itd. Jako user tego forum od 4 lat mam prawo wyrazić swoja opinię i zawsze będę to robił dopóki bede częścia tego forum.

Ja tu nie toczę walk. W takich tematach jak ten pokazuję tylko swój punkt widzenia, a o to przecież chodzi ?

Pozdrawiam i życzę udanych zmian,
Ares96

Do góry
#398246 - 20/10/2005 11:21 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

moze juz skonczycie sporzytkujcie swa energie do innych celow a tego typu rozmowy prowadzcie na privat naprawde niewielu interesuje wasz wzajemny stosunek do siebie-pozdrawiam!!

Do góry
#398247 - 20/10/2005 14:24 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
hokus-pokus Offline
journeyman

Meldunek: 18/10/2005
Czy tak ma wyglądać moderator?
Ja myślę, że ten człowiek jest na nie właściwym miejscu bo nierozumie nawet co jest w regulaminie zapisane.
Promuje zachowania ludzi, którzy przychodzą do tematu TYLKO PO TO, żeby gnoju narobić i żeby obrazić właściciela tematu durnymi sądażami i takiego propmuje moderator nie dając mu ostrzeżenia

http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....5a8b19d23982ef2

Do góry
#398248 - 20/10/2005 14:46 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
KIDD Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/03/2005
Do Moderatorów.
Może by tak założyć w dziale "To i Owo" temat z podstawami ortografii dla najmłodszych użytkowników tego forum. Swój wniosek argumentuję tym:

[quote="hokus pokus"] żeby obrazić właściciela tematu durnymi sądażami

[quote="hokus pokus"]mam prawo wkleić sądaż .

[quote="hokus pokus"]Ten debil sobie obraźliwe sądaże wkleja - szmaciarz jeden.

Do góry
#398249 - 20/10/2005 14:52 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
hewlett Offline
member

Meldunek: 10/10/2005
Quote:

Do Moderatorów.
Może by tak założyć w dziale "To i Owo" temat z podstawami ortografii dla najmłodszych użytkowników tego forum. Swój wniosek argumentuję tym:

[quote="hokus pokus"] żeby obrazić właściciela tematu durnymi sądażami

[quote="hokus pokus"]mam prawo wkleić sądaż .

[quote="hokus pokus"]Ten debil sobie obraźliwe sądaże wkleja - szmaciarz jeden.

Ty KIDD jesteś niemożliwy:))))))))) wszedzie wsadzisz swoje 3 grosze:) pozdro

Do góry
#398250 - 20/10/2005 15:16 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Hmmm od paru stron zeszliście wszyscy panowie na dosyc odległy oftopik
Załóżcie sobie temat skarg i zażaleń, albo piszcie o takich sprawach w listach do Conrada bo tam chyba wlasnie miejsce na takie rzeczy.
Tutaj jest temat raczej o propozycjach zmian w strukturach forum, a bany, wzajemne pretensje, ze ktos kogos nie szanuje i inne mniej wazne w tym momencie sprawy przeniescie albo na priv albo do innego, jak wspomnialem wyzej tematu

Do góry
#398251 - 20/10/2005 22:53 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Bambejro Offline
member

Meldunek: 10/10/2005
Nie wiem czy w dobrym miejscu pisze.Poza tym byc moze sie czepiam ale...
W podrozdziale "Stadion pilkarski" macie napisane "futbol latynoWski".Powinno sie pisac latynoski.Wiem ze to taki drobny szczegol i pierdoła ale jakos tak to w oczy kole

Do góry
#398252 - 20/10/2005 22:58 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Moja propozycja jest nastepujaca-po wprowadzeniu wszystkich zmian na forum (wyglada na to ze to juz niedlugo nastapi) mysle ze byloby rozsadnie oglosic AMNESTIE!!!! w 100% na ostrzezenia i ponownie przeanalizowac przyznane bany ewentualnie pewna ilosc banowanych wpuscic na forum zawieszajc im bany np> na rok czasu.

ponawiam propozycje i czekam na opinie !!! dziwnie zostala niezauwazona a mysle ze wielu powinna interesowac

Do góry
#398253 - 21/10/2005 05:16 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
kleks Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/11/2004
"Stadion pilkarski" ładnie został uporządkowany.Jedna uwaga.
Brak działu wytrychu "inne ligi",bo ligi japońskiej chyba
nie znajdę w dziale "ligi latynowskie "

Do góry
#398254 - 21/10/2005 07:32 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
arvid Offline
old hand

Meldunek: 03/08/2004
Witam,
Tak jak wspomniał kleks brak paru lig, dodam jeszcze np rosyjską, czeską, słowacką, ukraińską. Możnaby utworzyć np.dział lig europy wschodniej oraz dział lig azjatyckich, gdzie byłoby miejsce dla Japonii oraz innych "dziwnych" lig z których np. Prem pisze ciekawe analizy.

Pozdrawiam
arvid

Do góry
#398255 - 21/10/2005 21:52 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Ares96. Offline
old hand

Mam nadzieje, że nikt tego nie skasuje, gdyz uważam w dalszym ciagu, że jest na temat

Zacytuje sam siebie

Quote:

Nie szukajcie moderatorów w przedszkolu

Wiem, że w moderacji jest zasada jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Ale jest tez zasada, by słabsze ogniwa eliminować bez żalu dla dobra wszystkich. Fajna lekturka pod linkiem ponizej + poprzednia strona.
Conrad musisz znaleźć więcej czasu.

http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=2042052&Main=2000829#Post2042052

Do góry
#398256 - 21/10/2005 21:56 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
aż ignora zdjąłem

nie rób z siebie pośmiewiska. podziwiam Conrada za Jego sztukę dyplomacji. ta lekturka została skutecznie przerobiona w tę i na zad przez każdego Moderatora, oraz Conrada.

Do góry
#398257 - 21/10/2005 21:58 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Ares96. Offline
old hand

A teraz jest przez najważniejszych ludzi na forum, czyli uŻytkowników, a nie przez niekompetentnych moderatorów, panie llama. I proszę, przestan bełkotać.

Do góry
#398258 - 21/10/2005 22:52 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Mam nadzieje, że nikt tego nie skasuje, gdyz uważam w dalszym ciagu, że jest na temat

Zacytuje sam siebie

Quote:

Nie szukajcie moderatorów w przedszkolu

Wiem, że w moderacji jest zasada jeden za wszystkich wszyscy za jednego. Ale jest tez zasada, by słabsze ogniwa eliminować bez żalu dla dobra wszystkich. Fajna lekturka pod linkiem ponizej + poprzednia strona.
Conrad musisz znaleźć więcej czasu.

http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=2042052&Main=2000829#Post2042052

no faktycznie interesujaca lektura wychodzi na to ze moderatorom mozna rzucac kurwami na lewo i prawo oj panowie sytuacja nie wyglada ciekawie podziwiam wasza solidarnosc ale proponuje rozpocznijcie zmiany na forum jednak od siebie!!!!!faktycznie Conrad powinien znalesc chwile czasu i blizej przyjrzec sie co niektorym panom!!!

Do góry
#398259 - 21/10/2005 22:56 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
Proponuje zakończyć konwersacje w tym dziale, to nie odpowiednie miejsce. Link do prawdiłowego tematu.

Do góry
#398260 - 21/10/2005 23:00 Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Schrancer moj ty idolu!!! niestety to sa fakty niepodwarzalne wszyscy moga przeczytac jak wy moderatorzy rzucacie miechem a nam dajecie ostrzezenia za bzdety i miejsce chyba jest odpowiednie bo temat jest w miare czytany i aktywny!!!

Do góry
Strona 11 z 13 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 >