Witam.
Już jutro IV kolejka, najciekawszymi spotkaniami będą mecze w Olsztynie, gdzie tamtejszy zespół AZS Olsztyn spotka się z akademikiem z Częstochowy - ten mecz już jutro o 13 (transmisja TV4), natomiast drugie spotkanie w niedzielę w Bełchatowie, gdzie Mistrz Polski zagra z Jastrzębiem - 15 również (TV4) To byłoby na tyle wstępu.
============================================================
13:00 
v
Pzu jak narazie prezentuje formę... No właśnie jaką? Wygrana z beniaminkami+faworytami do spadku, oraz bardzo gładka przegrana w Bełchatowie...
Częstochowa pokazuje praktycznie to samo co zespół z Olsztyna... pokonał Energię(również zespół zaliczany do walki o utrzymanie), pokonali gładko Gwardię, aż w końcu w poprzednim tygodniu przegrali u siebie ze Skrą 1-3.
Zespołowi z
Olsztyna na pewno brakuje
Zagumanego, który leczy jeszcze przykrą kontuzję palców...+ libero
Kucińskiemu odnowiła się kontuzja pleców i również nie będzie zapewne mógł wystąpić w jutrzejszym spotkaniu, na pozycji libero zagra
Ruciak.
W zespole z
Częstochowy wszyscy zdrowi, lecz
Edward na pewno ma wiele do myślenia...
Billings nie gra na takim poziomie, na jaki wszyscy kibicie i działacze czekają...
Papke który wraca dopiero po ciężkiej kontuzji v
Billings który jeszcze się nie zaaklimatyzował w naszym kraju.
Przyjęcie myślę że powinno być lepsze w zespole z gości, którzy mają w końcu samego
Gacka, ale jednak ten
McKienz - pozostawia wiele do życzenia...może w końcu jutro się przebudzi i zagra na poziomie...
Gruszka w zespole Olsztyna v
McKienz na taki pojdynek mi to wygląda...

Spoglądam na ten mecz na 2 strony i wychodzi mi całkowity no bet, 50-50%... No ale kursy wystawione przez bukmacherów (1.40 - 2.50), dają już nie co więcej do myślenia.
AZS Częstochowa @2.50 - myślę że można lekko spróbować, choć w tym meczu może się wydarzyć naprawdę wszystko...
underdog============================================================
Co do innych spotkań jutrzejszej IV kolejki - bardzo ciężkiej jak już wyżej wspomniał kolega OKSfan...to ja to widzę tak:
Gwardia Wrocław v Mostostal 2 @1.25
No chyba ten Mostostal zainkasuje 3 pkt, ale za taki kurs..hmm no sam nie wiem czy jest sens... Trzeba będzie jeszcze poczytać dokładniej...
Piła v Resovia 2 @1.50
Chyba wymęczy ta Resovia bez tego Pilarza, choć może być gorąco...
Sosnowiec v Politechnika 2 @1.55
Engergia na swoim parkiecie na pewno nie podda się bez walki i mogą się pokusić o niespodziankę... Choć cały czas mam ich z meczu Jastrzębia i Mostostalu i to jednak mi przemawia... że jednak Warszawa

Skra v Jastrzębie 1 @1.30
Postaram się coś więcej napisać o tym meczu, jutro wieczorem...
To błoby na tyle

Powodzenia