Strona 3 z 11 < 1 2 3 4 5 ... 10 11 >
Opcje tematu
#40037 - 08/01/2003 18:31 Re: Expekt-banda oszustow!
cage Offline
stranger

Meldunek: 12/12/2002
Heh znowu ten Expekt.
chcialem sobie puścić dzisiejsza Eurolige. no ale ludziom z exp chyba pomylily sie daty, bo wszystkie dzisiejsze mecze maja ustawione na jutro. Prowadzi to tylko do blokowania typow,bo rownie dobrze moznae puscic dzisiaj po meczach znajac wyniki, wiec beda zwroty. ehhhh ...

ps.vouchery juz chyba wogule nie dzialaja. mialem taki sam problem jak speedo. kolega poderowal mi vouchera, po wpisaniu go nic mi sie nie dodalo do konta a koledze odjelo kase.
jak to ktos powiedzial DON'T EXPEKT YOUR MONEY

Do góry
Bonus: Unibet
#40038 - 08/01/2003 18:48 Re: Expekt-banda oszustow!
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2001
Panowie mam problem tam gdzie powinnen znajdowac sie moj kupon z lewej strony mam cos takiego :"<!---- Unfortunately, Microsoft has added a clever new -- "feature" to Internet Explorer. If the text in -- an error's message is "too small", specifically -- less than 512 bytes, Internet Explorer returns -- its own error message. Yes, you can turn that -- off, but *surprise* it's pretty tricky to find -- buried as a switch called "smart error -- messages" That means, of course, that many of -- Resin's error messages are censored by default. -- And, of course, you'll be shocked to learn that -- IIS always returns error messages that are long -- enough to make Internet Explorer happy. The -- workaround is pretty simple: pad the error -- message with a big comment to push it over the -- five " co z tym zrobic? Prosze o pomoc!!!

Do góry
#40039 - 08/01/2003 21:24 Re: Expekt-banda oszustow!
Puyol Offline
journeyman

Meldunek: 26/05/2002
Mam nadzieje, ze nie zamykaja dzialalnosci w Expekcie - od godziny probuje wejsc na ich strone i nic

Do góry
#40040 - 08/01/2003 21:51 Re: Expekt-banda oszustow!
Anonymous
Unregistered

Mankiet

miałem ten sam problem co Ty, ale już mi wszystko działa. Naprawiło sie samo z siebie.

Do góry
#40041 - 08/01/2003 22:23 Re: Expekt-banda oszustow!
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
Witam
Pytanie do Conrada-dlaczego wobec tylu problemow i ewidentnej amatorszczyzny firmy Expekt nie zdejmiesz jej(przynajmniej na jakis czas) z listy polecanych bukow?? Jest to dla mnie conajmniej dziwne ze tak faworyzujesz Expekt,moze nie mowisz tego otwarcie ale w Twoich wypowiedziach czuc gloryfikacje owej firmy i antypatie w stos. do niektorych bukow typu Unibet czy Gamebookers.Wedlug mnie juz same problemy z logowaniem sie na strone sa powodem aby Expekt nie byl polecanym bukiem bo sama idea buka i-netowego jest taka by byl on dostepny o kazdej porze dnia i nocy.
Pozdrawiam i licze na odpowiedz z Twojej strony Conrad.
P.s.nie traktuj tego jako najezdzani na Twoja osobe bo tak nie jest,jedynie pomysl nad moimi argumentami.
Geese

Do góry
#40042 - 08/01/2003 22:30 Re: Expekt-banda oszustow!
Anonymous
Unregistered

Hehehe to znaczy ze vouchery juz nie działaja ?????? to zajebiscie
co za amatorszczyzna

Do góry
#40043 - 09/01/2003 01:15 Re: Expekt-banda oszustow!
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
[QUOTE]Oryginalnie wysłał geese:
[qb]w Twoich wypowiedziach czuc gloryfikacje owej firmy i antypatie w stos. do niektorych bukow typu Unibet czy Gamebookers.[/qb][/QUOTE]Podaj mi proszę przykład jednej wypowiedzi gdzie jak twierdzisz "gloryfikuję" Expekt.

Jeśli chodzi o Unibet to miałem u nich problem z wypłatą. Do Gamebookers mam mieszane uczucia. Bardzo, i to bardzo ukrywają swoje "korzenie".

Zresztą wcześniej napisałem, że jeśli ktokolwiek nie otrzymał należnych mu pieniędzy to proszę się ze mną skontaktować. Jeśli znadję choć jeden taki przykład gdzie Expekt nie wypłacił a powinien, będzie to powód by firma zeszła z listy.

Do góry
#40044 - 09/01/2003 04:28 Re: Expekt-banda oszustow!
Binas Offline
enthusiast

Meldunek: 30/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Unibet ostatnio też nieprofesjonalny - lepiej grać gdzieś indziej.[/qb][/QUOTE]No to rewelacja właśnie dzisiaj założyłem konto w Unibet, i wpłaciłem tam troche kasy. Jak nie będą chcieli mi wypłacić to znajde ich nawet na tej pieprzonej Malcie. Mam nadzieje że nie będzie tak żle i nie będe musiał tam lecieć . Conrad jaki miałeś konkretnie problem z wypłatą od nich?

Do góry
#40045 - 09/01/2003 04:46 Re: Expekt-banda oszustow!
Conrad Offline

Opisałem to w innym temacie. Zachowali się bardzo nieprofesjonalnie - gorzej niż jakiekolwiek buk z którym ostatnio gałem.

Pieniądze wkońcu dostałem, ale ich brak profesjonalizmu na długo będę pamiętał.

Do góry
#40046 - 09/01/2003 13:34 Re: Expekt-banda oszustow!
Anonymous
Unregistered

[qb]

Kto do dziś nie otrzymał należnych pieniędzy od Expektu? Proszę napisać to zrobimy interwencję w Expekcie w Waszym imieniu. Chodzi tu o sytuację gdzie nie zostały wypłacone należne pieniądze.
[/qb][/QUOTE]Czy słynna sprawa skoków Jaafs K - Kobelev podchodzi pod to? Bo jeśli tak, to wiszą mi niecałem 5 zł (wiem, że to śmieszna suma, ale przy obecnym stanie konta u niech, to dla mnie fortuna )

Do góry
#40047 - 09/01/2003 13:40 Re: Expekt-banda oszustow!
monban Offline
member

Meldunek: 11/02/2002
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał geese:
[qb]w Twoich wypowiedziach czuc gloryfikacje owej firmy i antypatie w stos. do niektorych bukow typu Unibet czy Gamebookers.[/qb][/QUOTE]Podaj mi proszę przykład jednej wypowiedzi gdzie jak twierdzisz "gloryfikuję" Expekt.

Jeśli chodzi o Unibet to miałem u nich problem z wypłatą. Do Gamebookers mam mieszane uczucia. Bardzo, i to bardzo ukrywają swoje "korzenie".

Zresztą wcześniej napisałem, że jeśli ktokolwiek nie otrzymał należnych mu pieniędzy to proszę się ze mną skontaktować. Jeśli znadję choć jeden taki przykład gdzie Expekt nie wypłacił a powinien, będzie to powód by firma zeszła z listy.[/qb][/QUOTE]Mozesz napisac cos wiecej o GB - co to znaczy ze ukrywaja swoje "korzenie"?

Do góry
#40048 - 09/01/2003 15:16 Re: Expekt-banda oszustow!
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Ja tez jestem ciekaw tych korzeni GB...
Conrad napisz cos wiecej jesli wiesz, bo ja tam gram juz troche i coraz bardziej nabieram do nich zaufania, problemow praktycznie zero, kursy dosyc wysokie na to co ja gram, za kazdym razem jak cos obstawiam dostaje sms z wynikiem i roliczeniem za darmo, udogodnienia dla silver i golden members, wyplaty bez problemu i prawie za free w bardzo krotkim czasie.
Tak wiec napisz cos wiecej bo dla mnie, od czasu gdy na Mastercarda nie mozna juz wyplacac pieniedzy to najlepszy buk... :rolleyes:
Nie chcialbym sie rozczarowac.

Do góry
#40049 - 09/01/2003 19:44 Re: Expekt-banda oszustow!
Conrad Offline

Jeśli chodzi o skoki i regulamin to opisałem to w innym temacie.

--------

Co do GB to podobaja mi się u nich tylko trzy rzeczy: 1)szeroka oferta 2)duże limity 3)Neteller.

Poza tym to mają wprost tragiczne kursy: over/under 2.5 po kursach 1.80/1.80 mówią same za siebie. Osobiście rzadko używam GB - gram tam tylko okazje gdzie ich kursy znacznie odbiegają od innych (np. Tim Duncan na MVP po kursie 13.00).

Co do ich "korzeni" to nie twierdzę, że są złe. Chodzi tylko o to, że firma jest dość tajemnicza pod tym względem. Istnieją dwa inne tropy (dzięki znajomemu z zagranicznego forum), z których jeden prowadzi (to było dwa lata temu) do Bułgarii a drugi do Rosji (świeższe informacje), choć kapitał zasilajacy działalność ma pochodzić z Niemiec.

Do góry
#40050 - 09/01/2003 22:22 Re: Expekt-banda oszustow!
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Hmmmm....Po przeczytaniu twojego posta, wszedlem na strone GB i zaczalem czegos szukac no i znalazlem cos takiego:
Chief Executive Officer: Vasil Stumbov.
Wiec albo Rosja albo Bulgaria tak jak Conrad mowisz. :rolleyes:
Co do kursow to zalezy co kto obstawia, mi aktualnie pasuje prawie gra wszedzie, bo na to co gram, kursy sa takie same lub bardzo podobne u wielu bukow.
Dzieki za odpowiedz! POzdrawiam!

Do góry
#40051 - 09/01/2003 22:36 Re: Expekt-banda oszustow!
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2001
Witam a ja musze pochwalic expekt i kredyt bank w lodzi..A wiec do rzeczy dzisiaj o godzinie 17:30 w Kredyt Banku wpalcilem kase..bylo troszke problemow(starsza kobieta w okienku dziwnie na mnie patrzyla i nie za bardzo wiedziala jak to wplacic,ale zawolala swoja przelozona i szybciutko wplacila)i mowi mi ze pieniadze sa juz na koncie..zdziwko mnie wzielo ale mowie ok..przyjechalem do domciu o 18 i co ?Pieniadze juz sa!!!Gratulacje!!

Do góry
#40052 - 09/01/2003 22:46 Re: Expekt-banda oszustow!
uQ$ Offline

Meldunek: 23/01/2001
[qb]Co do ich "korzeni" to nie twierdzę, że są złe. Chodzi tylko o to, że firma jest dość tajemnicza pod tym względem. Istnieją dwa inne tropy (dzięki znajomemu z zagranicznego forum), z których jeden prowadzi (to było dwa lata temu) do Bułgarii a drugi do Rosji (świeższe informacje), choć kapitał zasilajacy działalność ma pochodzić z Niemiec.[/qb][/QUOTE]Z tego co wiem, to oficjalnie kapitał Gamebookers pochodzi z Gatcombe Ventures (to taki fundusz, który inwestuje w przedsięwzięcia internetowe, które powinny przynieść zysk, ale wydaje mi się że szwajcarski nie niemiecki). Pod skrzydłami tego funduszu znajdują się też Moneybookers oraz
Sunfish (bułgarska (!) firma, która jest autorem systemu informatycznego dla GB i MB).

Do góry
#40053 - 09/01/2003 22:56 Re: Expekt-banda oszustow!
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Dzieki za info uQ$, teraz juz jest jasniej.
Pozdrawiam!

Do góry
#40054 - 10/01/2003 23:01 Re: Expekt-banda oszustow!
Anonymous
Unregistered

Expekt ściągnął mi z konta 50 zł prowizji za operacje kartą.
Teoretycznie pobierają 2, 5 % czyli od kwoty 765 zł powinien pobrać 19 zł prowizji a prowizja wyniosła > 50 zł.
Z pewnością geniusze z Expektu ściągają sobie kasę w dolarach i bank przelicza kasę najpierw ze złotówek na dolary a potem znowu z dolarów na złotówki.
Totalny bezsens.
Tylko w Expekcie tak się dzieje.
No comment.

Do góry
#40055 - 10/01/2003 23:11 Re: Expekt-banda oszustow!
Anonymous
Unregistered

ktos zna numer tel do nich? bo juz nie moge z nimi wyrobic.

w poniedzialek wplacilem z mbanku kaske do nich. 50 zl. we wtorek przelew byl juz zaksiegowany itp itd, czyli byl w banku docelowym. na to wychodzi ze we wtorek powinienem miec kase na koncie expekta. nie bylo. to samo w srode. bylem juz wqrzony. to samo w czwartek. bylem maksymalnie wqrzony. to samo dzis!! a to juz przegiecie. nastepne aktualizacje konta w poniedzialek!! do tego pisalem im maile i zawsze dostaje standardowa odpowiedz, ze jak tylko dostana potwierdzenie przekazu, to kasa trafi na konto. kase wplacilem dobrze, bo sprawdzalem kilka razy. i co? zaginela sobie? paranoja!

mieliscie podobne przypadki? wplacalem z mBanku wiec powinno isc szybko i bezbolesnie. kiedys tak wplacalem i mialem tego samego dnia. najlepsze ze moj kumpel wplacil ostatnio w srode (2 dni po mnie) i juz wczoraj mial.

musze jakies tabletki na uspokojenie wziac. za co ja bede w weekend gral?

mam juz ich dosc.. tu moze byc wina banku, ale w mbanku jest oki. wiec albo w banku expektu, albo w expekcie. kto to widzial zeby przelew miedzy bankami szedl 5 dni? to jest max!!

Do góry
#40056 - 11/01/2003 02:03 Re: Expekt-banda oszustow!
Conrad Offline

Trochę nie na temat bo o Gamebookers, ale na Major Wager został dzisiaj otwarty wątek o GB: http://www.majorwager.com/fusetalk/messageview.cfm?catid=22&threadid=44074

Do góry
Strona 3 z 11 < 1 2 3 4 5 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08