#41445 - 18/02/2003 18:15
Re: Parbet przetłumaczony na Polski
|
old hand
Meldunek: 30/06/2002
|
Otrzymałem taką oto odpowiedź od Parbet:
Prowizja dla wyplaty ktora jest dokonywana do kraju gdzie Parbet nie posiada konta bankowego, jest stala i wynosi 10 Euro niezaleznie od kwoty wyplaty. Nasz dzial finansowy jest w trakcie prowadzenia rozmow z Bankami w Polsce w sprawie otwarcia konta Bankowego, aby umozliwic klientom z Polski szybsza forme dokonywania wplaty, jak i rowniez zapewnic bezprowizyjne wyplaty. W momencie sfinalizowania umowy z Bankiem w Polsce, oczywiscie poinformujemy o tym naszych klientow, zamieszczajac stosowan informacje na stronie glownej Parbet.
|
Do góry
|
|
|
|
#41446 - 18/02/2003 18:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Graficznie Parbet podobny jest do zarówno Unibetu jak i Expektu. Nie widzę tu żadnych podstępnych gierek. Wtrącając swoje zdanie na temat Expektu to nic do nich nie mam,buk jest wiarygodny i wypłacalny. A Ci co płaczą po porazkach w ich kasynie (nawet przesławne zawieszenia oprogramowania) niech pograją w dziesiątkach innych najpierw, apotem piszą na ten temat.
|
Do góry
|
|
|
|
#41447 - 21/02/2003 02:35
|
old hand
|
Dzisiaj otrzymałem następujący mail od Parbet: Konto Bankowe w Polsce Specjalnie dla Ciebie! Bank - Odpowiadając na życzenia naszych klientów, otworzyliśmy konto w jednym z Banków w Polsce, aby maksymalnie ułatwić Ci wszelkie transakcje finansowe w Parbet, takie jak wpłaty i wypłaty - teraz wszelkie wpłaty dotrą do nas o wiele szybciej, zaś Twoje wypłaty otrzymasz do swojego konta Bankowego, bez prowizji, w pełnej wysokości! Więcej informacji o tym jak dokonać wpłaty/wypłaty, otrzymasz po zalogowaniu się do swojego konta w Parbet i po wybraniu opcji Depozyt, lub Wypłać Czyli jak ktoś chce tam grać to chyba nie będzie większych problemów, i wypłaty bez prowizji będą 
|
Do góry
|
|
|
|
#41449 - 01/03/2003 16:41
|
member
Meldunek: 27/02/2003
|
MAM PYTANKO
Czy opyla sie tam grac ? Bawic sie w buka ? Czy ktos juz z tego korzysta ?
Z GÓRY DZIĘKUJE
|
Do góry
|
|
|
|
#41450 - 02/03/2003 01:03
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Polix: [qb]MAM PYTANKO Czy opyla sie tam grac ? Bawic sie w buka ? Czy ktos juz z tego korzysta ? Z GÓRY DZIĘKUJE[/qb][/QUOTE]Jest to jedyny polskojęzyczny bukmacher zajmujący się P2P, kursy też można tam znaleźć niezłe, więc chyba warto 
|
Do góry
|
|
|
|
#41451 - 02/03/2003 01:59
|
member
|
Czy tam mozna wpłacic kase tylko przez Karte czy mozna przez Bank ? Jak sie wplaca przez Bank to trzeba im wysłać skana karty kredytowej i dowodu osobistego ?
z gory dziekuje za info...
|
Do góry
|
|
|
|
#41452 - 02/03/2003 02:57
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Polix: [qb]Czy tam mozna wpłacic kase tylko przez Karte czy mozna przez Bank ? Jak sie wplaca przez Bank to trzeba im wysłać skana karty kredytowej i dowodu osobistego ?
z gory dziekuje za info...[/qb][/QUOTE]Można wpłacać przez bank.Mają konto w Polsce (bodajże to samo co Expekt) no i oczywuiste jest że nie trzeba im wysyłać skanu karty jeśli się wpłaca przez bank. Info jest na ich stronie.
|
Do góry
|
|
|
|
#41453 - 02/03/2003 14:21
|
member
|
grabtom DZIEKI ZA INFO  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#41455 - 03/03/2003 04:55
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał maycj: [qb]Czy rzeczywiście jest tam taki obrót żeby można coś ciekawego znaleźć? Chciałbym tam pograć na polską lige, ale z tego co widze tam jest b mały obrót (nawet uwzględniając to że jest już po weekendzie) Na mecz AVilla-Birm który jest jutro wystawiony jest tylko 1 bet za 7E.  [/qb][/QUOTE]Ofercie na piłkę się nie przyglądałem. Parbet zaciekawił mnie dlatego że sami wystawiają kursy na NHL, szczególnie na remisy w NHL oferują wysokie.
|
Do góry
|
|
|
|
#41459 - 11/03/2003 07:07
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2002
|
Bonus dla klientów z Polski! Od 10 Marca, do 10 Kwietnia oferujemy wszystkim nowym klientom z Polski bonus, który otrzymają oni do swojego pierwszego depozytu! Oto zasady: Oferujemy trzy progi bonusów : 1. Dla depozytów od 20euro - 100euro :Bonus w wysokości 20% od sumy depozytu 2. Dla depozytów od 100euro - 1000euro : Bonus w wysokości 15% od sumy depozytu 3. Dla depozytów od 1000euro - 5000euro : Bonus w wysokości 10% od sumy depozytu. Jak otrzymać bonus? Dokonaj wpłaty za pomocą swojej karty kredytowej do Parbet.com, lub dokonaj wpłaty bezpośrednio na nasze konto Bankowe. Przeslij do nas e-mail z Twoim Imieniem i Nazwiskiem, oraz numerem klienta, na adres support@parbet.com z prośbą o przyznanie bonusu. W przeciągu 24 godzin od otrzymania Twojego e-maila, bonus zostanie dodany do Twojego depozytu. Sumę bonusu, możesz wypłacić do swojego konta Bankowego, po jednokrotnym zainwestowaniu sumy depozytu i bonusu w Parbet.com. Skorzystaj z Promocji! Parbet.com Ltd
|
Do góry
|
|
|
|
#41460 - 07/04/2003 03:52
|
veteran
Meldunek: 19/06/2001
|
Czy wypłata na kartę jest możliwa w całości, tj. powyżej depozytu?
|
Do góry
|
|
|
|
#41461 - 07/04/2003 04:24
|
Anonymous
Unregistered
|
Mam pytanie o co chodzi z ta sprzedaza typow (P2P)??? Na czym to polega. KONIU
|
Do góry
|
|
|
|
#41462 - 08/04/2003 05:49
|
veteran
Meldunek: 09/11/2001
|
Za mały ruch!Yo Nawet dosyc ,dosyc ta stronka buka ,no ale chyba jeszcze nie jest sprawdzony przez nas jak widac po tych wpisach Ja tam sie troche ponim pokrecilem i co zauwazylem i nie tylko napewno ja  ale jest tam za malu ruch , wogole niema w chwili obecnej wystawionych kursow na koszykowke ,a w hokeju jesli chodzi o mecze tez zero ,nie wspominajac juz o MLB  )) ,co jedynie wystawione 2 kursy na mecze tenisowe No jak widac narazie chyba cos slabo sie za reklamowali  jak narazie to wszystko stoi Dobrze by bylo jakby ten buk swoje kursy wystawial ,no to moze by jakis sie ruch zrobil + umozliwiajac to co umozliwiaja w tej chwili Jak narazie z wplata do nich sie wstrzymam pozrdo
|
Do góry
|
|
|
|
#41463 - 10/05/2003 03:45
|
addict
Meldunek: 13/12/2001
|
Osoby zainteresowane tanim transferem pieniędzy od buków zachęcam do wysyłania maili do Parbet Parbet.comaby Parbet uruchomił możliwość korzystania z Moneybookers.com oraz Netteler. Tak samo proponuję w stosunku do Betsson.com w wypadku Betsson - konieczna jest dodatkowa prośba o polskie konto bankowe. Ponieważ przed serwisami P2P jest duża przyszłość, a BetFair jest poważnym zagrożeniem dla buków na Wyspach, i nasila się konkurencja serwisów P2P, więc być może firmy te były gotowe uwzględnić sugestie klientów.
|
Do góry
|
|
|
|
#41464 - 10/05/2003 05:18
|
veteran
Meldunek: 19/06/2001
|
Batigol, całkowicie zgadzam się z twoimi oczekiwaniami. Ale najważniejsze, to zaoferowanie bezprowizyjnych wpłat. Sam byłem zaszokowany ignorancją europejskich (a własciwie skierowanych na europejski rynek) firm P2P pod tym względem. Na razie, to zachowują się jak europejskie molochy sprzed "rewolucji", gdzie łaskawie pozwolą mi zapłacic $40 za przelew. A są to po prostu bukmacherzy, którzy pozbyli się ryzyka przyjmowania zakladów, przerzucając to na użytkowników. Prowizje jakie przy tym pobierają są znacznie zawyżone, gdzie Betfair ze swoimi 5% ma większe marże, niż prawidziwy bukmacher Pinnacle na co dzień! Betfair sobie bezczynnie siedzi i zbiera gwarantowane prowizje, podczas gdy Pinnacle musi ciągle doglądać kursów, szukać zbalansowanej akcji itp. Śmieszne są też te ich bannery, gdzie reklamują "20% better odds". Oczywiście są 20% lepsze, ale od ździerców typu William Hill, Ladbrokes, czy Gamebookers. Wg mnie to połowa sukcesu Betfair -- ogromne marże europejskich bukmacherów. Ale by być fair, trzeba też pochwalić Betfair, że przynajmniej dokonuje transakcji przez Moneybookers i już nie dyskryminuje pod tym względem użytkowników spoza UK, jak np. BETDAQ. Natomiast na razie ideałem jest Tradesports, nakierowany oczywiście na amerykański rynek, gdzie nie można sobie pozwolić na aż taką ignorancję. Wszystkie wpłaty przez Neteller są darmowe, jak również dwie wypłaty w miesiącu. Średnie prowizje wynoszą 1.6%. Jedynym minusem jest nieco mniejsza oferta na sporty europejskie, ale to właściwie jedyny mankament.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|