ivo
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2003
6 punktów odjętych! Falubaz - Sparta 46-38 08-09-2010 21:57
Wiadomość z ostatniej chwili! 6 punktów Piotra Świderskiego zostało odjętych od zdobyczy całej drużyny Sparty! Motory Świdra zostały zawcześnie wyprowadzone z parku maszyn co jest niezgodne z regulaminem.
Sam zagrałem +10 w milenium na wrocek więc weszło , ale jak ktoś mial +8 (np. tobet)to zwrot zrobili czy jak ? Miał ktoś taką sytuację ? Ależ jestem zniesmaczony taką sytuacją.
Rozumiem można w sezonie zasadniczym zrobić coś takiego, aby była mała sensacja, ale w play-offach, gdzie walczy się już o medale?! Pan Grodzki lubi chyba robić szum wokół swojej postaci i dobrze mu to wychodzi, bo jeśli Zielonka wywiezie bonusa z Wrocławia to żużel straci na tym sporo...
Cigano
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
ja grałem w bet365 i póki co mam rozliczone jako przegrana, pewnie ktoś zaraz napisze do supportu że wynik się zmienił i rozliczą prawidłowo, bo liczy się pewnie oficjalny wynik meczu.
Dokładnie takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w półfinale drużynowych mistrzostwach Polski ! Ja rozumiem że Świder popełnił błąd, ale ludzie co to za chory przepis o jakimś wyprowadzaniu motocykli, jakby się przyczepić to co mecz pewnie komuś by punkty odejmowali.
Mam nadzieję,że w niedzielę Sparta wybije im finał z głowy.
a no niestety, a Wrocek będzie na pewno jeszcze bardziej zdeterminowany do wygranej i pokaże im, kto jest lepszy... ale to może prezent dla nas na rewanż i bardziej atrakcyjne kursy
to nie Swider wyprowadził swoj motor tylko Zengota i Loktajew kto był koło parkingu maszyn to wie. Jedna wielka konfabilacja Falubazu.. Zenujaca magia lol