[QUOTE]Oryginalnie wysłał fiedia:
[qb]Ja Wam powiem prawdę. W meczu Lokren-Zagłębie na pewno nie zagra G.Lewandowski bo tak jak napisał "lok" jego kontrakt z Zagłębiem rozwiązano zaraz po meczu ze Śląskiem. Reszta zawodników włącznie z Grzybowskim i Żurawiem zagra na pewno bo jak wcześniej informowałem zgodzili się zagrać na razie tylko w tym dwumeczu. Nie wiem skąd masz Szakal takie informacje że oni nie będą grali???.[/qb][/QUOTE]
Z telegazety milosciwy Panie ...
Strona 240 - wczoraj pisalo ze Zuraw jest na testach w Wisle natomiast Grzybek jest na testach w Amice. Zobaczymy co będzie w dniu meczu... Oczywiscie sie moge mylic!
---------
Łatwo się nie poddam
Fiedia widzę że jesteś z Lubina wiec mieszkasz blisko mnie (L-ca z tej strony się kłania) to zapewne masz dostęp do dolnośląskich "KONKRETów". Jeżeli nie to Ci zacytuje z wydania czwartkowego (5 lipca) ze strony 21 z artykułu
II Runda Pucharu Intertoto : Do Newcastle dalej...""Prezes zagłębia Jacek Kardela obiecał piłkarzom specjalne premie za wyeleminowanie
piątej druzyny belgijskiej extraklasy." - wiadome to było trzeba zmotywować zawodników ale nie o to mi chodzi... Czytam dalej:
"(...)Debiutujący w roli trenera Stefan majewski do gry desygnował skład niewiele odbiegający od tego z porzedniego sezonu. Bramki strzelali piłkarze, którzy
najprawdopodobniej w Lubinie już nie będą, czyli Żuraw i Grzybowski. Wzmocnienia są potrzebne tej drużynie od zaraz. S. Majewski tego nie ukrywał(...)"
Czytamy dalej :
"(...)Rewanż będzie dla nas bogatym materiałem do przemyśleń.(...)" - czyzby to świadczyło że lubinianie jadą na rzeź? Czy trener w tym meczu chce zobaczyc gdzie są potrzebne wzmocnienia? Do sezonu niewiele około 20 dni.
Przyznaje Ci rację co do twojego stwierdzenia że popularny Grzybek i Lewy zadeklarowali że zagrają w dwumeczu. Jak będzie zobaczymy.
I jescze na koniec małe info które chyba znacie:
Do Lokern powracają na mecz rewanżowy reprezentanci Islandii Patrick Zere oraz Sambegou Bangoura. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie ze względu na to że Zagłębie nieraz pokazało że jest drużyną która potrafi wygrywac z najlepszymi. Czy tym razem i tak będzie?
[ 06-07-2001: Wiadomość edytowana przez: Szakal ]