[QUOTE]Oryginalnie wysłał LordEgon:
[qb]Dobrze panowie to ja troszeczke jeszcze naświetle tą sytuacie z GB.
Konto mam u nich od listopada zeszłego roku. To nie piewszy raz do nich wpłacałem a tylko raz wypłaciłem.Za każdym razem grałem i przegrywałem troche kasy żeby nie czuli się urażeni (raz nawet wszystko przegrałem).
Teraz za to mam przeboje.
Napisałem do nich że jak niechcą mi kasy na Moneybookers wypłacić to niech mi cofną na Neteller. Też stwierdzili że się nieda i że jak chce to mogą mi tą kase oddać na GB żebym sobie mógł pograć w ich wspaniałych zakładach. Kwestia panowie taka że obrotu wszystkie normalne firmy wymagają jak się dostaje bonus. Ja nie miałem żadnego bonusa. Zarobili do tej pory na mnie jakieś 50$. Przecież to jest bez sensu jak chcą teraz żebym swoimi pieniędzmi obracał u nich 5 razy i trzymał przez pół roku bo to się mija z celem gry. Obrót zrobiłem ponad 140$. Grałem ponad miesiąc. Postawiłem ok. 100 zakładów. Ocencie sami czy to jest w porządku.

[/qb][/QUOTE]W sumie to masz racje, skoro zrobiles 2-krotny obrot to w tym momencie sa nie fair. Mi kiedys zablokowali przez taka jedna wyplate, mozliwosc depozytu Netellerem. Ale o tym juz pisalem kiedys. Pozniej jak chcialem wplacic to umowilem sie z nimi ze wyplace kase dopiero po ustalonym przez nich obrocie 2-krotnym. I tak zrobilem, mialem nawet 10 krotny obrot. I od tamtej pory wplacam i wyplacam kase juz bez problemow. Czasami wyplata trwa niecale 2 godziny na Moneybookers
Mysle ze powinienes z nimi pogadac i wyjasnic co nie co.. Bo w koncu to twoja kasa, a nie zaden bonus.
Pozdrawiam!