Opcje tematu
#40326 - 10/01/2003 00:21 Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Anonymous
Unregistered

Przelewem bez większych komplikacji wpłacałem jedynie do Expekt, a chciałbym rozpocząć przygodę z innymi firmami.

Posiadam konto w Gamebookers, a dzisiaj założyłem również w Moneybookers.
Chcę poznać wasze doświadczenia co do wpłaty przelewem bankowym do nich.
Mam najzwyklejszy ROR w Banku Śląskim.

Czy ktoś nie posiadający karty zdołał sobie pograć u znanych bukmacherów(np.WillHill)?

Interesują mnie doświadczenia osób, które nie używają w internecie KK, a jednak bez przeszkód grają.

POZDRAWIAM

Do góry
Bonus: Unibet
#40327 - 10/01/2003 00:37 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
monban Offline
member

Meldunek: 11/02/2002
bez karty raczej nie da sie grac, inne sposoby wplat sa bardzo drogie, ale nie musisz miec karty kredytowe w internecie dzila tez VE inteligo i ekarta z mbanku to sa zwykle karty debetowe moze je dostac kazdy.

co do GB to jednorazowo mozemy sie dogadac (pisz na priva) ty mi wplacisz na konto a ja zrobie przelew na moneybookers.
p.s
szkoda sie juz zapisales do GB, bo link bym wrzucil

Do góry
#40328 - 10/01/2003 00:40 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Gabriel Offline

Meldunek: 13/03/2002
Polecam załozyć kartę gdyz bardzo ułatwia to zycie szczególnie przy szybkich wpłatach, najlepiej inteligo choc nie wiem czy sie nie sypie (tak mówią). Co do przelewów to z tym raczej nie ma problemów choc niektóre firmy pobierają rózne opłaty za to a z KK są zazwyczaj darmowe! W razie czego wal na forum lub gg: 5323305
Pozdrawiam

P.S. Monban ten użytkownik ma już konto w gb więc nie musisz juz wklejać tu linku

Do góry
#40329 - 10/01/2003 02:28 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
maycj Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 06/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał monban:
[qb]bez karty raczej nie da sie grac, inne sposoby wplat sa bardzo drogie, ale nie musisz miec karty kredytowe w internecie dzila tez VE inteligo i ekarta z mbanku to sa zwykle karty debetowe moze je dostac kazdy.

co do GB to jednorazowo mozemy sie dogadac (pisz na priva) ty mi wplacisz na konto a ja zrobie przelew na moneybookers.
p.s
szkoda sie juz zapisales do GB, bo link bym wrzucil [/qb][/QUOTE]Mówisz, że Visa Electron Inteligo da sie wplacic kase do np: Will Hilla, czy gamebookers? Myslalem ze trzeba miec wypukla karte?

Do góry
#40330 - 10/01/2003 03:19 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Inteligo to dobra karta, choć ostatnio były z nią problemy. Jeśli nie mam racji to proszę kogoś o poprawienie mnie, ale wydaje mi się że obecnie eKarta mBanku jest najlepszym rozwiązaniem do grania z bukami (pomijam dolarową kartę VISA Classic Pekao SA, która dużo trudniej uzyskać).

Do góry
#40331 - 10/01/2003 03:43 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Inteligo to dobra karta, choć ostatnio były z nią problemy. Jeśli nie mam racji to proszę kogoś o poprawienie mnie, ale wydaje mi się że obecnie eKarta mBanku jest najlepszym rozwiązaniem do grania z bukami (pomijam dolarową kartę VISA Classic Pekao SA, która dużo trudniej uzyskać).[/qb][/QUOTE]Wg mnie takze! Karta mBanku z tego co wszyscy pisza ma nadal swoje wlasciwosci. Inteligo znacznie opuscilo sie po tym jak zostali przejeci przez PKO BP. Ja bym zalecal wszystkim przenosic sie do mBanku, chyba ze sa jakies inne przyczyny dla ktorych warto miec konto w Inteligo...

Pozdrawiam
Kejsper

PS. Conrad przeczytaj wiadomosc na gg!!

Do góry
#40332 - 10/01/2003 03:47 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
maycj Offline
Pooh-Bah

Ja mam konto i karte Inteligo i na razie nie chce mi sie zmieniac na mBank. i tylko chce sie dowiedziec o jej mozliwosciach.

Do góry
#40333 - 10/01/2003 03:54 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
monban Offline
member

Meldunek: 11/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał maycj:
[qb]Ja mam konto i karte Inteligo i na razie nie chce mi sie zmieniac na mBank. i tylko chce sie dowiedziec o jej mozliwosciach.[/qb][/QUOTE]wg informacji Inteligo ich karta VE dziala tak jak wypukla Visa Classic - czyli w kazdej transakcji na odleglosc (internet, telefon, poczta itp.).
Ja wplacalem nia do kilku bukow - np. GB, bluesq i nie byly klopotu z depozytem ani zwrote.
Teraz sa czasem problemy z autoryzacja - ale ja mysle ze to przejsciowy efekt laczenia inteligo z internetowym oddzialem pkobp

Do góry
#40334 - 10/01/2003 04:36 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
maycj Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał monban:
[qb]wg informacji Inteligo ich karta VE dziala tak jak wypukla Visa Classic - czyli w kazdej transakcji na odleglosc (internet, telefon, poczta itp.).
[/qb][/QUOTE]Wlasnie nie! ja gram w hattrick (www.hattrick.org) i tam chcialem zaplacic VE Inteligo i sie nie dalo, wiec musialem poprosic kolesia, który mial wypukla Karte kred

Do góry
#40335 - 10/01/2003 04:50 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
arth Offline
addict

Meldunek: 11/06/2001
karta inteligo dzialala do czasu przejecia porzadnego banku przez g... pko bp ...
nastapilo to w listopadzie i jest coraz gorzej.
oczywiscie inteligo wypiera sie , ze nic sie nie zmienilo, ale jakos dziwnym trafem w grudniu karta przestala dzialac w wiekszosci bukow (u ktorych do tej pory bezproblemowo dzialala). i jeszcze, dziwnym trafem karta dziala nadal w expekt... hmmm...
niektorym udaje sie wplacic tez do innych bukow, ale po telefonie do inteligo...dziwne to wszystko, ale z drugiej strony tez i jasne bo wiadomo kto przejal inteligo....
...i to by bylo na tyle w krotkiej historii dobrego banku inteligo ktory zchodzi na psy...

arth
p.s. cale szczescie ze dzisiaj odebralem swoja wznowiana vise classic z bzwbk (karta wypukla, ale nie kredytowa, tzw karta visa "do konta").

Do góry
#40336 - 10/01/2003 05:14 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Gy_Gy_Crav[eel] Offline
veteran

Meldunek: 09/11/2001
cze

Jezeli to sie nie zmieni to bedzie trza wyrzucic karte inteligo a postarac sie o jakas inna...

PS No co by ci arth powiedziec ,nowa
karta,wiec zapowiadaja sie wysokie wygrane

pozdro

Do góry
#40337 - 10/01/2003 06:15 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Conrad Offline

Arth, daj znać proszę jak wygląda autoryzacja tej karty w firmach bukmacherskich gdy ją wypróbujesz.

Do góry
#40338 - 10/01/2003 06:23 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
arth Offline
addict

rok temu uzywalem tej karty do zrobienia depozytu w GB i Unibet - normalnie sie odbylo jak kazda inna karta. w najblizszych dniach moze wplace do B&W. ale generalnie to ja bardzo malo uzywam karyt do wplat z dwoch wzgledow - 1. nie mam kasy, 2. z bukow to sie tylko powinno wyplacac a nie wplacac

arth

P.S. jestem teraz (i jak zwykle) na irc-u , czacie gg, aim, icq, ...

Do góry
#40339 - 10/01/2003 13:19 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
norbi_071 Offline
old hand

Meldunek: 02/06/2002
sluchajcie a w tym MBANKU to zeby dostac to e-karte to trzeba spelniac jakies wymogi, tzn miec dochody czy cos?
no bo np. w Lukasie nie chcieli mi nic dac, bo "nie pracuje Pan"

prosze o odpowiedz

Do góry
#40340 - 10/01/2003 13:57 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Cyborg Offline
old hand

Meldunek: 01/10/2002
eKonto w mBanku może założyć każdy. Dostajesz do tego za darmo Visę Elektron, nic nie płacisz za żadne przelewy, nie pobierają prowizji przy wypłacie z bankomatów Euronetu.
Ekarta kosztuje 25 zł rocznie. mBank deklaruje, że jest równorzędna w Internecie z kartą Visa. Nie pobiera żadnych prowizji podczas transakcji eKartą.
Ja używałem eKarty do wpłat do Expektu i Unibetu. Za każdym razem transakcja trwała kilka sekund. Nie próbowałem jeszcze przelewu na kartę bo te buki nie oferują takiej możliwości (chyba).

Do góry
#40341 - 10/01/2003 17:07 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Conrad Offline

Jak zagrasz u angielskich buków to możesz wypłacać na kartę nawet więcej niż za jej pomocą wpłaciłeś.

Jeśli kiedyś wypróbujesz BlueSq to daj mi znać proszę czy eKarta tam działa.

Do góry
#40342 - 10/01/2003 17:27 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Cyborg Offline
old hand

Meldunek: 01/10/2002
Tak wiem, na razie się rozglądam, ale następny będzie przypuszczalnie Ladbrokes, Hill albo Gamebookers. Na razie jednak czekam na kasę z Unibetu, już 14 dzień

Do góry
#40343 - 10/01/2003 18:29 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
arth Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Arth, daj znać proszę jak wygląda autoryzacja tej karty w firmach bukmacherskich gdy ją wypróbujesz.[/qb][/QUOTE]wlasnie przed chwila wyprobowalem ta karte visa classic bzwbk "do rachunku" - wplata do betandwin.com odbyla sie bez zadnych problemow w ciagu kilku sekund.

arth

Do góry
#40344 - 12/01/2003 16:53 Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
Slawek 007 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2002
Ej bezwstydni czy przy wyplacaniu pieniedzy z expektu prosili cie o skan dowodu lub itp.
Aha w jaki sposob wyplacaja pieniodze czy moga dac kase przelewem ?
Jak nie mam karty kredytowej.
Jakie prefrencja ma Unibet.????

Do góry

Moderator:  rafal08