#398262 - 21/10/2005 23:09
Re: PROPOZYCJA ZMIANY NA FORUM MECZ.PL
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Quote:
Schrancer moj ty idolu!!! niestety to sa fakty niepodwarzalne wszyscy moga przeczytac jak wy moderatorzy rzucacie miechem a nam dajecie ostrzezenia za bzdety i miejsce chyba jest odpowiednie bo temat jest w miare czytany i aktywny!!!
Do mnie pijesz??? Znasz kontekst sytuacji?? Nie znasz.. Kolega snoopol zachowal sie tak fatalnie ze jak dla mnie mialem prawo uzyc wulgaryzmow.. zreszta widac ze troche malo "fachowo" sie nimi posluguje Rzucenie oszczerstwa i powolanie sie na zrodlo ktore faktycznie nim nie jest to dla mnie grzech smiertelny i myslalem ze rozpie**** monitor jak to zobaczylem ale nie warto...
Jesli gremlin sprawi ci to nieziemska frajde to zacytuj mnie i daj mi ostrzezenie.. uznam je za wiazace.. Powiem wiecej... Jesli chcesz miec frajde do konca swoich dni to mozesz byc moim plastrem i probowac wlepic mi 2 ostrzezenie a w konsekwencji bana... Czekam niecierpliwie... Jestes najglosniej...... piszaca tu osoba... ktora do tej pory probuje tylko macic, siac zamieszanie i ferment... Moze nowe zadanie cie zajmie na tyle ze mniej bedziesz pisal..
Acha uprzedzajac twoja riposte juz sobie wylalem kubel zimnej wody na leb... nawet 2...

|
Do góry
|
|
|
|
#398265 - 21/10/2005 23:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Dwa słowa ode mnie.. gremlin nie życzę sobie takich teksów typu "Schrancer moj ty idolu!" to tak na przyszłość, a temat i tak zostanie zamknięty, bo to nie ten dział.
czy to cie obraza??? poprostu jestes moim idolem wsrod modow 
|
Do góry
|
|
|
|
#398266 - 21/10/2005 23:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Wiesz co? To mam kolejny pomysl... Proponuje ci wszczac procedure impeachmentu... i nawet obnize poprzeczke do 50% glosow... Jarzysz o co mi chodzi? Jesli nie to wyjasniam... Zaloz sobie temacik o tytule jaki ci sie zywnie podoba a majacy na celu ocene mnie na tym forum jako zwyklego usera i moderatora... Ale nie sonde.. Wypowiedzi maja byc imienne (nickowe).. Jesli bedzie ponad 50% wypowiedzi zebym przestal byc moderatorem i moze od razu dostal bana... farewell goodbye  ... Lubie sie poddawac demokracji... Prosze ja ciebie...
|
Do góry
|
|
|
|
#398267 - 21/10/2005 23:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
Quote:
Wiesz co? To mam kolejny pomysl... Proponuje ci wszczac procedure impeachmentu... i nawet obnize poprzeczke do 50% glosow... Jarzysz o co mi chodzi? Jesli nie to wyjasniam...
Zaloz sobie temacik o tytule jaki ci sie zywnie podoba a majacy na celu ocene mnie na tym forum jako zwyklego usera i moderatora... Ale nie sonde.. Wypowiedzi maja byc imienne (nickowe).. Jesli bedzie ponad 50% wypowiedzi zebym przestal byc moderatorem i moze od razu dostal bana... farewell goodbye ... Lubie sie poddawac demokracji... Prosze ja ciebie...
domyslam sie ze to pijesz do mnie-nie interesuje mnie ocena innych ja juz sobie wyrobilem zdanie na twoj temat-na tym koncze ta malo konstruktywna dyskusje!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#398268 - 22/10/2005 07:05
|
old hand
Meldunek: 14/02/2005
|
Quote:
My moderatorzy ? konkretne przykłady(MINIMUM 2-3). Dalej czekam. Jeśli ich nie znajdziesz - zamilknij na wieki.
Kolejnośc nieprzypadkowa
To jest czołówka używająca języka typowego dla qc lub to i owo, nie potrafiąca oddzielić roli moderatora, od zwykłego krzykacza z qc.
1. Llama 2. Experto - amkwish 4. g00niek (choć tu nie do konca, bo jest najinteligentniejszy z całej 4-ki)
--------------
Teraz Ci którzy nie budzą złych emocji i na to stanowisko się nadają.
1. Schranzer 2. Fro_Lech (za wczorajszą trzeźwość umysłu (i wcześniejszą pracę) odnosnie tego jak ocenił amkwisha, notabene juz skasowaną..) 3. Biszop
Reszty nie znam, nie zabieram głosu 
|
Do góry
|
|
|
|
#398270 - 22/10/2005 09:34
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Moj przedmowca bardzo ladnie to okreslil, grupka ktora probuje przewrocic do gory nogami
mam prosbe do wszystkich wyluzujcie troche, dajcie szanse przeprowadzic zmiany, na to potrzeba czasu, niech wszystko zacznie funkcjonowac tak jak jest w planach i sytuacja powinna sie klarowac. niepotrzebne ataki na modow, niektorzy chca pokazac ze maja w glebokim powazaniu nowe zasady tego forum, ja tylko zapytam po co?? co Wam to daje?? od nas wymagacie kultury, opanowania i Bog wie czego jeszcze, a sami mozecie atakowac, podpuszczac, bluzgac i sprawdzac nasza wytrzymalosc?? Zamiast okazac troche wyrozumialosci, moze nawet czasem pomoc robicie dokladnie odwrotnie. Wasz wybor ale polecalbym troche pomyslunku.
|
Do góry
|
|
|
|
#398271 - 22/10/2005 10:16
|
old hand
Meldunek: 03/08/2004
|
Wchodzę tu po raz kolejny choćby po to, aby sprawdzić czy ktoś odpowiedział na mój post o działach w Stadionie Piłkarskim a tu znowu jakaś chora dyskusja o modach. Po raz kolejny sprawdza się, że Polacy najlepsi są w psuciu niż w budowaniu czegokolwiek ( pewnie też dlatego wybory wygra Kaczor  ). Opanujcie się trochę, przecież widać, że jak amkwish przegiął to go Fro Lech uspokoił, a pewnie jak przegnie parę razy to sami z Conradem go usuną z "zielonych ludków". Tylko dajcie im na to szansę. Na całym świecie jest przyjęta zasada, że nowej władzy przez pierwsze 100 dni się nie atakuje. Dlatego gremlin, Ares96 są ważniejsze sprawy do załatwienia na tym forum. Tym bardziej, że chyba każdy potrafi zauważyć, że najbardziej bezczelnie zachował się tu snoopol i w realu pewnie próbowaliby go teraz zszywać na zabiegowym. Więcej spokoju i obiektywizmu. Pozdrawiam arvid
|
Do góry
|
|
|
|
#398272 - 22/10/2005 12:27
|
old hand
Meldunek: 14/02/2005
|
Quote:
Konkretne przykłady - linki , cytaty itp. - a nie sucha lista , która nic nie znaczy.
Nie mogę gdyz sami zacieracie po sobie slady Dlaczego, sami wiecie. Twój post Fro z wczoraj tez wyparował, chodzi o wypowiedź amkwisha która skrytykowałes a ktora wychodziła grubo po za regulamin (zreszta wypowiedź jak najbardziej słuszna - amkwish wyszedł ponad prawo forum). Kolejny post skasował Schranzer, równiez był autorsta amkwisha. Jesli dalej uwazacie to za prowokacje to zacytuje sam siebie za jakis czas ponownie 
|
Do góry
|
|
|
|
#398274 - 24/10/2005 21:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
Czy w dziale private picks będą jakieś zmiany? Jeśli tak to jakie?
będzie więcej zielonych ,którzy bedą banowali swoich wrogów,pozamykają 3/4 tematów,zostaną niby elitarni-wirtualni megatyperzy,piszący Mickiewiczowskie analizy,reszta będzie mogła typować w lidze okręgowej lub tylko czytać wypociny najlepszych pupilków,i pewno trzeba będzie przed każdym podaniem typu,paciorek zmówić i dać post do zatwierdzenia panom tego forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#398277 - 24/10/2005 22:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
nie tak na serio,to ostatnie zmiany na forum są okej,tematy stały się przejrzyste,walka z chamstwem też potrzebna,tylko jednak zbyt duża władza w rekach moderatorów,co prowadzi do nadużyć.
A co do PP,to nie wydaje mi się,aby trzeba było wprowadzać tam zmiany.Każdy ma prawo, w ramach demokracji mieć swój temat i prowadzić go tak jak mu sie podoba,o ile nie narusza regulaminu,podawać suche typy,albo pisać "rafałkowe analizy",tak samo jest z typerami,na jakiej podstawie oceniać typujących czy też wybierać elite.Każdy bez względu czy prowadzi bilans,daje analizy,jaką ma skuteczność,powinien mieć prawo tam się udzielać,taka jest uroda tego działu,każdy,kto tam dłużej zagląda,wie , który temat daje dobre typy,a który pełni role kabaretową. Takze z mojej strony jestem przeciwny zmianom w PP,jest sporo konkursów i lig,gdzie dobrzy typerzy mogą się wykazać swoim geniuszem,a PP zostawmy takim ,jakim jest,bo to cały jego urok,że każdy user ma prawo tam się ralizować.
|
Do góry
|
|
|
|
#398279 - 24/10/2005 22:09
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Jak wiadomo dzieki nowemu regulaminowi zieloni moga banowac uzytkownikow forum. Jednak nikt nie pomsylal o tym co w przypadku gdy zieloni prowokuja i szydza z nas. Pisalem juz o tym, ale wladza olala chyba problem, szkoda , bo za niedlugo na forum beda sami zieloni 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|