Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#41835 - 18/03/2003 01:53 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
komarek Offline
veteran

Meldunek: 06/11/2002
Zaistalowalem demo oraz baze danych ale nie mam zadnych statystyk z poprzednich sezonow a chyba powinny byc one dostepne nawet w wersji demo. Jak klikam na lige pojawia sie komunikat index does not exist. Co zrobic zeby zadzialalo?

Do góry
Bonus: Unibet
#41836 - 18/03/2003 03:06 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

Meldunek: 04/04/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał komarek:
[qb]Zaistalowalem demo oraz baze danych ale nie mam zadnych statystyk z poprzednich sezonow a chyba powinny byc one dostepne nawet w wersji demo. Jak klikam na lige pojawia sie komunikat index does not exist. Co zrobic zeby zadzialalo?[/qb][/QUOTE]Cze komarek

Mialbys miec w Demo skrocone statystyki np. w pilce noznej Angielskiej Pr.L. sezonow 2000/2001,2001/20002,2002/2003 tak samo Francuskiej i Wloskiej ligi w tenisie jest pare turniejow Wimbledon,Australia Open.....,w hokeju jest np. NHL, Czeska liga

DEMO jest zrobione zeby uzytkownikowi pokazac jak program wyglada i jakie ma mozliwosci.

Jezeli Ci wyskakuje haslo 'index does not exist'
to radzilbym jeszcze raz sciagnac sobie wersje DEMO

Pozdrawiam

Do góry
#41837 - 18/03/2003 03:38 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
Draku wreszcie iwo: Dla ciebie duze iwo: iwo: Strona zajebista

Do góry
#41838 - 18/03/2003 04:20 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
Ja też polecam program
Drak miałeś rację mówiąc jakiś czas temu że jeszcze takiego programu jak trefik nie ma do dziś nie rozgryzłem wszystkich opcji
pozdrawiam

Do góry
#41839 - 18/03/2003 04:24 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
Rozumiem ze tu mozna chwalic nazekac na to cudo no i dawac pytania. To ja pytania:
1. Do CD-ROM jest jakis opis do funkcji(instukcja oslugi) jak w pelni to wykozystac?
2. Mnie interesuje tylko pilka nozna to jak bede chcial sciagac aktualizacje to bedzie mi sciagac wszystkie dyscypliny?
3.Nie ma chyba kursow na under/over?

Do góry
#41840 - 18/03/2003 04:27 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Gy_Gy_Crav[eel] Offline
veteran

Meldunek: 09/11/2001
witaj smoku )))))

A ja mam takie pytanie czy jestam NCAAB i czy jest MLB oraz u/o ?

pozdro

Do góry
#41841 - 18/03/2003 14:05 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Gy_Gy_Crav[eel] Offline
veteran

No smoku jeszcze takie mi sie pytania nasunely:)

jesli chodzi o wyniki:
1 Jezeli zakupie program i od tego mmentu nie bede aktualizowal danych ,czyli dogrywal wyniku przez jakis czas np: 3m-ce to potem bede mogl dograc wyniki z 3m-cy? i ile bedzie mnie to kosztowalo ,te dogranie 3 miesieczne?
2 A jezeli dogrywam wyniki dogrywam i po jakims miesiacu chcem zdrobic format dysku ,to co wtedy czy dogrywane wyniki przpadna?(czyli niby ta baza danych)

A jezeli chodzi o dyscypliny(nie jestem wybredny ale tak z ciekawosci )

1 Dlaczego jest CFL a niema NCAAB?
2 Jak jest juz Liga Polska speedway to dlaczego niema L.Angielskiej , a o L.SZwedzkiej to juz nie wspomne:)I czy w lidze Polskiej sa zawodnicy ktorzy z dobili jakas tam ilosc pkt?
3 Czy jest cos takiego jak u/o w NHL? (chodzby ustawic linie 5,5)przynajmiej bylo by wiadome czy padnie wiecej bramek niz 5
4 Czy w tenisie jest h2h ?
5 I czy sa naprzyklad podawani zawodnicy w MLB jak ilosc HR i ERA itp ?

pozdro

Do góry
#41842 - 18/03/2003 14:46 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał orzel:
[qb]Rozumiem ze tu mozna chwalic nazekac na to cudo no i dawac pytania. To ja pytania:
1. Do CD-ROM jest jakis opis do funkcji(instukcja oslugi) jak w pelni to wykozystac?
2. Mnie interesuje tylko pilka nozna to jak bede chcial sciagac aktualizacje to bedzie mi sciagac wszystkie dyscypliny?
3.Nie ma chyba kursow na under/over?[/qb][/QUOTE]Odp.
1. Przy zakupieniu programu mozna znalezc dosyc duzy i ladny opis w programie. Jest tam szczegolowo opisane co jaka opcja umie za cuda.
2. Bedzie Ci sciagalo wszystkie dyscypliny,ale program bedzie wgrywal tylko to za co zaplaciles.
3. Kursow w tej chwili nie ma na under/over kursow,ale beda.

Do góry
#41843 - 18/03/2003 14:52 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Gy_Gy_Crav:
[qb]witaj smoku )))))

A ja mam takie pytanie czy jestam NCAAB i czy jest MLB oraz u/o ?

pozdro[/qb][/QUOTE]Cze gygy

NCAAB bedzie a MLB jest oczywiscie i to pare sezonow do tylu.
Program u/o nie typuje ale uzytkownik ladnie widzi w roznych statystykach czy jest szansa ze u spotkania bedzie under lub over

Do góry
#41844 - 18/03/2003 15:19 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

[qb]No smoku jeszcze takie mi sie pytania nasunely:)

jesli chodzi o wyniki:
1 Jezeli zakupie program i od tego mmentu nie bede aktualizowal danych ,czyli dogrywal wyniku przez jakis czas np: 3m-ce to potem bede mogl dograc wyniki z 3m-cy? i ile bedzie mnie to kosztowalo ,te dogranie 3 miesieczne?
2 A jezeli dogrywam wyniki dogrywam i po jakims miesiacu chcem zdrobic format dysku ,to co wtedy czy dogrywane wyniki przpadna?(czyli niby ta baza danych)

A jezeli chodzi o dyscypliny(nie jestem wybredny ale tak z ciekawosci )

1 Dlaczego jest CFL a niema NCAAB?
2 Jak jest juz Liga Polska speedway to dlaczego niema L.Angielskiej , a o L.SZwedzkiej to juz nie wspomne:)I czy w lidze Polskiej sa zawodnicy ktorzy z dobili jakas tam ilosc pkt?
3 Czy jest cos takiego jak u/o w NHL? (chodzby ustawic linie 5,5)przynajmiej bylo by wiadome czy padnie wiecej bramek niz 5
4 Czy w tenisie jest h2h ?
5 I czy sa naprzyklad podawani zawodnicy w MLB jak ilosc HR i ERA itp ?

pozdro[/qb][/QUOTE]1.Nie ktore mniej popularne sporty beda czasem dodane. Jak każdy program tak i Trefik ma ciągle jakieś ulepszenia. Zarejestrowani użytkownicy programu mają możliwość uzyskania najnowszej wersji programu (plik EXE ) darmowo
2.Tak samo bedzie z zuzlem. Czasem dodamy bo w Polsce ten sport jest popularny.
3.Widze to jako nie potrzebne bo przy statystykach ladnie widac czy jest szansa undera czy overa.
4. Gygy wierze ze Ty jako fachowiec od tenisa bedziesz ZACHWYCONY co ten program wszystko umie z tenisa. Duzym plusem jest to ze juz w poniedzialek mozesz sobie wgrac(jezeli zaplaciles za aktualizacje) wszystkie tenisy grane w tym tygodniu.Jest oczywiscie h2h swietnie zrobione. Popatrz jeszcze na pierwszy moj post jest tam w wersji o tenisie pisane pare rzeczy o tenisie.
Chcielismy dodawac i fotografie tenisistow do tego programu ,ale z powodu praw autorskich fotografii nie mozemy sobie pozwolic na sprzedawanie programu z fotografiami tenisistow,ale moge Cie ubezpieczyc ze przygotowalismy program tak ze wgranie fotografii zawodnikow np. ze stronic ATP jest dziecieco proste dla kazdego uzytkownika. Nie bede tu pisal wzsystkich plusow w tenisie bo nie ma tutaj na to miejsca Dopisze jeszcze tylko w skrocie ze sa takze ladne mozliwosci z nawierzchniami,leworecznymi graczami i.........
5.Tego jeszcze nie ma,ale kazdy uzytkownik moze sam swoj program Trefik rozbudowac tak ,ze doda tam rzeczy ktore go interesuja i moze tak miec ten swoj program NAJLEPSZY na swiecie.

A co do pierwszych pytan o wynikach:
1.Jezeli ktos chce zebysmy wysylali aktualizacje na dyskietkach to ceny sa nastepujace:

Rodzaj aktualizacji Cena
tygodniowy 5 zł
14 dniowy 6 zł
miesięczny 7 zł
Na żądanie * 9 zł

Trzeba doliczyc koszt wysylki

2.Program jest zrobiony naprawde bardzo profesjonalnie inaczej by nie kosztowal troche pieniedzy. Program sam znajduje bledy ktore w nim wystapia i proponuje ich naprawe . Jest w tym programie opcja do zrobienia kopii wszystkich danych.

pozdrawiam
Drak

Do góry
#41845 - 18/03/2003 15:44 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Musze przyznać, że program jest ok ( o ile można go ocenić na podstawie wersji demo) Pierwsze co mi sę rzuciło w oczy to troche zawąska boczna listwa menu, ale to kwestja przyzwyczajenia (chyba , że jest gdzies możliwośc jej rozciągniecia . Druga sprawa to mało czytelny interfejs , ale to chyba ze wzgledu na multum opcji - mysle , że po pewnym czasie użytkowania staje się czytalny .

Mam nadzieje, że instrukcja do tego programu jest obszerna bo 1/2 opcji nie wiem do czego włożyć . Gołnie program robi pozytywne wrażenie, choć z zakupem wstrzymam sie do czasu aż ktoś z użytkowników go gruntownie przetestuje .

Dark czy będzie możliwość płatnosci kartą (chyba ,że już jest) i czy sam program bedzie można ściągnąć przez internet (kilka godzin sciąganie , a nie kilka dni oczekiwania na płyte )

Pozdrawiam

Do góry
#41846 - 18/03/2003 16:53 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
komarek Offline
veteran

Zaistalowalem program jeszcze raz i teraz pojawil sie inny problem. Na samym poczatku wyskakuje mi komunikat index is out of date ...ligy.db. Nie mam zadnych lig nie mowiac juz o statystykach. Czy ktomus poza mna tez cos takiego wyskakuje? Jak sobie z tym poradzic?

Do góry
#41847 - 18/03/2003 18:14 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Gy_Gy_Crav[eel] Offline
veteran

cze smok'u

Dzieki za udzielone odpowiedzi,ale mam nastepne pytanie , amianowicie takie:

Chodzi o oplate wynikow , na jakiej to zasadzie dziala(wyglada) czy placi sie co tydzien? czy na mniesiac?(chodzi mi tu ,czy placimy wyslokowo czy przez bank) a moze sie placi z gory za caly rok>? (chodz to troche sporo , to chyba lepiej by bylo placic mniesiecznie ale jak.?) i co dalej mamy jakis kod dostepu do aktualizacji wynikow?

pozdro

Do góry
#41848 - 18/03/2003 22:40 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo:
[qb]Musze przyznać, że program jest ok ( o ile można go ocenić na podstawie wersji demo) Pierwsze co mi sę rzuciło w oczy to troche zawąska boczna listwa menu, ale to kwestja przyzwyczajenia (chyba , że jest gdzies możliwośc jej rozciągniecia . Druga sprawa to mało czytelny interfejs , ale to chyba ze wzgledu na multum opcji - mysle , że po pewnym czasie użytkowania staje się czytalny .

Mam nadzieje, że instrukcja do tego programu jest obszerna bo 1/2 opcji nie wiem do czego włożyć . Gołnie program robi pozytywne wrażenie, choć z zakupem wstrzymam sie do czasu aż ktoś z użytkowników go gruntownie przetestuje .

Dark czy będzie możliwość płatnosci kartą (chyba ,że już jest) i czy sam program bedzie można ściągnąć przez internet (kilka godzin sciąganie , a nie kilka dni oczekiwania na płyte )

Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Cze xeo

Dziekuje za uwagi.
Tak,instrukcja do tego programu jest obszerna.
Piszesz ze czekasz az ten program ktos gruntownie przetestuje
Prawde mowiac to ten program juz pare lat sprzedajemy w Czechach i na Slowacji i testuje go juz setki uzytkownikow ktorzy za niego zaplacili.
Polska ma zaszczyt 'testowac' ten program jako 3 panstwo i nastepne chyba bedzie za jakis czas Anglia.
Platnosc karta nie jest w tej chwili mozliwa.
Jezeli ktos chce zakupic program wysle do mnie e-maila lub zamowi na stronach Trefika.Wazne jest zeby podac swoj poprawny adres i my zaraz wysylamy CD z programem.Wysylamy poczta za pobraniem.
Wazne jest zeby napisac jezeli uzytkownik chce korzystac z wgrywania aktualizacji i napisac za ile miesiecy chce zaplacic za korzystanie z wgrywania danych.Waznie jest to dlatego zebysmy mogli wypisac odpowiednia kwote do zaplacenia.

Program nie mozna sciagac przez internet

Pozdrawiam

Do góry
#41849 - 18/03/2003 22:44 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

[qb]Zaistalowalem program jeszcze raz i teraz pojawil sie inny problem. Na samym poczatku wyskakuje mi komunikat index is out of date ...ligy.db. Nie mam zadnych lig nie mowiac juz o statystykach. Czy ktomus poza mna tez cos takiego wyskakuje? Jak sobie z tym poradzic?[/qb][/QUOTE]cze komarek

Raczej nikt inny nie pisal do mnie o takim problemie.
Z tego co piszesz wyniki ze DEMO zostalo zle wgrane i brakuje w nim wazny plik ligy.db.
Plik ten zawiera wszystkie ligi znajdujace sie w DEMIE ktore nie mozesz otworzyc
Jezeli w programie brakuje ten plik nie bedziesz mial takze zadnych statystyk.

Do góry
#41850 - 18/03/2003 22:50 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
komarek Offline
veteran

Chodzi o to ze ten plik jest na dysku. Szukalem go i jest tam gdzie powinien byc ale po uruchomieniu programu nie chce sie odpalic. Probowalem kilka razy odinstalowac i zainstalowac z powrotem ale nie dziala.

Do góry
#41851 - 18/03/2003 22:53 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

[qb]cze smok'u

Dzieki za udzielone odpowiedzi,ale mam nastepne pytanie , amianowicie takie:

Chodzi o oplate wynikow , na jakiej to zasadzie dziala(wyglada) czy placi sie co tydzien? czy na mniesiac?(chodzi mi tu ,czy placimy wyslokowo czy przez bank) a moze sie placi z gory za caly rok>? (chodz to troche sporo , to chyba lepiej by bylo placic mniesiecznie ale jak.?) i co dalej mamy jakis kod dostepu do aktualizacji wynikow?

pozdro[/qb][/QUOTE]Cze Gygy
Mozesz zaplacic za jaki okres sobie zyczysz.
Z placeniem wyglada tak ze wysles pieniadze na adres : Zbigniew Rek Skrytka poczt. nr. 2, Cieszyn 43-400 lub napisz e-maila na trefik@op.pl za ile miesiecy chcesz zaplacic i wyslemy do Ciebie poczta czek z kwota ktora na poczcie zaplacisz.
Wedlug mnie nie oplaca sie placic tylko za jeden miesiac bo koszt wyslania kasy wynosi 6 zl i tak bys placil poczczie 6 zl miesiecznie a za ty pieniadze to juz bys mogl miec zaplacone 2 tygodnie wgrywania aktualizacji.

Pozdrawiam

Do góry
#41852 - 18/03/2003 23:09 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

[qb]Chodzi o to ze ten plik jest na dysku. Szukalem go i jest tam gdzie powinien byc ale po uruchomieniu programu nie chce sie odpalic. Probowalem kilka razy odinstalowac i zainstalowac z powrotem ale nie dziala. [/qb][/QUOTE]Sprawdz czy plik Demo ktory sciagles ma
14 240 447 Mb. Jezeli tak to jest mozliwe ze nie sciagles sobie plik db.exe ktory jest wazny.

Do góry
#41853 - 18/03/2003 23:35 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
komarek Offline
veteran

Plik zajmuje dokladnie tyle ile napisales, a db.exe rowniez sciagnalem. Zastanawia mnie tylko jedno jak ta baza danych wykrywa program oraz dlaczego db.exe zajmuje ok 4mb, a po zaistalowaniu setup.exe katalog z db niecale mega.

Do góry
#41854 - 19/03/2003 01:09 Re: UWAGA!! NOWY PROGRAM NA RYNKU POLSKIM !!
Drak Offline
old hand

[qb]Plik zajmuje dokladnie tyle ile napisales, a db.exe rowniez sciagnalem. Zastanawia mnie tylko jedno jak ta baza danych wykrywa program oraz dlaczego db.exe zajmuje ok 4mb, a po zaistalowaniu setup.exe katalog z db niecale mega.[/qb][/QUOTE]Napisz mi prosze dokladnie opis tego cp sie u Ciebie dokladnie dzieje na : trefik@op.pl />Odpisze Ci troche pozniej bo jutro mnie nie ma.

Sprawdz jeszcze czy folder DATA w DEMO ma 38,4 Mb

Pozdrawiam

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08