|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hubi, ja mysle ze kibice po meczu powinni go troche pomolestowac, tak zeby sobie kutafon z³amany zapamieta³ to spotkanie, bo s*******i³ sprawe bardzo konkretnie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
chcialem napisac ze s pier doli³ sprawe, ale cos mnie wygwiazdkowa³o 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hehe,to po co na nich w tym czasie stawiacie???Macie wybór,pretensje miejmy do siebie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
957 Aalborg - Aarhus 1 1,45
dzisiaj w TT przez tych ****iszonow stracilem( nie zarobilem) 7500 zl !!!!!!! Aalborg jest na 2 miejscu, a Aarhus na 14 i wygrali 4:1, ja tego ku... naprawde nie rozumiem, albo mecz byl sprzedany, albo Aalborg wystapili w jakims szmaciarskim skladzie, przeciez te druzyny roznia sie od siebie przynjamniej o jedna klase ! a nasz rodzimy STS cos wiedzial, ale nie powiedzial .. wczoraj kurs byl 1.4, a dzisiaj 1.45 .. przepraszam ale musialem sie wyzalic.. moze ktos wie dlaczego wynik byl taki a nie inny ?? szukam w sieci ale nie moge nic znalezc na ten temat
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
W pierwszej polwie 0-2 pocztek drugiej 1-2 pozniej czerwona kartka dla I.Zelinskiego i...juz nie wiem bo nawet mi sie nie chcialo sprawdzac. Jednak Aalborg to ciulacze punktow jak wygrywaja to 1 bramka(u siebie) a jak wtopa to na calego. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pewien pomys³ na stworzenie nowego tematu który chcia³bym przedyskutowaæ. Nowy temat by³by now± edycja czarnej listy który mia³by na celu podliczenie strat wynikajacych z wpadek dru¿yn na które stawiamy. Zastanawiam siê czy wpisywaliby¶my ewentualn± wygrana czy poniesiona stratê. Nastepny problem to fakt ¿e przyda³oby sie te sumy podliczaæ aby wiedzieæ która dró¿yna najbardziej nas zawodzi. Moze wy podrzucicie jakie¶ ciekawe pomys³y??? Nara czekam na wasze sugestie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
fajny nick 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Awangard Omsk - dotychczas 2 zespó³ superligi rosyjskiej z 1 pora¿k± !!! i tearz przegrywa u siebie z jakim¶ *******onym chabarowskiem.U ruskich kurs 1,16(mar) i 1,2(fon) a ten kutas przegrywa ... jak tak ****a mo¿na.Wrrrrrrr.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Temat dawno nie uzywany i schowal sie dosc gleboko. Niestety musze tutaj wpisac AC Milan ktory juz po raz kolejny rozlozyl moj kupon a byl dostawiony jako wzgledny pewniak (tym razem za 1,3). Na szczescie udalo sie mi pomimo tego typu wyjsc do II rundy play-offow ale mimo wszystko Milan znajduja sie dla mnie na CZARNEJ LISCIE.
Wojtek
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
WK, mialem identyczna sytuacje z valencja- rozlozyla mi kupon z harpaganami strasznymi, ktore jednak weszly, tylko oni nie potrafili strzelic chocby jednego gola Tenerife, i to grajac u siebie, i kilkaset PLNów poszlo w niepamiec 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[QUOTE]Oryginalnie wys³a³ Tytus: [qb]WK, mialem identyczna sytuacje z valencja- rozlozyla mi kupon z harpaganami strasznymi, ktore jednak weszly, tylko oni nie potrafili strzelic chocby jednego gola Tenerife, i to grajac u siebie, i kilkaset PLNów poszlo w niepamiec  [/qb][/QUOTE] Ja na Valencje tez postawilem na TT. Ale to pierwsza (chyba) wpadka a w UEFA graja z Celtikiem wiec moze sie oszczedzali. Milan nie wygral juz chyba 3 raz przy kursach 1,3 Wojtek
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Debiutuje ca³a pierwsz trójka : 1. Prem 2. Indepediente 60sek. mmeczzzzu i ju¿ dwie braamki stracine heheh 3.Leeds No i w poza konkursem Footballroyale m.in. Parlay tylko z jednej ligi... 1.  2. :eek: 3. :rolleyes: 4. A ogólnie to  :
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Groclin po raz kolejny w tym sezonie pozbawi³mnie sporej wygranej (...)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tym razem wpisze tu STS a scislej tego kto podal w telegazecie 816 - 6/8 wynik meczu nr 488 Stolarka - Galaxia (F) (siatkowka) jako 3-1.
Postawil to moj rywal z play-offow. Wg telegazety kupon jest nietrafiony i wystarczalo mi nie stracic na ostatnim kuponie, zeby wygrac. No i wlasciwie przez to poddalem sie bez walki :-((
Pozdrowienia
Wojtek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[QUOTE]Oryginalnie wys³a³ unforgiven: [qb]Debiutuje ca³a pierwsz trójka : 1. Prem 2. Indepediente 60sek. mmeczzzzu i ju¿ dwie braamki stracine heheh [/qb][/QUOTE] Dopiero teraz zobaczylem ze wpisales Prema i jego typ na liste. A ja wlasnie chcialem mu podziewkowac za ten typ - tu byla czysta statystyka - "Huragany" byly za 3.25  I wesz³o...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pieprzony sêdzia z meczu hanover-arminia ¿eby ****apodytkowaæ karnego którego nie by³o i skoñczyæ mecz w 90min równo ,*******ony....
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
sêdzia myli³ siê sprawiedliwie 
|
|