Opcje tematu
#40684 - 14/01/2003 23:32 2 miechy b&w
Anonymous
Unregistered

Witamm

Sorki za nowy temat , ale mam pytanie czy Poza paysafecard mozna uzyskac jakis kod do b&w badz b&w.de bowiem po 2 miesiach od uzyskiwania promocji mozna znowu dostac kilka euro.Niesttey z paysafecard,kod mozna uzyc tylko raz.

Pozdrawiam

P.S Sorry ze pytam o to tutaj,ale na odp zalezy mi dzisiaj a w Promocjach jest maly balagan.Conrad wieczorem mozesz usunac ten temat.

Do góry
Bonus: Unibet
#40685 - 14/01/2003 23:38 Re: 2 miechy b&w
dove Offline
addict

Meldunek: 23/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Sacx:
[qb]Witamm

Sorki za nowy temat , ale mam pytanie czy Poza paysafecard mozna uzyskac jakis kod do b&w badz b&w.de bowiem po 2 miesiach od uzyskiwania promocji mozna znowu dostac kilka euro.Niesttey z paysafecard,kod mozna uzyc tylko raz.

Pozdrawiam

P.S Sorry ze pytam o to tutaj,ale na odp zalezy mi dzisiaj a w Promocjach jest maly balagan.Conrad wieczorem mozesz usunac ten temat.[/qb][/QUOTE]Mozna uzyskac kod do baw.com i baw.de ale narazie niema zadnych nowych promocj!

Jest tylko ta stara promocja !

Pozdraiam
dove

Do góry
#40686 - 14/01/2003 23:40 Re: 2 miechy b&w
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
[qb]Witamm

Pozdrawiam

P.S Sorry ze pytam o to tutaj,ale na odp zalezy mi dzisiaj a w Promocjach jest maly balagan.Conrad wieczorem mozesz usunac ten temat.[/qb][/QUOTE]Jakby mozna bylo uzyskac to by to napisali w temacie Promocje.Zreszta juz sie o to ktos pytal.
Sc trzeba samemu wplacic kase

Do góry
#40687 - 14/01/2003 23:44 Re: 2 miechy b&w
Anonymous
Unregistered

Witam

Dove - dzieki za odp wiem o tej promocji ale niesttey z niej mozna korzystac tylko raz , a b7w ma taka opcje ze z promocyjnych kodow mozna korzystac co 2 miesiace.Myslalem ze moze jest jeszcze cos takiego.Jesli nie trudno ale i tak dzieki za odp.

Mikolaj - kase wplacam w niedziele , a poniewaz przez przypadek zauwazylem ze mienly 2 miesiace od zalozenia konta w b&w.de pomysalem ze czemu nie pograc, wiec sie zaytalem o ten kod.

Pozdrawiam wsyztskich oprocz Sokola

Do góry
#40688 - 14/01/2003 23:51 Re: 2 miechy b&w
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
[qb]Witam

Dove - dzieki za odp wiem o tej promocji ale niesttey z niej mozna korzystac tylko raz , a b7w ma taka opcje ze z promocyjnych kodow mozna korzystac co 2 miesiace.Myslalem ze moze jest jeszcze cos takiego.Jesli nie trudno ale i tak dzieki za odp.

Mikolaj - kase wplacam w niedziele , a poniewaz przez przypadek zauwazylem ze mienly 2 miesiace od zalozenia konta w b&w.de pomysalem ze czemu nie pograc, wiec sie zaytalem o ten kod.

Pozdrawiam wsyztskich oprocz Sokola[/qb][/QUOTE]Dzieki za pozdrowienia a sokolowi powiem ze go nie pozdrawiasz

Pozdrowienia dla wszystkich oprocz manekina z Gdyni

Do góry

Moderator:  rafal08