#4290902 - 11/12/2010 07:47
Re: Telefony komórkowe [4]
[Re: agr1]
|
member
Meldunek: 05/03/2005
|
Ja ze swojej strony mogę polecić Nokię E52 - po prostu spisuje się dobrze, jest pewna i funkcjonalna. Standardowy telefon o szerokich możliwościach, ale bez zbędnych fajerwerków. Mniej więcej co drugi klient biznesowy wybiera właśnie ten telefon (przynajmniej patrząc na tych moich  ).
|
Do góry
|
|
|
|
#4290918 - 11/12/2010 08:03
[Re: conq]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2006
|
Ja ze swojej strony mogę polecić Nokię E52 - po prostu spisuje się dobrze, jest pewna i funkcjonalna. Standardowy telefon o szerokich możliwościach, ale bez zbędnych fajerwerków. Mniej więcej co drugi klient biznesowy wybiera właśnie ten telefon (przynajmniej patrząc na tych moich  ). właśnie cały czas krążę wkoło tego modelu...możesz napisać coś jeszcze o nie... jak bateria? jak obudowa? bo jak miałem ja w ręce to wygląda trochę plastikowo,? dobry ma głośnik?
|
Do góry
|
|
|
|
#4290949 - 11/12/2010 09:06
[Re: john]
|
member
Meldunek: 05/03/2005
|
Na początku muszę zastrzec: nie mam tego telefonu, więc ktoś inny mógłby na pewno udzielić bardziej adekwatnej odpowiedzi, ale z moich kontaktów z tym telefonem i opinii klientów wynika na pewno, że jakościowo jest do dobry telefon - na pewno jeśli chodzi o baterię, myślę, że głośnik również (przynajmniej ja się nie spotkałem z uskarżaniem). Ciężko mówić przy najnowszych telefonach o wytrzymałej baterii w rozumieniu starszych telefonów o mniej zaawansowanych funkcjach, ale na pewno w porównaniu do innych obecnych modeli bateria jest wytrzymała.
Jak obudowa? Moim zdaniem w porządku - ale to już kwestia indywidualnych gustów.
|
Do góry
|
|
|
|
#4309553 - 20/12/2010 17:39
[Re: jbrach]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
Coś się wysłało . A wiec po 3 miesiącach 4 szt E52 z ERY poszły do serwisu. Ogólnie telefonu nie polecam . Delikatne to i ma dziwne jazdy z softem. Przykład : miga wskaźnik ładowania baterii pomimo ,że nie jest podpięta do kabla  . Telefony wysłane z padniętymi głośnikami 2 szt oraz 2 szt z racji dziwnych akcji softu. nie ma regoly, ja mam e52 i bardzo sobie chwale, jak narazie zadnych problemow...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|