Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5
Opcje tematu
#4177 - 06/07/2001 18:07 Re: INTERTOTO 2 runda
fiedia Offline
journeyman

Meldunek: 19/06/2001
Ja Wam powiem prawdę. W meczu Lokren-Zagłębie na pewno nie zagra G.Lewandowski bo tak jak napisał "lok" jego kontrakt z Zagłębiem rozwiązano zaraz po meczu ze Śląskiem. Reszta zawodników włącznie z Grzybowskim i Żurawiem zagra na pewno bo jak wcześniej informowałem zgodzili się zagrać na razie tylko w tym dwumeczu. Nie wiem skąd masz Szakal takie informacje że oni nie będą grali???.

Do góry
Bonus: Unibet
#4178 - 06/07/2001 18:21 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał fiedia:
[qb]Ja Wam powiem prawdę. W meczu Lokren-Zagłębie na pewno nie zagra G.Lewandowski bo tak jak napisał "lok" jego kontrakt z Zagłębiem rozwiązano zaraz po meczu ze Śląskiem. Reszta zawodników włącznie z Grzybowskim i Żurawiem zagra na pewno bo jak wcześniej informowałem zgodzili się zagrać na razie tylko w tym dwumeczu. Nie wiem skąd masz Szakal takie informacje że oni nie będą grali???.[/qb][/QUOTE]

Z telegazety milosciwy Panie ...

Strona 240 - wczoraj pisalo ze Zuraw jest na testach w Wisle natomiast Grzybek jest na testach w Amice. Zobaczymy co będzie w dniu meczu... Oczywiscie sie moge mylic!

---------
Łatwo się nie poddam

Fiedia widzę że jesteś z Lubina wiec mieszkasz blisko mnie (L-ca z tej strony się kłania) to zapewne masz dostęp do dolnośląskich "KONKRETów". Jeżeli nie to Ci zacytuje z wydania czwartkowego (5 lipca) ze strony 21 z artykułu II Runda Pucharu Intertoto : Do Newcastle dalej..."

"Prezes zagłębia Jacek Kardela obiecał piłkarzom specjalne premie za wyeleminowanie piątej druzyny belgijskiej extraklasy." - wiadome to było trzeba zmotywować zawodników ale nie o to mi chodzi... Czytam dalej:

"(...)Debiutujący w roli trenera Stefan majewski do gry desygnował skład niewiele odbiegający od tego z porzedniego sezonu. Bramki strzelali piłkarze, którzy najprawdopodobniej w Lubinie już nie będą, czyli Żuraw i Grzybowski. Wzmocnienia są potrzebne tej drużynie od zaraz. S. Majewski tego nie ukrywał(...)"

Czytamy dalej :
"(...)Rewanż będzie dla nas bogatym materiałem do przemyśleń.(...)" - czyzby to świadczyło że lubinianie jadą na rzeź? Czy trener w tym meczu chce zobaczyc gdzie są potrzebne wzmocnienia? Do sezonu niewiele około 20 dni.

Przyznaje Ci rację co do twojego stwierdzenia że popularny Grzybek i Lewy zadeklarowali że zagrają w dwumeczu. Jak będzie zobaczymy.

I jescze na koniec małe info które chyba znacie:

Do Lokern powracają na mecz rewanżowy reprezentanci Islandii Patrick Zere oraz Sambegou Bangoura. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie ze względu na to że Zagłębie nieraz pokazało że jest drużyną która potrafi wygrywac z najlepszymi. Czy tym razem i tak będzie?
[ 06-07-2001: Wiadomość edytowana przez: Szakal ]

Do góry
#4179 - 06/07/2001 19:30 Re: INTERTOTO 2 runda
fiedia Offline
journeyman

Meldunek: 19/06/2001
Co do Twojego postu to pewne jest jedno redakcja "Konkretów" jest źle poinformowana, bo drużyna Lokren na koniec sezonu zajęła nie piąte a czwarte miejsce w lidze. Trener Majewski niestety nie ma dużego pola manewru w tym dwumeczu bo kadra Zagłębia jest taka sama jak w poprzednim sezonie (oprócz piłkarzy, którzy wrócili z wypożyczeń). Ja nie pisałem, że Grzybowski i Lewy zagrają w dwumeczu tylko (Grzybowski i Żuraw) chyba coś Ci się pomyliło.

Pozdrawiam i życzę trafnych typów, bo przecież tylko o to nam chodzi.

Do góry
#4180 - 06/07/2001 20:07 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał fiedia:
[qb]Ja nie pisałem, że Grzybowski i Lewy zagrają w dwumeczu tylko (Grzybowski i Żuraw) chyba coś Ci się pomyliło.
[/qb][/QUOTE]

Racja .. po prostu wypadek przy pracy.

Do góry
#4181 - 06/07/2001 20:15 Re: INTERTOTO 2 runda
vroon Offline
member

Meldunek: 11/06/2001
panowie, panowie dosyc tych niuansow - lepiej niech ktos wypowie sie na temat szans Gent, to sie uspokoje albo popadne w rozpacz.

Do góry
#4182 - 06/07/2001 21:27 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał vroon:
[qb]panowie, panowie dosyc tych niuansow - lepiej niech ktos wypowie sie na temat szans Gent, to sie uspokoje albo popadne w rozpacz.[/qb][/QUOTE]

E tam, tu się nikt nie kuci tylko przekłada swoje argumenty

Co do meczu to postawiłem na Lokern że wygra i Universitatea Craiova awansuje.

Co do postu odpowiadam :
LOKERN jest to bardzo dobry zespół, który nie przegrywa na swoim boisku. Co dowodzi statystyka za miniony sezon : opdpowienio W-D-L : 11-5-1. I jak tu nie postawić na belgiską "mafię"?

Do góry
#4183 - 06/07/2001 21:46 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
Dzwoniłem do pana Lubańskiego i powiedział, że ten klub nazywa się LOKEREN

Do góry
#4184 - 06/07/2001 21:51 Re: INTERTOTO 2 runda
grelinho Offline
enthusiast

Meldunek: 01/02/2001
buahahahahahhaa

Do góry
#4185 - 06/07/2001 21:54 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb]Dzwoniłem do pana Lubańskiego i powiedział, że ten klub nazywa się LOKEREN[/qb][/QUOTE]

A ja z organizacji podziemia RP słyszałem że literówki zdarzają się każdemu. Ale czekaj Ufo niech no ja tylko zobacze jedną literkę choćby przekrzywioną np.tak. Zabije zniszcze i nasle klatwe na Twoje kupony. Zaprawde powiadam Ci jesteś skończony

"... i podpalę aż do dymu poczwórne twoje, a lwięta twoje pożre miecz, i wykorzenię z ziemi lud twój, i nie będzie więcej słyszeć głosu posłów twoich."
( Proroctwo Nahumowe, II, 13 )

Nie bierz tego dogłębnie! Nie zaczynaj z SZAKAL`em

Do góry
#4186 - 06/07/2001 22:06 Re: INTERTOTO 2 runda
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]

A ja z organizacji podziemia RP słyszałem że literówki zdarzają się każdemu. Ale czekaj Ufo niech no ja tylko zobacze jedną literkę choćby przekrzywioną np.tak. Zaopiekuję się i pobłogosławię Twoje kupony. Zaprawde powiadam Ci jesteś w czepku urodzony

"... i podpalę aż do dymu poczwórne twoje, a lwięta twoje pożre miecz, i wykorzenię z ziemi lud twój, i nie będzie więcej słyszeć głosu posłów twoich."
( Proroctwo Nahumowe, II, 13 )

Nie bierz tego dogłębnie! Nie zaczynaj z SZAKAL`em [/qb][/QUOTE]

OK. Nie zaczynam, ale wiem, że to była literówka; chociaż powtórzona ze 3 razy

Do góry
#4187 - 06/07/2001 22:10 Re: INTERTOTO 2 runda
Szakal Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb]

OK. Nie zaczynam, ale wiem, że to była literówka; chociaż powtórzona ze 3 razy [/qb][/QUOTE]

Nieladnie edytować cudze posty. Wyrocznia patrzy więc klatwa jest bliska

Do góry
#4188 - 06/07/2001 22:28 Re: INTERTOTO 2 runda
DJ Bronek Offline
addict

Meldunek: 27/04/2001
Teraz na stronie totomixa zablokowali
98 Simferopol-spartak Varna
pewnie dlatego że ludzie zaczeli się ubezpieczaćale możę coś się zmieniło

Do góry
Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5