Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#4097 - 27/06/2001 22:38 INTERTOTO 2 runda
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
No i nadszedł czas na drugą rundę Intertoto
Niektórzy po ostatnich sukcesach w typowaniu tych rozgrywek czekali na kursy kolejnej rundy...

DJ SOSNA

Do góry
Bonus: Unibet
#4098 - 27/06/2001 22:40 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Jak na razie w oko wpadł mi meczyk:

STS
====================================
699.Til.Tirasp.-Tatabanya~~~1 (2.30)
====================================
Węgrzy są ciency jak barszcz i na drugiej rundzie powinni zakończyć swoją przygodę z europejskimi pucharami.
Mołdawianie w I rundzie u siebie pokonali irlandzki cliftonville 1-0 (bramka w 5 minucie).W rewanżu wygrali co prawda dopiero po dogrywce (3-1) ale z ostatnia drużyną ekstraklasy Węgier ni powinni mieć takich kłopotów.

DJ SOSNA

PS:jeżeli będziecie mieli jakieś "przecieki" to piszcie do tego działu (nie będzie trzeba szukać po całym Forum

Do góry
#4099 - 27/06/2001 23:43 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

Meldunek: 07/02/2001
wiem ze PSG nie moze grac w pucharze UEFA,nawet jesli INTERTOTO wygra.sponsorem Franzuzow jest Canal+ posiadajacy takze chyba Servette Genewa,ktore juz gra w UEFA.a dozwolona jest tylko jedna druzyna.
nie wiem jak to wplynie na gre PSG,ale raczej nie mobilizujaco.

Do góry
#4100 - 28/06/2001 02:35 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał lok:
[qb]wiem ze PSG nie moze grac w pucharze UEFA,nawet jesli INTERTOTO wygra.sponsorem Franzuzow jest Canal+ posiadajacy takze chyba Servette Genewa,ktore juz gra w UEFA.a dozwolona jest tylko jedna druzyna.
nie wiem jak to wplynie na gre PSG,ale raczej nie mobilizujaco.[/qb][/QUOTE]

ale czy odpuszczą? mi wydaje się że nie! (apropo zagra juz atak marzeń Ronaldino-Anelka?

Do góry
#4101 - 28/06/2001 02:50 Re: INTERTOTO 2 runda
uQ$ Offline

Meldunek: 23/01/2001
Z tego co wiem to PSG nie będzie grało u siebie, tylko na jakimś "wakacyjnym" boisku, ale podobno Finowie też nie maja zbytniej ochoty na grę w Intertoto, bo ostatnio grają co trzy dni i są zmęczeni.

Do góry
#4102 - 28/06/2001 05:25 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał uQ$:
[qb]Z tego co wiem to PSG nie będzie grało u siebie, tylko na jakimś "wakacyjnym" boisku, ale podobno Finowie też nie maja zbytniej ochoty na grę w Intertoto, bo ostatnio grają co trzy dni i są zmęczeni.[/qb][/QUOTE]

Bodajże w Tuluzie

Do góry
#4103 - 28/06/2001 18:50 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

czesc.
Panowie co sadzicie o meczach:

NK KOPRIVNICA-BASTIA STS/TOTO-MIX 1 2.60
PUBLIKUM-PETRZALKA TOTO-MIX(STS nie ma w ofercie,moze jeszcze dorzuca?)1 1.90

NK rozgromilo oslabiona Famaguste.a Bastia przeciez jest dopiero w trakcie przygotowan.poza tym doznali znaczacych ubytkow.odszedl najwiekszy walczak Swierczewski,trener Antonetti.nie wiem czy mnie pamiec nie zawodzi ale chyba napastnicy takze Andre do Rangers,a Nee do Nantes(czy moze ktos to potwierdzic).

na wlasnym boisku takze Publicum szalalo(7:1 z Aahrus ma swoja wymowa).Petrzalka meczyla sie z kelnerami z Litwy i wydaje sie ze nie ma czego szukac w Slowenii.a 1.90 w TOTO-MIX to prezent na wakacje.

Do góry
#4104 - 28/06/2001 19:38 Re: INTERTOTO 2 runda
uQ$ Offline

Trudno się nie zgodzić, oba mecze wyglądają nieźle. Ja na razie jednak ich nie zagrałem, poczekam na jakieś bliższe informacje (zwłaszcza o Bastii). Postawiłem natomiast w Totomixie na pięć innych spotkań, prawie że "w ciemno", ze względu na bardzo atrakcyjne kursy:

Liepajas - Heerenveen 1 @ 3.90
Pobeda - Rizespor 1 @ 2.40
Zaglebie - Lokeren 1 @ 2.40
Celik - Gent 1 @ 3.00
Dynamo Minsk - Hapoel H. 1 @ 2.40

Do góry
#4105 - 28/06/2001 19:58 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

Trudno się nie zgodzić z UQ$, że kursy w/w meczy są dużo zawyżone (też je zagrałem...). Plus troszkę [OT] dałem na Angolę i ciekawy kurs jest na
Ekwador (wcześniej zagrałem jednak w PRofie Ghanę, więc odpadł)

Do góry
#4106 - 28/06/2001 20:09 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

co prawda Lipejas sie wykartkowalo w meczu z Cork ale i tak 3.90 jest warte grzechu .
Dynamo Minsk wydaje sie tez dosyc pewne.Hapoel to zadne orly.

mam prosbe.jezeli ktorys z Forumowiczow zdobyl jakies informacje o skladach,podejsciu do ITOTO to niech da znac i poda zrodlo informacji.dzieki.

Do góry
#4107 - 28/06/2001 20:24 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

jeszcze jedno.Odense-AIK 1 2.40 !
z tego co wiem AIK tez sie zbytnio nie przyklada do pucharu.w 1 rundzie meczyli sie(na wyjezdzie) z...nie pamietam(Cliftonville?).teraz problem w tym co zamierza zrobic Odense.

Do góry
#4108 - 28/06/2001 23:08 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

[qb]jeszcze jedno.Odense-AIK 1 2.40 !
z tego co wiem AIK tez sie zbytnio nie przyklada do pucharu.w 1 rundzie meczyli sie(na wyjezdzie) z...nie pamietam(Cliftonville?).teraz problem w tym co zamierza zrobic Odense.[/qb][/QUOTE]
jak dla mnie to wygrają gospodarze.W profie jest 2.10 a AIK ostatnio nie grzeszy skutecznością...

Do góry
#4109 - 29/06/2001 00:20 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

nieoficjalna lista transferowa Bastii:Un point sur les transferts de Bastia :

DEPARTS : Lachuer (Auxerre, 15 MF), André (Nantes, fc), Faderne (Caen),
Antonetti (entr.), Swierczewski (Marseille), Durand (Rennes), Moreau (Metz),
Née (Marseille, Nantes, Rennes, Lens, Italie), Clayton (Reggina, Emirats Arabes Unis),
Casanova (Montpellier, Troyes, Lecce), M.Soumah (Marseille, Besiktas, Turquie),
Valéry (Atletico Madrid, Betis Seville, Turquie, Angleterre), Laurent, Prince,
Domoraud (Inter Milan, r.p.).

> Fin de contrat : Casanova, Valéry, Clayton.

ARRIVEES : Nouzaret (entr., Toulouse), Dieuze (Toulouse),
Yahia (p. Inter Milan), Piocelle (Nantes, transfert définitif),
Jeunechamp (Auxerre), Deblock (p. Auxerre), Ecker (Lille), Pedros (Toulouse),
Baret (Guingamp), Hénin (Le Havre), Carotti (Toulouse), Prso (Monaco),
Sablé (Saint-Etienne), Zé Alcino (Nancy), Nemeth (Inter Bratislava),
Rodriguez (Guingamp via Lens), Oliveira (Sedan), Meniri (Troyes),
Compan (Créteil via Auxerre), Grégoire (Rennes), Rabesandratana (PSG),
Mouret (Marseille), Baldé, Uras et Courtois (Toulouse).

na pewno wszystko sie nie sprawdzi,ale i tak zapowiada sie na wymiane pol druzyny.a czas na zgranie tez potrzebny.

Do góry
#4110 - 29/06/2001 15:14 Re: INTERTOTO 2 runda
mwiac Offline
enthusiast

Meldunek: 19/04/2001
Lokeren w pierwszej rundzie w meczu z zespołem z Wysp Owczych zagrało juniorami (wygrali 3:2 na wyjeździe 0:0 u siebie). Czy ktoś ma informacje czy tak samo będzie w meczu z Zagłebiem? Jeśli tak to 1 w tym meczu jest raczej pewna a kurs niezły.

Do góry
#4111 - 29/06/2001 15:42 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

probowalem znalezc cos na oficjalnej stronie Lokeren.no i jest cos tyle ze po flamandzku(bo chyba takim oni mowia).

Do góry
#4112 - 29/06/2001 19:54 Re: INTERTOTO 2 runda
uQ$ Offline

Do mnie dotarły plotki, że Lokeren będzie w tym meczu grał w mocno rezerwowym składzie.

Do góry
#4113 - 29/06/2001 20:13 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

witam.
uQ$ a slyszales cos o Bastii,Gent lub Heerenven?

Do góry
#4114 - 29/06/2001 21:55 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

do Bastii ma przejsc podobno...Signori z Bologni(w rozliczeniu za Nee).ale watpie aby zagral w sobote.

Metalurg-Herenveen.na onefootball Herenveen zapowiada wygrana.jedno jest pewne na pewno nie potraktuja ulgowo INTERTOTO.

Do góry
#4115 - 29/06/2001 22:03 Re: INTERTOTO 2 runda
uQ$ Offline

Podobno Rizespor także nie będzie grał w najlepszym składzie. Ja zdecydowałem się natomiast postawić też na:

Spartak Varna - Tavrija Simferopol 1 @ 2.00 (Hill)

Varna łatwo pokonała u siebie Groclin, a wydaje mi się że Ukraińcy prezentują podobny poziom i też nie mają żadnego pucharowego doświadczenia.

Stare Mesto - Universitea Craiova 1 @ 1.85 (Chandler)

Craiova już w poprzedniej rundzie grała rezerwami, a Czesi zapowiadają poważne podejście do pucharu, ponadto liga czeska jest znacznie silniejsza niż rumuńska a Stare Mesto u siebie jest bardzo mocne. Kurs u Chandlera znakomity.

Do góry
#4116 - 30/06/2001 01:51 Re: INTERTOTO 2 runda
Anonymous
Unregistered

Cześć!

Jutro piłkarska sobota więc troszkę wieści ze świata!

Nie wiem czy ktoś obstawia eliminacje CONCACAF - jeżeli tak to należy uważać ponieważ w drużynie Tryn&Tobago zabraknie
dwóch gwiazd [dwight yorke i russell latap!]

They entered the Intertoto Cup because their stadium is banned for 2days because of incidents occuring in the match vs Galatasaray earlier in the season.
So they need to go to the next round at least to play those 2matches
and so if they play in Europe next season(2002-3) they can play at home

Czyli PSG powinno wygrać, aby w sezonie 2000-3 [może to być wtedy LM!]grać wszystkie
spotkania pucharowe na własnym stadionie.

A teraz trochę wieści od naszych południowych sąsiadów!

W zespole Synot zagrają prawie wszyscy podstawowi zawodnicy [poza dwoma grajkami
Homerem i Abrahamem! - ale oni podobno nie decydują o sile zespołu].
Synot wrócił ze zgrupowania gdzie w sparingu pokonał Liberec 5:1!, i Plzen.

Teraz tylko pytanie czy drużyna ze Starego Mesta podejdzie poważnie do tego spotkania!!!
Czy powinniśmy wierzyć w słowa trenera Synot SM Komnacky, który powiedział, że zespół da z siebie wszystko i przejdzie do następnej rundy?

jeżeli to jest prawda to pozostało jedynie wyszukać buka z najlepszym kursem!!!!!!

Kurs godny uwagi to Slaven - Bastia [dla mnie 1 na 90%, Bastia zadziwiająco
słabo wypada na wyjazdach myślę, że pierwszy mecz przegra a wszystko odrobi na własnym stadionie gdzie radzi sobie o wiele lepiej]

[ 29-06-2001: Wiadomość edytowana przez: gregof ]

Do góry
#4117 - 30/06/2001 01:57 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

gregof to mi sie podoba!!!!!

universite gra juniorami,a synot podobno powaznie podejdzie.

w Bastii wielu zawodnikow nie bedzie gralo,badz bedzie sie oszczedzac przed ewentualnym transferem.

Do góry
#4118 - 30/06/2001 13:22 Re: INTERTOTO 2 runda
Anonymous
Unregistered

Poniżej analiza składów w jakich drużyny wystąpiły w ostatnich spotkaniach + podstawowi zawodnicy danego zespołu, tłustą czcionką są zaznaczone „gwiazdy” które zdecydowały się na grę w pierwszej rundzie, ale niestety po przekopiowaniu tekstu z Worda gubią się wszelkie formaty więc musicie się sami pomęczyć:
--------------------------------------------------------------------------------

Munchen 1860(GER):-
Sartid(YUG): Lukic, Glogovac, Mrdak, Socanac, Vaskovic, Bogdanovic (Stefanovic 90), Aleksic, Mirosavljevic, Mudrinic (Ramovic 76), Antunovic (Krizmanic 76)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ): Dragan Glogovac (33/pomocnik), Nenad Lukic (32/bramkarz), Nenad Mirosavljevic (23/napastnik), Mildrad Mrdak (30/obrońca), Vladimir Mudrinic (24/napastnik), Dragan Radosavljevic (19/pomocnik), Boris Vaskovic (25/pomocnik)

--------------------------------------------------------------------------------

Basel(SWI):-
Grindavik (ICE):Savarsson, Jonsson, Lukic, Djoric, Bjornson, McShane, Sverisson (Sigurdsson, 80), Chatorson (Ramsey 76), Larsson, Kekic, Floverisson (Helgason 71)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ): Olafur Bjarnason (26/obrońca/6), Zoran Djuric (33/obrońca), Gretar Hjartarson (23/napastnik), Sinisa Kekic (YUG/31/napastnik), Sott Ramsey (SCO/25/pomocnik)

Celik (BSN):Tolja, Djidic (Sipahic 72), Ikanovic, Brederic, Dagic, Tabakovic (Bagic 31), Pavic, Beganovic, Nadzakovic, Paskalj, Brkic (Zukic 58)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Senad Besic (27/pomocnik), Ekrem Bradaric (21/obrońca), Senad Brkic (28/napastnik), Pavo Dadic (34/obrońca), Admir Hasancic (31/pomocnik)
AA Gent (BEL):-

Dinamo Minsk (BLR):Sidelnikov, Lasovsky, Hrapkovsky, Belousov, Volodenkov, Katchouro (Bezboradov 66), Hrankou, Chumachenko, Bespansky (Pisarev 80), Kovalchuk, Mialleshka (Tsyhalka 17)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Jurj Afanasenko (27/bramkarz), Peter Katschuro (28/napastnik), Sergej Wladimir Kowaljtschuk (22/pomocnik), Wadim Lasowski (25/obrońca), Witali Ledenew (22/napastnik)
Hapoel Haifa (ISR):i couldn't find all the eleven
Top players udu Auat (24/bramkarz), Ran Ben-Shimon (31/obrońca), Alon Halfon (28/obrońca), Ofer Talker (28/obrońca), Amir Turjeman (29/napastnik)

Metalurgs (LAT):couldn't find all the eleven
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ): Saulus Atmanavicius (LIT/31/obrońca), Victor Dobretsow (24/napastnik), Genadi Solonitsin (21/pomocnik), Alexandar Pawlenko (RUS/25/pomocnik), Tarass Selests (RUS/21/pomocnik).
Heerenveen (HOL):-

Odense (DEN):-
AIK (SWE): Andersson, Thylander, Lucic, Lagerlof (Vasiliou), Averstad, Jevtushenko, Tourma, Petrovic, A Andersson, P Andersson (Wanstrand-Bjork 88), Hoch (Novakovic)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Andreas Andersson (27/28/napastnik), Karl Corneliusson (24/2/obrońca), Teddy Lucic (27/32/obrońca), Nebojsa Novakovic (BHZ/36/napastnik)

Paris SG (FRA) :-
Jazz (FIN):couldn't find all the eleven
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Rami Nieminen (35/obrońca), Juha Riippa (32, pomocnik), Rodrigo (Br/30/pomocnik), Victor Dubon (El Salvador/21/napastnik)

Pobeda (MAC):Pejic, Ristevski, Petrov, Karanfiloski, Batos, Nikolaevski, Zdraveski (Nacev), Da Silva, Krstev (Dinic), Georgioski (Meglenski), Dzokic
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Miroslav Djokic (29/napastnik/6), Da Silva Gilson (BRA/28/pomocnik), Rade Karanfilovski (32/pomocnik/3), Saso Krstev (24/napastnik), Toni Naumovski (32/pomocnik/6), Pance Ristevski (26/napastnik/3), Nikolce Zdravevski (30/napastnik)
Rizespor (TUR):

Publikum (SLV):Mujcinovic, Kriznik, Gobec, Sumulikoski, Blatnik, Helbl, Lungu, Bersnjak, Brulc, Koren, Bogatinov
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Oliver Bogatinow (22/napastnik), Wladislaw Lungu (MOL/24/pomocnik/4), Amel Mujcinovic (BHZ/27/bramkarz), Aleksandar Radosavljevic (22/pomocnik), Aljosa Slivko (24/napastnik/2), Bostjan Znuderl (22/pomocnik)
Petrzalka (SLK):Cobej, Kinder, Horky, Borbely, Hrncar, Desiatnik, Kubala, Bedi, Maixner, Bencik (Sykora 56), Soltis (Mydliar 66)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Balazs Borbely (21/pomocnik), Vladimir Kinder (32/obrońca/38), Lubomir Luhovy (34/pomocnik), Jozef Majoros (28/napastnik/23), Anton Soltis (30/napastnik)

Slaven Belupo (CRO):couldn't find all the eleven
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ): Frane Amizis (32/pomocnik), Mario Dodik (27/napastnik), Roy Ferencina (CRO-USA/31/obrońca), Renato Jurcec (35/napastnik), Hasan Kacic (25/obrońca), Damir Muzek (34/pomocnik), Ivica Solomun (33/bramkarz)
Bastia (FRA):-

Spartak Varna (BUL):Kolev, Tashev, Vlahov, Karakanov, Lazarov, Nankov, Donchev, M Todorov (N Stanchev 54), Djuric, A Petrov (Rusinov 76), V Stanchev (R Todorov 86)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Georgi Bogdanov (27/napastnik), Konstantin Mirchev (22/pomocnik), Anastas Petrov (27/napastnik), Valentin Stancev (32/napastnik), Mariyan Todorov (27/pomocnik), Martin Zafirov (27/napastnik)
Tavriya (UKR):-

Sturm Graz (AUT):-
Lausanne (SWI):Zetzmann, Simon (Horjak 56), Meyer, Gobet, Zambaz, Masudi, Lutsenko, Isaias, Gomes (Marguairaz 78), Chavariat, Kuzba (Thiaw 46)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):-

Synot (CZE):
U.Craiova (ROM):Neamtu, I Stancu, G Serban, Craciunescu, Rada, Rauta, M Stancu, Sandu, Silvasan (F Serban 74), Grigorie, Verdes (Alin Vigariu 46)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Stoican Flavius (24/obrońca/1), Batranu Florin (30/obrońca/8), Claudiu Niculescu (24/napastnik/13), Domocos Viorel (26)

Tiligul (MLD):couldn't find all the eleven
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Alexandru Covalenco (22/obrońca/6), Eduard Grossou (21/obrońca), Sergej Kowaltschuk (19/napastnik), Sergej Pogreban (23/napastnik), Jurie Priganjuk (22/obrońca/2)
Tatabanya (HUN):couldn't find all the eleven
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Tamas Balogh (33/bramkarz/3), Wjatscheslaw Jeremejew (UKR/31/pomocnik), Jozsef Kiprich (38/napastnik/70), Geza Meszoly (34/obrońca/18), Karoly Potemkin (26/napastnik), Jozsef Szalma (35/obrońca/15), Istvan Vincze (34/napastnik/44)

Troyes (FRA):-
Georgia (GEO):Churadze, Kobiashvili, Chankotadze, Intskirveli, Nozadze, Digmelashvili, Gogoberishvili, Dolidze (Feikrishvili 67), Kipiani, Adamia (Areshidze 60), Melkadze (Metreveli 90)
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Aleksandr Gogoberischwili (25/pomocnik), Georgi Kipiani (22/pomocnik), Lewan Melkadse (21/napastnik), Edik Sajaja (19/obrońca), Georgi Tschankodadse (24/obrońca), Sergo Tschuradse (24/bramkarz)

Zaglebia (POL):Kedziora, Bubonwicz (Adamski 75), Zuran, Przerjnacz, Majka, Radzius, Manuzewski, Piotrowski (Kovalski 81), Szewczyk (Kazimierczak 65), Grzybowski, Dobi
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Zbigniew Grzybowski (25/pomocnik), Arkadiusz Klimek (26/napastnik), Ireneusz Kowalski (21/pomocnik), Grzegorz Lewandowski (32/pomocnik), Dariusz Zuraw (29/obrońca)
Lokeren (BEL):Symons, Van Hoey, Staelens, Van Dender, Muzinga, Kimoto, De Beule, M'Putu, El Bodmossi, Vandesompel, Moerenhout.
Podstawowi gracze (pogrubioną czcionką zawodnicy którzy grali w ostatnim spotkaniu Intertoto) ):Arnar Gretarsson (ISL/29/pomocnik), Adekamni Olufade (TOG/21/napastnik), Nenad Vanic (SLO/30/pomocnik), Patrice Zere (CIV/30/obrońca), Daniel Zitka (26/CZE/bramkarz)

I hope you could use this stuf...it really took me a lot of time to work them out!

Respond to this message

Author Reply
nemanja

217.26.70.38 Ryan June 27 2001, 11:43 PM
wszystko powstało w oparciu o e-mail tego gości

Do góry
#4119 - 30/06/2001 13:52 Re: INTERTOTO 2 runda
lorder Offline
enthusiast

Meldunek: 27/04/2001
Witam.
Zajrzyjcie na tą stronę. http://www.soccerlynx.nes
Są ta analizy meczów Intertoto i nnych wydarzeń.
--------------------------------
poprzedni link ni działa ten jest dobry: http://www.bethelp.com

Do góry
#4120 - 30/06/2001 15:04 Re: INTERTOTO 2 runda
lorder Offline
enthusiast

Post gościa z Turcji zaczerpnięty z zagranicznego forum.
------------------------------------------
Hi guys,
Pobeda is a home banker for me. They'll be hosting C.Rize,which will be fighting with youth team. So I want to give you some information about Rize's youth team:

Rize's youth team is one of the weakest youth team of Turkish Youth division.
This year they've finished the youth league 17th out of 18 teams.

p w d l f a pt
17. Rize 34 6 4 24 50 85 22

On the other side Pobeda will be fighting with top concentration....
So sure win for home side.

United bet offers 1,84 for Pobeda and I advice you to bet 10 points on them!

Warmest Regards,

Hakan
---------------------------------------
Teraz już chyba nie ma żadnych wątpliwości kto wygra ten mecz.

Do góry
#4121 - 01/07/2001 22:57 Re: INTERTOTO 2 runda
jmi Offline
member

Meldunek: 26/01/2001
qrde niec ktos mi powie jai jest wynik liepjas-hereenven
na onecie podali3-2 dla liepjasa (ostatnia bramka w 72min)
a na livegoal'u jest do 45min drugiej polowy 2-2
wiec jakto jest?????
chodzi o duza kasa

Do góry
#4122 - 01/07/2001 23:00 Re: INTERTOTO 2 runda
uQ$ Offline

Na pewno jest 3-2. Liepajas strzelił 3 bramkę w 72 minucie, ale nie wiem czy mecz sie już skończył. Mnie dużą kasę za*** Lubin

Do góry
#4123 - 01/07/2001 23:06 Re: INTERTOTO 2 runda
jmi Offline
member

Meldunek: 26/01/2001
wlasnie zauwazylem ze mnie tez lubin #$^#$@&%^@^%^^#%^%$@^%$^@ kase
a mialem AKO= 120
ale jestem zdenerwowany
a lubin do 80chyba min prowadzil 2-0
idioci z nich

Do góry
#4124 - 01/07/2001 23:17 Re: INTERTOTO 2 runda
SKORPION Offline
addict

Meldunek: 13/05/2001
DZIEKI za typ Synot,niezle sie na nich wzbogaciłem

Do góry
#4125 - 01/07/2001 23:18 Re: INTERTOTO 2 runda
pawelpo Offline
addict

Meldunek: 23/06/2001
Czy ktos zna wynik Tiraspolu?

Do góry
#4126 - 01/07/2001 23:20 Re: INTERTOTO 2 runda
pawelpo Offline
addict

Synot jest super tak jaki Publikum, czekam tylko na Tiraspol. O ktorej ten mecz sie w koncu rozpoczal

Do góry
#4127 - 01/07/2001 23:26 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał pawelpo:
[qb]Czy ktos zna wynik Tiraspolu?[/qb][/QUOTE]

Narazie 1:1 końcówka 2 połowy. A propos niespodzianek w Intertoto to IMHO największa jest mimo wszystko porażka Sturmu, reszta była dość łatwa do przewidzenia. Może patrzę trochę z perspektywy totkowicza (która to już 12-stka eh), ale wiem, że u buków obstawia się nieco inaczej...

Do góry
#4128 - 01/07/2001 23:28 Re: INTERTOTO 2 runda
uQ$ Offline

Tiraspol się skończył 1-1.

Do góry
#4129 - 01/07/2001 23:29 Re: INTERTOTO 2 runda
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
1:1

Do góry
#4130 - 02/07/2001 00:04 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

i znowu TOTO-MIX rozbilem

byloby jeszcze lepiej gdyby nie jebane Zaglebie.dzieki nim mam w wygranej tylko 4 cyfry,a moglo byc 5.co za c***e *******one w dupe.oby Lokeren im wszystkim nogi polamal w rewanzu.

szukam pomocnikow do tworzenia strony www.antyzaglebie.com

Do góry
#4131 - 02/07/2001 00:05 Re: INTERTOTO 2 runda
Aquarius Offline
newbie

Meldunek: 24/06/2001
Wsazystko ladnie, wszystko pieknie ........... tylko mi Odense zawalilo kupon i troche pieniedzy przeszlo kolo nosa

Do góry
#4132 - 02/07/2001 00:36 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

YO!
puchar INTERTOTO to dla mnie prawdziwa żyła złota !!!
to niesamowite jak człowiek może się cieszyć,jak ma dobrą PASSĘ

DJ SOSNA

Do góry
#4133 - 02/07/2001 00:38 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

...już nie mogę się doczekać rewanżów !

DJ SOSNA D:

Do góry
#4134 - 02/07/2001 01:02 Re: INTERTOTO 2 runda
superbaca Offline
enthusiast

Meldunek: 22/04/2001

byloby jeszcze lepiej gdyby nie jebane Zaglebie.dzieki nim mam w wygranej tylko 4 cyfry,a moglo byc 5.co za c***e *******one w dupe.oby Lokeren im wszystkim nogi polamal w rewanzu.
QUOTE]

Wyluzuj facet

Do góry
#4135 - 02/07/2001 01:02 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SOSNA:
...już nie mogę się doczekać rewanżów !

DJ SOSNA D:[/QUOTE]...buków chyba

Do góry
#4136 - 02/07/2001 01:25 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

superbaca rzeczywiscie przesadzilem.ale szlag mnie trafil ze z 2:0 na 2:2 dali se wyroownac.mam nadzieje ze nikogo nie urazilem.jak tak to przepraszam.

Do góry
#4137 - 02/07/2001 13:46 Re: INTERTOTO 2 runda
Dawid Offline
old hand

Meldunek: 18/06/2001
No tak powiem krótko wszyscy mieliście piękne typy ja miałem dwa piękne kupony z kursem 350 i z kursem 850. Wystarczyło w jednym kuponie że wygra Odense a w drugim że przegra ta walona Tatabanya ( już drugi raz mnie wkurzyła) i jest kasa na imprezowanie. A tu taki syf no nic następnym razem do przodu

Do góry
#4138 - 02/07/2001 14:04 Re: INTERTOTO 2 runda
Endriu Offline
enthusiast

Meldunek: 02/04/2001
faktycznie, mi Odense i Zaglebie zawalilo polowe kuponow (i to tych najlepszych) ale i tak duzo do przodu

Do góry
#4139 - 02/07/2001 15:22 Re: INTERTOTO 2 runda
Vito Offline

Meldunek: 12/06/2001
Rzeczywiscie intertoto bylo piekne
A odense mialem na jednym kuponie z zaglebiem wiec nie robie tragedii
Mam nadzieje ze nastepne weekendy tez beda tak udane
chociaz mialem niezla nerwowke o synot i pobede

Do góry
#4140 - 02/07/2001 19:28 Re: INTERTOTO 2 runda
pawelpo Offline
addict

Wszystko przez ten Tiraspol. PIONKI A NIE PILKARZE!!!!!!!!!!!!!

Do góry
#4141 - 02/07/2001 20:41 Re: INTERTOTO 2 runda
sikor Offline
addict

Meldunek: 26/04/2001
A tak przy okazji ta Tatabanya zaczyna grać. Jak wszystko przegrywali tak od dwóch tygodni można zauważyć zmianę na lepsze. Może ktoś z forumowiczów zna się na piiłce węgierskiej i wie co się w tym klubie dzieje.

Do góry
#4142 - 04/07/2001 13:54 Re: INTERTOTO 2 runda
vroon Offline
member

Meldunek: 11/06/2001
czekam z niecierpliwoscia kiedy szanowni "forumowicze" podejma temat rundy rewanzowej intertoto....

Do góry
#4143 - 04/07/2001 15:04 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

cze.
mnie tez ciekawi Tatabanya.sa niepokonani od 3 meczy,wyjazdowych trzeba dodac(Ujpest X,Szirak 1,Tilgul X).ciekawe jak zeprezentuja sie w domu.raczej pewna 1,ale trzeba poczekac na jakies blizsze informacje.

Do góry
#4144 - 04/07/2001 15:37 Re: INTERTOTO 2 runda
Dawid Offline
old hand

Cześć jestem dość nowym graczem w zakładach bukmacherskich, chociaż wcześniej grałem sporo w ligę w totka piłkarskiego jednak to nie to samo co zakłady bukmacherskie na których wygrywasz ile ty chcesz a nie jest to zalęzne od liczby ile osób trafi a już tym bardziej trafić "13" horror gram w zakładach zawsze w ten sposób że rozpisuje np 3 lub 4 mecze na 8 bądź 16 kuponach dostawiam ze 4, 5 pewniaków stawkę dobieram taką na którą mnie stać a jednocześnie będę usatysfakcjonowany wygraną zazwyczaj za więcej niż 5 złotych na kupon nie gram a wygranbe są dość duże przy 8 meczach. O czywiście można ryzykować i więcej meczów rozpisywać na tych 8 kuponach ale wtedy potrzeba jeszcze szczęście żeby się ułożyły mecze, ostatnio taki kupon mi wpadł na emś 11 meczy 5 pewniaków 6 rozpisanych meczy za 3000 zł wisi jeszcze w sts w Białymstoku. Tak więc moje typy na intertoto. Tatanbaya na pewno rozpiszę na 1X na 4 kuponach i 2 na 4 kuponach na niespodziankę a jednocześnie dość wysoki kurs a poza tym wkurza mnie ta Tatanbaya. Univ Craiowa myślę że pewna 1 Gean i Herenven również Lozanna rozpisuje 1 i X2 Lokeren 1X i 2 no i myślę że Bastia też powinna sobbie poradzić ale tu ryzyko wg mnie

Do góry
#4145 - 04/07/2001 15:42 Re: INTERTOTO 2 runda
Dawid Offline
old hand

Oczywiście dopiszę do swoich typów jeszcze Wasze które są naprawdę mi pomocne więc piszcie co wiecie. Pozdrowienia wszystkim

Do góry
#4146 - 04/07/2001 15:43 Re: INTERTOTO 2 runda
lorder Offline
enthusiast

Dawid po co sie bawic w rozpisywanie lepiej zagrać systemem, Ja uważam że najlepsza jest "4".

Do góry
#4147 - 04/07/2001 15:48 Re: INTERTOTO 2 runda
Dawid Offline
old hand

może dlatego że przyzwyczaiłem się do tego jak grałem w piłkarskiego totka a poza tym nie wiem za bardzo o co w tych systemach w zakładach bukmacherskich chodzi

Do góry
#4148 - 04/07/2001 20:19 Re: INTERTOTO 2 runda
Soczi Offline
veteran

Meldunek: 24/05/2001
Dawid - rozpisywanie 1X i 2 to zbędna strata. Oba współczynniki nie przynoszą ci przecież wcale zysku, bo łącznie nie przekraczają skali opłacalności. Musisz stawiać więcej kuponów. Moim zdaniem meczy, w których nie masz pewności itp nie ma po prostu sensu dostawiać.

A co do pewniaków - to juz dawno podziękowałem. Dostawianie kilku takich po 1,2 czy 1,1 bardzo często już skończyło się u mnie tak że cała reszta weszła (kursy po 2 i więcej) a jeden pewniak nie. I moim zdaniem nie ma nic bardziej wkurzającego jeżeli chodzi o obstawianie zakładów.

Do góry
#4149 - 04/07/2001 20:50 Re: INTERTOTO 2 runda
Dawid Offline
old hand

Z tym że kurs 1X jest nie opłacalny jak najbardziej się zgadzam więc zawsze liczę że wejdzie kurs 2 z bardzo dobrym zazwyczaj kursem i wtedy na pewno jest do przodu. A jak nie wejdzie to wtedy nie robię tragedii bo bo jak wejdzie 1 lub X to przynajmniej nie marnują się kupony inne. zaznaczam że nie stawiam pojedyńczych meczów przy pojedyńczych to wiem że się nie opłaca. Na pojedyńcze trzeba grać za dużą kasę i wtedy nie ma co liczyć na niespodzianki tylko szukać samych pewniaków. A przy rozpisie szukasz gdzie może coś takiego wejść i podnosi Ci zajebiście kurs. Pewnie za dużo mieszam, ale naprawdę za dużą kasę nie chcę grać

Do góry
#4150 - 04/07/2001 21:27 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dawid:
[qb]Z tym że kurs 1X jest nie opłacalny jak najbardziej się zgadzam więc zawsze liczę że wejdzie kurs 2 z bardzo dobrym zazwyczaj kursem i wtedy na pewno jest do przodu. A jak nie wejdzie to wtedy nie robię tragedii bo bo jak wejdzie 1 lub X to przynajmniej nie marnują się kupony inne. zaznaczam że nie stawiam pojedyńczych meczów przy pojedyńczych to wiem że się nie opłaca. Na pojedyńcze trzeba grać za dużą kasę i wtedy nie ma co liczyć na niespodzianki tylko szukać samych pewniaków. A przy rozpisie szukasz gdzie może coś takiego wejść i podnosi Ci zajebiście kurs. Pewnie za dużo mieszam, ale naprawdę za dużą kasę nie chcę grać [/qb][/QUOTE]

OK. Sam gram w ligę (i wciąż zarabiam na niej nieco lepiej niż na bukach) i po części rozumiem jak grasz. Ale czy stosujesz w swoich rozpisach jakies systemy blokowe, warunkowe czy jakiekolwiek gwarantujące przy okreslonych założeniach, że coś napewno Ci wejdzie? Czy jest to tylko przypadek, że akurat tu wejdzie fuks z tymi pewniakami itd..

Do góry
#4151 - 05/07/2001 00:47 Re: INTERTOTO 2 runda
Anonymous
Unregistered

Cześć!

Craiova wystąpi w pełnym składzie więc chyba mamy pierwszego pewniaka

pozdrówko,
gregof

Do góry
#4152 - 05/07/2001 01:03 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

mecze warte uwagi(kursy STS-owe):

Grindavik-Basel 1 2.90
Smederewo-TSV 1 2.90
Hapoel-Dynamo 1 1.70
Tbilisi-Troyes 1 4.10

to takie moje wczesne prognozy,ktore moga sie jednak zmienic wraz z docierajacymi newsami .Hapoel raczej pewny,tym bardziej jesli trener wystawi podstawowy sklad.
Tbilisi to moze byc zaklad tygodnia.watpie aby Troyes wyslalo pierwszy garnitur na drugi koniec swiata.a Gruzini na pewno podejda do rewanzu bardzo prestizowo.

Do góry
#4153 - 05/07/2001 12:06 Re: INTERTOTO 2 runda
vroon Offline
member

nie wiecie jak na rewanz z lokeren bedzie ksztaltowac sie sklad Zaglebia? chodzi o to czy grzybowski i zuraw przedluzyli kontrakt, oraz powstaje pytanie do was - czy zaglebie stac jest na zwyciestwo w tym meczu.

Do góry
#4154 - 05/07/2001 13:44 Re: INTERTOTO 2 runda
Dawid Offline
old hand

Do UFO:
Gdy na 8 kuponach rozpisuję 4 ewentualnie 5 meczów podwójnych to czsem próbuję się zastanowić nad tym chociaż zwykle się nie sprawdza to że jak dana drużyna wygra to inna zremisuje w dwóch różnych spotkaniach więc jak to mówisz jest to czysty zazwyczaj fuks

Do góry
#4155 - 05/07/2001 14:58 Re: INTERTOTO 2 runda
fiedia Offline
journeyman

Meldunek: 19/06/2001
Z tego co wiem to Grzybowski i Zuraw zgodzili sie zagrac na razie tylko w dwumeczu z Lokeren. Co do dalszej ich przyszlosci to na meczu z Lokeren obserwowal ich menedżer z II bundesligi (Hannover 96). Mysle ze Zaglebie jest druzyna nieobliczalna i stac ja na zwyciestwo w meczu rewanzowym.

Do góry
#4156 - 05/07/2001 15:18 Re: INTERTOTO 2 runda
Dawid Offline
old hand

A poza tym jak ktoś zauważył że Zagłębie gra z zakładach bukmacherskich a kurs na ich zwycięstwo jest dość duży

Do góry
#4157 - 05/07/2001 15:25 Re: INTERTOTO 2 runda
vroon Offline
member

mam do kolegow jeszcze jedno pytanie w kwestii zaangazowania Sturm Graz czy oni odpuszczaja Intertoto czy raczej Lausanne jest dla nich trudnym rywalem?

Do góry
#4158 - 05/07/2001 19:17 Re: INTERTOTO 2 runda
Anonymous
Unregistered

ja trż mam tylko jedno małe pytanko jak myślicie BASTA i GENT poradzą sobie.Wtedy to byśmy mieli pewniaczki.

Do góry
#4159 - 05/07/2001 20:12 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ Bronek Offline
addict

Nie wiecie czegoś o osłabieniach w Intretoto
A może jakaś drużyna będzie grała rezerwami

Do góry
#4160 - 05/07/2001 20:12 Re: INTERTOTO 2 runda
vroon Offline
member

z tego co sie dowiedzialem Gent jest dosyc rozbity, odeszli jacys kluczowi zawodnicy rowniez i trener jest na wylocie. pierwszy mecz w wykonaniu Gent byl fatalny, wiec czy aby na pewno byl to pewniak???

Do góry
#4161 - 06/07/2001 01:07 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał vroon:
[qb]nie wiecie jak na rewanz z lokeren bedzie ksztaltowac sie sklad Zaglebia? chodzi o to czy grzybowski i zuraw przedluzyli kontrakt, oraz powstaje pytanie do was - czy zaglebie stac jest na zwyciestwo w tym meczu.[/qb][/QUOTE]

Swoje przemyslenia na temat tego i inych meczów zamieściłem w dziale SURE WIN

Do góry
#4162 - 06/07/2001 04:43 Re: INTERTOTO 2 runda
Arko Offline
addict

Meldunek: 17/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gregof:
[qb]Cześć!

Craiova wystąpi w pełnym składzie więc chyba mamy pierwszego pewniaka

pozdrówko,
gregof[/qb][/QUOTE]
-------------------------------------------------------------
Z tym pewniakiem to bym tak nie przesadzał. Craiova w koncu zagra w pełnym składzie, tylko czy to na pewno będzie wzocnienie? Zawodnicy powracajšcy z urlopów mogš być poprostu w słabszej formie. Natomiast Czesi sš dobrym zespołem ( z całkiem silnej ligi) i poważnie traktujš te rozgrywki. Od 3 tygodni solidnie trenujš, i z każdym dniem ich dyspozycja powinna być coraz lepsza. Dlatego trochę jestem zdziwiony takš doœć jednostronnš nagonkš na Craiovš, nie tylko zresztš na naszym forum.

Do góry
#4163 - 06/07/2001 11:52 Re: INTERTOTO 2 runda
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Jutro mecze intertoto, a tu nie mamy żadnego pewniaka. Simferopol poblokowali, a o Craiovej nie można mówić że to pewniak 100%
Niektórzy mówią o Bastii i Heerenveen, ale są to niskie kursy (czyt.nieopłacalne)
Przydalby sie meczyk z wyskoim kursem, tak jak przed tygodniem Celik.

Do góry
#4164 - 06/07/2001 13:10 Re: INTERTOTO 2 runda
vroon Offline
member

pojawiaja sie sugestie ze Sturm Graz zwyciezy, a kurs na niego jest calkiem interesujacy

Do góry
#4165 - 06/07/2001 13:25 Re: INTERTOTO 2 runda
Anonymous
Unregistered

Mam parę fajnych meczyków do obstawienia w STS.
Oto one:
AIK Sztokholm - Odense 2 4.7
Sartid - TSV 1860 1 2.9
Lokeren - Zagłębie x2 1.85
Grindavik - Basel 1 2.9
kurs 73,12
Odradzam obstawianie Simferopolu na 1, uwierzcie mi
Co wy na to?
AIK gra ostatnio co najwyżej przeciętnie, Odense zaś będzie chciało zmyć tą wpadkę u siebie
ta sama sytuacja jest z Zagłębiem; to jest drużyna, która jeżeli chce to wygra (w końcu Lokeren to nie jest ten sam poziom co Newcastle)
Jugole u siebie napewno będą chcieli wygrać, nie musząc koniecznie awansować (choć kto wie...?)
Grindavik to wszyscy już wiecie, nie muszę wam opisywać tej sytuacji, co nie???

Do góry
#4166 - 06/07/2001 13:36 Re: INTERTOTO 2 runda
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Czy ktoś tu chce stawiać że Simferopol wygra?
Chodzi o awans Petsyk - tam 1 jest niemalże 100%

Do góry
#4167 - 06/07/2001 13:43 Re: INTERTOTO 2 runda
Anonymous
Unregistered

po prostu nie wiedzialem, ale poza tym chyba dobre tupy, no nie?

Do góry
#4168 - 06/07/2001 14:43 Re: INTERTOTO 2 runda
Ahonen Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 24/01/2001
Co do Aika to uważam odwrotnie i mam do do tego racjonalne przesłanki
więc Aik "1"75%
Pozdrawiam

Do góry
#4169 - 06/07/2001 15:18 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał petsyk:
[QB]
Lokeren - Zagłębie x2 1.85
[QB][/QUOTE]

Tu bym sie zastanowil - nie bede powtarzal tego o pisalem na swojej stronie - ALE MAM NEWS`a z ostatniej kwili:

Nie zagra również Grzegorz Lewandowski - już jest w Rks Radomsko!(a wiec juz trzeci zawodnik)

A o ile pamietam to w tamtym roku Lubin tez odpadl w II rundzie - czego mu zycze i w tym roku!!!

Moj patriotyzm legł w gruzach !

Do góry
#4170 - 06/07/2001 15:38 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

Szakal z ostatniej chwili ?!@#@%^&&*.
z Lewandowskim Zaglebie rozwiazalo kontrakt ponad miesiec temu...
czytal bys czesciej prase sportowa...

-----------------------
przeciez tam takie informacje sa szybciej
Pilka Nozna,Przeglad Sportowy(Tempo)
----------------------

Do góry
#4171 - 06/07/2001 15:49 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[qb]Szakal z ostatniej chwili ?!@#@%^&&*.
z Lewandowskim Zaglebie rozwiazalo kontrakt ponad miesiec temu...
czytal bys czesciej prase sportowa...

-----------------------
przeciez tam takie informacje sa szybciej
Pilka Nozna,Przeglad Sportowy(Tempo)
----------------------

[/qb][/QUOTE]

To ja ripostuje i odpowiadam :

W pierwszym meczu w Zaglebiu 6 zawodnikom skonzcyl sie kontrakt a mimo to grali !

Ale czy przedłuża konntrakt z Grzesiem bylo nie wiadome... Zauwaz ze miesiac temu nie bylo podane gdzie zagra Lewandowski. Dopiero wczoraj TvP podalo ta wiadomosc. A do tej pory Lewandowski byl caly czas zawodnikiem Zaglebia (prawo Bosmana jescze nie weszlo w zycie)

Do góry
#4172 - 06/07/2001 16:04 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ Bronek Offline
addict

Na stronie totomixa
55 Tatabanaya-Tiraspol nieważne
56 Sartid TSV nieważne
Może ktoś wie czy te pozycje są zablokowane czy może to tylko błąd na stron
Może oni coś wiedzą

Do góry
#4173 - 06/07/2001 16:27 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

szlag mnie trafil jak to przeczytalem(o TSV),ale zaraz pojde i sie dowiem u zrodla.
no ale jezeli zablokowali to nie dobrze,bo to byl bardzo fajny mecz.TSV chyba nie mysli powaznie o INTERTOTO...

Szakal.
Kontrakt z Lewandowskim zostal rozwiazany za porozumieniem stron po meczu ze Slaskiem.od tamtego momentu Lewandowski zawodnikiem Zaglebia nie byl.i nie wiem co ma do tego prawo Bosmana.

Do góry
#4174 - 06/07/2001 17:13 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

DJ te mecze sa aktualne.rypneli sie na stronie.

Do góry
#4175 - 06/07/2001 17:34 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[qb]
Szakal.
Kontrakt z Lewandowskim zostal rozwiazany za porozumieniem stron po meczu ze Slaskiem.od tamtego momentu Lewandowski zawodnikiem Zaglebia nie byl.i nie wiem co ma do tego prawo Bosmana.[/qb][/QUOTE]

Nie denerwuj się tak

Może i nie ma racji ale nie mam zamiearu tez sobie robic wrogów!

Mecz Sląsk - Zagłębie - to długa historia - w dolnoslaskich "KONKRETACH" był wywiad z jednym z zawodników luińskich i co dziwo do Tv przeniosła się pogłoska że za brak zaangażowania w meczu derbowym z kilkoma zawodnikami rozwiazano kontrakty.

A wiesz jak byla prawda??? Te kontrakty nie zostały rozwiazane tylko same wygasły !!!

I żadnych rozwiązań umów z zawodnikami nie było!!!

Telewizja kłamie, panstwo kłamie, Szakal prawdę Ci powie

Do góry
#4176 - 06/07/2001 17:44 Re: INTERTOTO 2 runda
lok Offline
veteran

Szakal mam nadzieje ze nie masz mnie za wroga(nie wiem czemu pomyslales ze ja Ciebie mam!stwierdzielm tylko fakt,a o to w Forum chodzi zeby sie faktami i nie tylko wymieniac-w wiadomym celu).

nie wiem jak sytuacja z innymi zawodnikami.nie mam pojecia czy ktos z nimi rozwiazal umowy czy nie.ale sprawa Lewandowskiego jest jasna,przynajmniej dla mnie.

Do góry
#4177 - 06/07/2001 18:07 Re: INTERTOTO 2 runda
fiedia Offline
journeyman

Ja Wam powiem prawdę. W meczu Lokren-Zagłębie na pewno nie zagra G.Lewandowski bo tak jak napisał "lok" jego kontrakt z Zagłębiem rozwiązano zaraz po meczu ze Śląskiem. Reszta zawodników włącznie z Grzybowskim i Żurawiem zagra na pewno bo jak wcześniej informowałem zgodzili się zagrać na razie tylko w tym dwumeczu. Nie wiem skąd masz Szakal takie informacje że oni nie będą grali???.

Do góry
#4178 - 06/07/2001 18:21 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał fiedia:
[qb]Ja Wam powiem prawdę. W meczu Lokren-Zagłębie na pewno nie zagra G.Lewandowski bo tak jak napisał "lok" jego kontrakt z Zagłębiem rozwiązano zaraz po meczu ze Śląskiem. Reszta zawodników włącznie z Grzybowskim i Żurawiem zagra na pewno bo jak wcześniej informowałem zgodzili się zagrać na razie tylko w tym dwumeczu. Nie wiem skąd masz Szakal takie informacje że oni nie będą grali???.[/qb][/QUOTE]

Z telegazety milosciwy Panie ...

Strona 240 - wczoraj pisalo ze Zuraw jest na testach w Wisle natomiast Grzybek jest na testach w Amice. Zobaczymy co będzie w dniu meczu... Oczywiscie sie moge mylic!

---------
Łatwo się nie poddam

Fiedia widzę że jesteś z Lubina wiec mieszkasz blisko mnie (L-ca z tej strony się kłania) to zapewne masz dostęp do dolnośląskich "KONKRETów". Jeżeli nie to Ci zacytuje z wydania czwartkowego (5 lipca) ze strony 21 z artykułu II Runda Pucharu Intertoto : Do Newcastle dalej..."

"Prezes zagłębia Jacek Kardela obiecał piłkarzom specjalne premie za wyeleminowanie piątej druzyny belgijskiej extraklasy." - wiadome to było trzeba zmotywować zawodników ale nie o to mi chodzi... Czytam dalej:

"(...)Debiutujący w roli trenera Stefan majewski do gry desygnował skład niewiele odbiegający od tego z porzedniego sezonu. Bramki strzelali piłkarze, którzy najprawdopodobniej w Lubinie już nie będą, czyli Żuraw i Grzybowski. Wzmocnienia są potrzebne tej drużynie od zaraz. S. Majewski tego nie ukrywał(...)"

Czytamy dalej :
"(...)Rewanż będzie dla nas bogatym materiałem do przemyśleń.(...)" - czyzby to świadczyło że lubinianie jadą na rzeź? Czy trener w tym meczu chce zobaczyc gdzie są potrzebne wzmocnienia? Do sezonu niewiele około 20 dni.

Przyznaje Ci rację co do twojego stwierdzenia że popularny Grzybek i Lewy zadeklarowali że zagrają w dwumeczu. Jak będzie zobaczymy.

I jescze na koniec małe info które chyba znacie:

Do Lokern powracają na mecz rewanżowy reprezentanci Islandii Patrick Zere oraz Sambegou Bangoura. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie ze względu na to że Zagłębie nieraz pokazało że jest drużyną która potrafi wygrywac z najlepszymi. Czy tym razem i tak będzie?
[ 06-07-2001: Wiadomość edytowana przez: Szakal ]

Do góry
#4179 - 06/07/2001 19:30 Re: INTERTOTO 2 runda
fiedia Offline
journeyman

Co do Twojego postu to pewne jest jedno redakcja "Konkretów" jest źle poinformowana, bo drużyna Lokren na koniec sezonu zajęła nie piąte a czwarte miejsce w lidze. Trener Majewski niestety nie ma dużego pola manewru w tym dwumeczu bo kadra Zagłębia jest taka sama jak w poprzednim sezonie (oprócz piłkarzy, którzy wrócili z wypożyczeń). Ja nie pisałem, że Grzybowski i Lewy zagrają w dwumeczu tylko (Grzybowski i Żuraw) chyba coś Ci się pomyliło.

Pozdrawiam i życzę trafnych typów, bo przecież tylko o to nam chodzi.

Do góry
#4180 - 06/07/2001 20:07 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał fiedia:
[qb]Ja nie pisałem, że Grzybowski i Lewy zagrają w dwumeczu tylko (Grzybowski i Żuraw) chyba coś Ci się pomyliło.
[/qb][/QUOTE]

Racja .. po prostu wypadek przy pracy.

Do góry
#4181 - 06/07/2001 20:15 Re: INTERTOTO 2 runda
vroon Offline
member

panowie, panowie dosyc tych niuansow - lepiej niech ktos wypowie sie na temat szans Gent, to sie uspokoje albo popadne w rozpacz.

Do góry
#4182 - 06/07/2001 21:27 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał vroon:
[qb]panowie, panowie dosyc tych niuansow - lepiej niech ktos wypowie sie na temat szans Gent, to sie uspokoje albo popadne w rozpacz.[/qb][/QUOTE]

E tam, tu się nikt nie kuci tylko przekłada swoje argumenty

Co do meczu to postawiłem na Lokern że wygra i Universitatea Craiova awansuje.

Co do postu odpowiadam :
LOKERN jest to bardzo dobry zespół, który nie przegrywa na swoim boisku. Co dowodzi statystyka za miniony sezon : opdpowienio W-D-L : 11-5-1. I jak tu nie postawić na belgiską "mafię"?

Do góry
#4183 - 06/07/2001 21:46 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

Dzwoniłem do pana Lubańskiego i powiedział, że ten klub nazywa się LOKEREN

Do góry
#4184 - 06/07/2001 21:51 Re: INTERTOTO 2 runda
grelinho Offline
enthusiast

Meldunek: 01/02/2001
buahahahahahhaa

Do góry
#4185 - 06/07/2001 21:54 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb]Dzwoniłem do pana Lubańskiego i powiedział, że ten klub nazywa się LOKEREN[/qb][/QUOTE]

A ja z organizacji podziemia RP słyszałem że literówki zdarzają się każdemu. Ale czekaj Ufo niech no ja tylko zobacze jedną literkę choćby przekrzywioną np.tak. Zabije zniszcze i nasle klatwe na Twoje kupony. Zaprawde powiadam Ci jesteś skończony

"... i podpalę aż do dymu poczwórne twoje, a lwięta twoje pożre miecz, i wykorzenię z ziemi lud twój, i nie będzie więcej słyszeć głosu posłów twoich."
( Proroctwo Nahumowe, II, 13 )

Nie bierz tego dogłębnie! Nie zaczynaj z SZAKAL`em

Do góry
#4186 - 06/07/2001 22:06 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]

A ja z organizacji podziemia RP słyszałem że literówki zdarzają się każdemu. Ale czekaj Ufo niech no ja tylko zobacze jedną literkę choćby przekrzywioną np.tak. Zaopiekuję się i pobłogosławię Twoje kupony. Zaprawde powiadam Ci jesteś w czepku urodzony

"... i podpalę aż do dymu poczwórne twoje, a lwięta twoje pożre miecz, i wykorzenię z ziemi lud twój, i nie będzie więcej słyszeć głosu posłów twoich."
( Proroctwo Nahumowe, II, 13 )

Nie bierz tego dogłębnie! Nie zaczynaj z SZAKAL`em [/qb][/QUOTE]

OK. Nie zaczynam, ale wiem, że to była literówka; chociaż powtórzona ze 3 razy

Do góry
#4187 - 06/07/2001 22:10 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb]

OK. Nie zaczynam, ale wiem, że to była literówka; chociaż powtórzona ze 3 razy [/qb][/QUOTE]

Nieladnie edytować cudze posty. Wyrocznia patrzy więc klatwa jest bliska

Do góry
#4188 - 06/07/2001 22:28 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ Bronek Offline
addict

Teraz na stronie totomixa zablokowali
98 Simferopol-spartak Varna
pewnie dlatego że ludzie zaczeli się ubezpieczaćale możę coś się zmieniło

Do góry
Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >