Cześć,
Słuchajcie, może Wy też mieliście taki problem:
Wpłaciłem kasę do Unibetu 10 dni temu, korzystając z mojego konta w Kredyt Banku, zgodnie z tym co jest napisane na ich stronie, przesłałem do nich screen z transakcji (to nic nie dało, więc posłałem fax - pomogło).
W niedzielę zażyczyłem sobie wypłatę i po wpisaniu wszystkich danych i kliknięciu w potwierdzenie operacji, otrzymałem informację na ekranie....Że moja wypłata została zaakceptowana, ale nie zostanie dokonana, bo oni nie mają potwierdzenia z Kredyt Banku, że ja te pieniądze wpłaciłem (???).
Przesłałem do nich e-mail w niedzielę - brak odpowiedzi. Zadzwoniłem do nich, poinformowano mnie, że polski operator jest chory i uciąłem sobie pogawędkę z jakąś Czeszką. Poinformowała mnie, że mają bardzo kiepską komunikację z Kredyt Bankiem i że NAJWCZEŚNIEJ po 2 tygodniach oni otrzymają potwierdzenie wpłaty. Dlaczego w takim razie pytam, pozwalają i aktywują pieniądze po przesłaniu screenu czy też scanu wpłaty, skoro nie raczą poinformować że nie będzie można tych pieniedzy wypłacić ??
Wpłacałem do Expektu, nie miałem takiego problemu - wypłatę otrzymałem bez problemu. Wpłaciłem do Gamebookers, też dostałem wypłatę, wpłaciłem i wypłaciłem z Parbetu - też nie było kłopotu. Jako wytłumaczenie, powiedziała mi ta miła Czeszka, że oni wi wierzą bla, bla, ale muszą zobaczyć czarno na białym, że ja te pieniądze wpłaciłem, to po co przesyłam historię mojego konta, przecież tam czarno na białym widać że wpłata została dokonana!!
Teraz nie mam pieniędzy na swoim koncie gracza - gdzieś sobie wiszą, bo przecież moja wypłata została zaakceptowana, ale nie otrzymam jej na swoje konto Bankowe, bo oni nie wiedzą że wpłaciłem, mimo że wiedzą (?).
Nie wiem jak Wam, ale mnie takie postępowanie się nie podoba, to świadczy o braku poszanowania klienta. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Zaczynam się zastanawiać jak długo będę czekać na wypłatę, skoro jest taka zła komunikacja z Kredyt bankiem, to dlaczego Expekt który też tam ma swoje konto, nie ma tych problemów - przecież u nich nie można aktywować wpłaty po przesłaniu faksu czy też scanu/screenu, a jednak wpłata jest na koncie gracza w tym samym dniu albo na następny ( sprawdziłem i kumple tez to potwierdzają )???
To gdzie tu jest brak komunikacji z Bankiem??
Czuję, że ktoś tutaj kogoś (klienta) robi delikatnie mówiąc w balona. Przesłałem jeszcze 2 e-maile do
info.pl@unibet ale zarówno niedzielny jak i poniedziałkowy e-mail jest bez odpowiedzi. Dziś rano przesłałem jeszcze jeden, tym razem do angielskiego supportu - też bez odpowiedzi, a jest już niemal 16:00....
Czy Wy też macie takie kłopoty z Unibetem?
Pozdrowionka i dzięx za odzew.