#4189435 - 23/10/2010 00:27
Re: Uwagi - zapytania, wnioski, rozmowy dot. konkursu Playoff
[Re: majner]
|
old hand
Meldunek: 06/05/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4193628 - 25/10/2010 03:45
[Re: loopa]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/04/2008
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4220457 - 08/11/2010 14:41
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Jedna uwaga do konkursu - gracze papakostas i jazdagz. To samo ip, logowanie tego samego dnia w podobnych godzinach na oba konta, typy z podobnych meczy.
Brat? Siostra? Kanarek? Oszust?
Proszę wyjaśnienie graczy? ban na obu...bezwzględnie 
|
Do góry
|
|
|
|
#4220474 - 08/11/2010 16:08
[Re: sebkos]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
papakostas i jazdagz zdyskwalifikowani, awans Kattowitz i lukboj.
|
Do góry
|
|
|
|
#4220514 - 08/11/2010 17:52
[Re: Conrad]
|
old hand
Meldunek: 14/08/2002
|
Tak Piostar 89 bylo. idiotyzm twoj nie zna granic! a dziwne bo przypuszczam, ze szachista jestes. dziwna dyskwalifikacja, bo nic nie ma na temat ze na 1 gospodarstwo domowe nie mozna grac (pisze tak jak zapis najczesciej w bukach wyglada) Conrad dane dostales przed poczatkiem play off. Gdzie moge zagwarantowac ze jazdagz i papakostas to dwie rozne osoby. Gram w tym konkursie zbyt dlugo aby robic z siebie idiote grajac nieuczciwie i w sumie nagrody tez nie sa az tak wybitnie wielkie aby bylo z mojej strony na zasadzie bij zabij o nie. Moze to wydawac sie dziwne dla niektorych ale typy ja jako jazdagz podawalem tylko i wylacznie za siebie, a papakostas robila to za siebie, jedynie co z racji mojego doswiadczenia pytala o rady. Samo "klikanie" i podawanie typow bylo przez nia robione - zawsze! Tak wiem, teraz Piostar i Sebkos zaczna niekonczaca sie przygode dygresji.. juz wlasciwie sie nie moge doczekac postow ponizej tego. Conrad, nie sztuka jest zmienic, ukryc IP i wariata grac, bo mam wrazenie ze temat takiego czegos nie jest Tobie i kilku innym bystrym osobom, obcy siedzac w branzy i pewnie rozumiesz temat, ze na sile da sie to obejsc. Takze naszym tez zamiarem nie jest tutaj zadne sciemniane, gra na roznych kompach etc. bezsens! Najnormalniej w konkursie graja dwie znajace sie, zyjace pod jednym dachem, osoby bez zamiaru kombinowania i ukrywania sie jak wyzej wymienilem. Powod chyba jasny?!...Bo to konkurs, zabawa. 8 bitych lat, wpatrywanie sie w forum przez badz co badz chyba szmat czasu, powoduje ze mozna poniekad ocenic tych co podobny czas juz urzeduja tutaj. tak wiec Conrad moge stwierdzic smialo ze nie cofniesz decyzji, bo to w sumie nie w twoim stylu by bylo,(mimo iz pochopnie decydujesz a dalo to sie zauwazyc wlasnie w "plejach" 3 lata temu) generalnie zapis jest jaki jest ale nie dokonca tyczy sie on grania dwoch roznych osob i bardziej jest po to aby jak buki wyplewic granie na multikontach.
papakostas nie bedzie sie wypowiadala, bo jak mowi musialaby napisac to samo,a siedzi kolo mnie i czyta to co pisze.
|
Do góry
|
|
|
|
#4221683 - 09/11/2010 08:05
[Re: jazdagz]
|
old hand
Meldunek: 14/08/2002
|
tak swoja droga to taki zapis:
15. Zakazuje się korzystania z jakichkolwiek serwisów/serwerów proxy lub programów/stron ukrywających dane typu adres IP. Jeśli choć jeden post z typem/typami zostanie wysłany w ten sposób, nastąpi automatyczna dyskwalifikacja uczestnika konkursu bez możliwości odwołania.
tez tak dokonca jasno nie przedstawia tego ze: granie z tego samego Ip - zakaz, granie na jedno domostwo - zakaz, granie z 1 kompa - zakaz ( swoja droga nie bylo z 1 kompa, bo papakostas ma swoj, ale nie w tym rzecz),
jest zapis tylko o jakims zatajaniu, nawet nie wiem jak takie cos sie robi, aby zataic.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|