#40326 - 10/01/2003 00:21
Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
|
Anonymous
Unregistered
|
Przelewem bez większych komplikacji wpłacałem jedynie do Expekt, a chciałbym rozpocząć przygodę z innymi firmami.
Posiadam konto w Gamebookers, a dzisiaj założyłem również w Moneybookers. Chcę poznać wasze doświadczenia co do wpłaty przelewem bankowym do nich. Mam najzwyklejszy ROR w Banku Śląskim.
Czy ktoś nie posiadający karty zdołał sobie pograć u znanych bukmacherów(np.WillHill)?
Interesują mnie doświadczenia osób, które nie używają w internecie KK, a jednak bez przeszkód grają.
POZDRAWIAM
|
Do góry
|
|
|
|
#40327 - 10/01/2003 00:37
Re: Nie mam karty kredytowej, więc jak najlepiej wpłacać...?
|
member
Meldunek: 11/02/2002
|
bez karty raczej nie da sie grac, inne sposoby wplat sa bardzo drogie, ale nie musisz miec karty kredytowe w internecie dzila tez VE inteligo i ekarta z mbanku to sa zwykle karty debetowe moze je dostac kazdy. co do GB to jednorazowo mozemy sie dogadac (pisz na priva) ty mi wplacisz na konto a ja zrobie przelew na moneybookers. p.s szkoda sie juz zapisales do GB, bo link bym wrzucil 
|
Do góry
|
|
|
|
#40329 - 10/01/2003 02:28
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/08/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał monban: [qb]bez karty raczej nie da sie grac, inne sposoby wplat sa bardzo drogie, ale nie musisz miec karty kredytowe w internecie dzila tez VE inteligo i ekarta z mbanku to sa zwykle karty debetowe moze je dostac kazdy. co do GB to jednorazowo mozemy sie dogadac (pisz na priva) ty mi wplacisz na konto a ja zrobie przelew na moneybookers. p.s szkoda sie juz zapisales do GB, bo link bym wrzucil  [/qb][/QUOTE]Mówisz, że Visa Electron Inteligo da sie wplacic kase do np: Will Hilla, czy gamebookers? Myslalem ze trzeba miec wypukla karte?
|
Do góry
|
|
|
|
#40331 - 10/01/2003 03:43
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Inteligo to dobra karta, choć ostatnio były z nią problemy. Jeśli nie mam racji to proszę kogoś o poprawienie mnie, ale wydaje mi się że obecnie eKarta mBanku jest najlepszym rozwiązaniem do grania z bukami (pomijam dolarową kartę VISA Classic Pekao SA, która dużo trudniej uzyskać).[/qb][/QUOTE]Wg mnie takze! Karta mBanku z tego co wszyscy pisza ma nadal swoje wlasciwosci. Inteligo znacznie opuscilo sie po tym jak zostali przejeci przez PKO BP. Ja bym zalecal wszystkim przenosic sie do mBanku, chyba ze sa jakies inne przyczyny dla ktorych warto miec konto w Inteligo...
Pozdrawiam Kejsper
PS. Conrad przeczytaj wiadomosc na gg!!
|
Do góry
|
|
|
|
#40333 - 10/01/2003 03:54
|
member
Meldunek: 11/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał maycj: [qb]Ja mam konto i karte Inteligo i na razie nie chce mi sie zmieniac na mBank. i tylko chce sie dowiedziec o jej mozliwosciach.[/qb][/QUOTE]wg informacji Inteligo ich karta VE dziala tak jak wypukla Visa Classic - czyli w kazdej transakcji na odleglosc (internet, telefon, poczta itp.). Ja wplacalem nia do kilku bukow - np. GB, bluesq i nie byly klopotu z depozytem ani zwrote. Teraz sa czasem problemy z autoryzacja - ale ja mysle ze to przejsciowy efekt laczenia inteligo z internetowym oddzialem pkobp
|
Do góry
|
|
|
|
#40336 - 10/01/2003 05:14
|
veteran
Meldunek: 09/11/2001
|
cze Jezeli to sie nie zmieni to bedzie trza wyrzucic karte inteligo a postarac sie o jakas inna... PS No co by ci arth powiedziec  ,nowa karta,wiec zapowiadaja sie wysokie wygrane pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#40338 - 10/01/2003 06:23
|
addict
Meldunek: 11/06/2001
|
rok temu uzywalem tej karty do zrobienia depozytu w GB i Unibet - normalnie sie odbylo jak kazda inna karta. w najblizszych dniach moze wplace do B&W. ale generalnie to ja bardzo malo uzywam karyt do wplat z dwoch wzgledow - 1. nie mam kasy, 2. z bukow to sie tylko powinno wyplacac a nie wplacac arth P.S. jestem teraz (i jak zwykle) na irc-u , czacie gg, aim, icq, ...
|
Do góry
|
|
|
|
#40339 - 10/01/2003 13:19
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
sluchajcie a w tym MBANKU to zeby dostac to e-karte to trzeba spelniac jakies wymogi, tzn miec dochody czy cos? no bo np. w Lukasie nie chcieli mi nic dac, bo "nie pracuje Pan" prosze o odpowiedz
|
Do góry
|
|
|
|
#40340 - 10/01/2003 13:57
|
old hand
Meldunek: 01/10/2002
|
eKonto w mBanku może założyć każdy. Dostajesz do tego za darmo Visę Elektron, nic nie płacisz za żadne przelewy, nie pobierają prowizji przy wypłacie z bankomatów Euronetu. Ekarta kosztuje 25 zł rocznie. mBank deklaruje, że jest równorzędna w Internecie z kartą Visa. Nie pobiera żadnych prowizji podczas transakcji eKartą. Ja używałem eKarty do wpłat do Expektu i Unibetu. Za każdym razem transakcja trwała kilka sekund. Nie próbowałem jeszcze przelewu na kartę bo te buki nie oferują takiej możliwości (chyba).
|
Do góry
|
|
|
|
#40344 - 12/01/2003 16:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/02/2002
|
Ej bezwstydni czy przy wyplacaniu pieniedzy z expektu prosili cie o skan dowodu lub itp. Aha w jaki sposob wyplacaja pieniodze czy moga dac kase przelewem ? Jak nie mam karty kredytowej. Jakie prefrencja ma Unibet.????
|
Do góry
|
|
|
|
|
|