#4098 - 27/06/2001 22:40
Re: INTERTOTO 2 runda
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Jak na razie w oko wpadł mi meczyk: STS ==================================== 699.Til.Tirasp.-Tatabanya~~~1 (2.30) ==================================== Węgrzy są ciency jak barszcz i na drugiej rundzie powinni zakończyć swoją przygodę z europejskimi pucharami. Mołdawianie w I rundzie u siebie pokonali irlandzki cliftonville 1-0 (bramka w 5 minucie).W rewanżu wygrali co prawda dopiero po dogrywce (3-1) ale z ostatnia drużyną ekstraklasy Węgier ni powinni mieć takich kłopotów.  DJ SOSNA PS:jeżeli będziecie mieli jakieś "przecieki" to piszcie do tego działu (nie będzie trzeba szukać po całym Forum 
|
Do góry
|
|
|
|
#4102 - 28/06/2001 05:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał uQ$: [qb]Z tego co wiem to PSG nie będzie grało u siebie, tylko na jakimś "wakacyjnym" boisku, ale podobno Finowie też nie maja zbytniej ochoty na grę w Intertoto, bo ostatnio grają co trzy dni i są zmęczeni.[/qb][/QUOTE]
Bodajże w Tuluzie
|
Do góry
|
|
|
|
#4105 - 28/06/2001 19:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
Trudno się nie zgodzić  z UQ$, że kursy w/w meczy są dużo zawyżone (też je zagrałem...). Plus troszkę [OT] dałem na Angolę i ciekawy kurs jest na Ekwador (wcześniej zagrałem jednak w PRofie Ghanę, więc odpadł)
|
Do góry
|
|
|
|
#4106 - 28/06/2001 20:09
|
veteran
Meldunek: 07/02/2001
|
co prawda Lipejas sie wykartkowalo w meczu z Cork ale i tak 3.90 jest warte grzechu  . Dynamo Minsk wydaje sie tez dosyc pewne.Hapoel to zadne orly. mam prosbe.jezeli ktorys z Forumowiczow zdobyl jakies informacje o skladach,podejsciu do ITOTO to niech da znac i poda zrodlo informacji.dzieki.
|
Do góry
|
|
|
|
#4109 - 29/06/2001 00:20
|
veteran
Meldunek: 07/02/2001
|
nieoficjalna lista transferowa Bastii:Un point sur les transferts de Bastia :
DEPARTS : Lachuer (Auxerre, 15 MF), André (Nantes, fc), Faderne (Caen), Antonetti (entr.), Swierczewski (Marseille), Durand (Rennes), Moreau (Metz), Née (Marseille, Nantes, Rennes, Lens, Italie), Clayton (Reggina, Emirats Arabes Unis), Casanova (Montpellier, Troyes, Lecce), M.Soumah (Marseille, Besiktas, Turquie), Valéry (Atletico Madrid, Betis Seville, Turquie, Angleterre), Laurent, Prince, Domoraud (Inter Milan, r.p.).
> Fin de contrat : Casanova, Valéry, Clayton.
ARRIVEES : Nouzaret (entr., Toulouse), Dieuze (Toulouse), Yahia (p. Inter Milan), Piocelle (Nantes, transfert définitif), Jeunechamp (Auxerre), Deblock (p. Auxerre), Ecker (Lille), Pedros (Toulouse), Baret (Guingamp), Hénin (Le Havre), Carotti (Toulouse), Prso (Monaco), Sablé (Saint-Etienne), Zé Alcino (Nancy), Nemeth (Inter Bratislava), Rodriguez (Guingamp via Lens), Oliveira (Sedan), Meniri (Troyes), Compan (Créteil via Auxerre), Grégoire (Rennes), Rabesandratana (PSG), Mouret (Marseille), Baldé, Uras et Courtois (Toulouse).
na pewno wszystko sie nie sprawdzi,ale i tak zapowiada sie na wymiane pol druzyny.a czas na zgranie tez potrzebny.
|
Do góry
|
|
|
|
#4110 - 29/06/2001 15:14
|
enthusiast
Meldunek: 19/04/2001
|
Lokeren w pierwszej rundzie w meczu z zespołem z Wysp Owczych zagrało juniorami (wygrali 3:2 na wyjeździe 0:0 u siebie). Czy ktoś ma informacje czy tak samo będzie w meczu z Zagłebiem? Jeśli tak to 1 w tym meczu jest raczej pewna a kurs niezły.
|
Do góry
|
|
|
|
#4116 - 30/06/2001 01:51
|
Anonymous
Unregistered
|
Cześć!
Jutro piłkarska sobota więc troszkę wieści ze świata!
Nie wiem czy ktoś obstawia eliminacje CONCACAF - jeżeli tak to należy uważać ponieważ w drużynie Tryn&Tobago zabraknie dwóch gwiazd [dwight yorke i russell latap!]
They entered the Intertoto Cup because their stadium is banned for 2days because of incidents occuring in the match vs Galatasaray earlier in the season. So they need to go to the next round at least to play those 2matches and so if they play in Europe next season(2002-3) they can play at home
Czyli PSG powinno wygrać, aby w sezonie 2000-3 [może to być wtedy LM!]grać wszystkie spotkania pucharowe na własnym stadionie.
A teraz trochę wieści od naszych południowych sąsiadów!
W zespole Synot zagrają prawie wszyscy podstawowi zawodnicy [poza dwoma grajkami Homerem i Abrahamem! - ale oni podobno nie decydują o sile zespołu]. Synot wrócił ze zgrupowania gdzie w sparingu pokonał Liberec 5:1!, i Plzen.
Teraz tylko pytanie czy drużyna ze Starego Mesta podejdzie poważnie do tego spotkania!!! Czy powinniśmy wierzyć w słowa trenera Synot SM Komnacky, który powiedział, że zespół da z siebie wszystko i przejdzie do następnej rundy?
jeżeli to jest prawda to pozostało jedynie wyszukać buka z najlepszym kursem!!!!!!
Kurs godny uwagi to Slaven - Bastia [dla mnie 1 na 90%, Bastia zadziwiająco słabo wypada na wyjazdach myślę, że pierwszy mecz przegra a wszystko odrobi na własnym stadionie gdzie radzi sobie o wiele lepiej]
[ 29-06-2001: Wiadomość edytowana przez: gregof ]
|
Do góry
|
|
|
|
|
|