#4357399 - 11/01/2011 23:33
Re: Unibet [34]
[Re: serek]
|
member
Meldunek: 02/09/2009
|
Ja zleciłem w niedzielę i czekam. Czasem trwa to dłużej. Nic nie poradzisz, czekaj.
|
Do góry
|
|
|
|
#4357477 - 11/01/2011 23:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/07/2004
|
to jest nas wiecej , ja podobnie jak rododendron zlecilem wyplate w niedziele i do tej pory brak srodkow .Zawsze to trwalo max dwa dni w moim przypadku...
|
Do góry
|
|
|
|
#4357794 - 12/01/2011 01:40
|
old hand
Meldunek: 22/10/2009
|
a takie pytanie: czy kontaktował sie ktoś w ostatnim czasie z ich live chatem?Albo odpisali komus na ma maila?
|
Do góry
|
|
|
|
#4360365 - 12/01/2011 20:33
|
old hand
Meldunek: 22/10/2009
|
Dajcie znać gdy dostanie te wypłaty
|
Do góry
|
|
|
|
#4369399 - 15/01/2011 22:38
|
old hand
Meldunek: 30/10/2004
|
Szczyt bezczelnosci tego bukmachera poraza.Czlowiek gra u nich 5,6 lat,wplaca przelewm bankowym,mb nawet karta kredytowa;wyplaca podobnie a oni nagle sobie konto blokuja prosza o kontakt.W odpowiedzi zadaja skanu dowodu,skanu dowodu ostatniej wplaty(tak jakbym ja mial pamietac kiedy robilem i jaka metoda a nie sprawdze bo konto zabl.)oraz rachunku potwierdajacego adres. Ja rozumie mozna tak sobie weryfikowac swiezaka,osobe podejrzana ale nie starego gracza z paroletnim dosw u nich wplacajacego paroma metodami.Wkurzajece jest to ze konto jest zablokowanie(cymbaly nie wpadly jakos na to zeby zablokowac tylko np.wyplate). Dla mnie poprostu brak slow...
|
Do góry
|
|
|
|
#4369496 - 15/01/2011 23:13
[Re: DJ SOSNA]
|
enthusiast
Meldunek: 25/06/2006
|
Moim zdaniem osoby, które reklamują i zarabiają na współpracy z daną firmą bukmacherską powinny zajmować się swoimi sprawami, a nie robić za support i nieudolnie bronic "firmę" i jej brak profesjonalizmu. Ewentualnie zakaz pisania postów w danym temacie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4369588 - 15/01/2011 23:37
|
old hand
|
proponuje w czasie pzreznaczonym na napisanie paru zdan w poscie sprobowac porobic skany dowodu,znalesc ostania metode wplaty,zrobci tez skan i do tego znalesc jakis rachunek z adresem i rowniez zeskanowac Wez pod uwage tez ze konto zablokowanie 2 dzien a zanim oni zweryfikuja takie cos to potrwa kolejne 3,4. Wyjasnij tez po co weryfikowac po raz kolejny osobe ktora gra tam pare lat,wplacala karta kredytowa i przelewm bankowym(dla mnei juz samo to jest weryfikacja osoby),wyplacala rowniez ta metoda. PS.Skany juz porobilem i wyslalem jeszce przed napisaniem tych paru zdan o unibecie
|
Do góry
|
|
|
|
#4370059 - 16/01/2011 01:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Mniej więcej tyle czasu ile straciłeś na napisanie tego posta zajęłoby Ci wysłanie do nich tych skanów ID i potwierdzenia adresu zamieszkania i byłoby już dawno po problemie.
Każdy bukmacher ma prawo w każdym momencie zweryfikować tożsamość. Zresztą każdy o tym wie, bo każdy czyta i akceptuje regulamin podczas rejestracji. Zawsze kiedy jednak to następuje, to jest wielki problem.
Jedyne czego nie rozumiem, to po co blokowali Ci całe konto gracza. Wystarczyłoby, tak jak wspomniałeś, zablokować możliwość wypłaty do czasy weryfikacji tożsamości itd. moze po to mu zablokowali zeby nie mial mozliwosci sprawdzenia danych, tak mi kiedys numer wycial Neteller i prosil o rozmowe telefoniczna gdzie padlo pytanie o numer telefonu, mowie ze numer zmienialem to moze byc problem, ale dobrze ze to byl wtedy stary numer jaki pamietalem no i akurat sie zgadzal a skubance zablokowali konto zaraz po wplynieciu kaski z p-roomu jak bylo puste to nie blokowali!
|
Do góry
|
|
|
|
#4370083 - 16/01/2011 01:07
[Re: Radmanovic]
|
Carpal Tunnel
|
Wyjasnij tez po co weryfikowac po raz kolejny osobe ktora gra tam pare lat,wplacala karta kredytowa i przelewm bankowym(dla mnei juz samo to jest weryfikacja osoby),wyplacala rowniez ta metoda. PS.Skany juz porobilem i wyslalem jeszce przed napisaniem tych paru zdan o unibecie
buk ma obowiazek sprawdzic dowod czy jestes pelnoletni, jesli wczesniej nie wysylales do nich skanu to normalne, ze zazadali teraz
|
Do góry
|
|
|
|
#4370104 - 16/01/2011 01:11
[Re: KUERTEN.]
|
old hand
|
Mniej więcej tyle czasu ile straciłeś na napisanie tego posta zajęłoby Ci wysłanie do nich tych skanów ID i potwierdzenia adresu zamieszkania i byłoby już dawno po problemie.
Każdy bukmacher ma prawo w każdym momencie zweryfikować tożsamość. Zresztą każdy o tym wie, bo każdy czyta i akceptuje regulamin podczas rejestracji. Zawsze kiedy jednak to następuje, to jest wielki problem.
Jedyne czego nie rozumiem, to po co blokowali Ci całe konto gracza. Wystarczyłoby, tak jak wspomniałeś, zablokować możliwość wypłaty do czasy weryfikacji tożsamości itd. moze po to mu zablokowali zeby nie mial mozliwosci sprawdzenia danych, tak mi kiedys numer wycial Neteller i prosil o rozmowe telefoniczna gdzie padlo pytanie o numer telefonu, mowie ze numer zmienialem to moze byc problem, ale dobrze ze to byl wtedy stary numer jaki pamietalem no i akurat sie zgadzal a skubance zablokowali konto zaraz po wplynieciu kaski z p-roomu jak bylo puste to nie blokowali! Powtarzam,moje wlasne konto na ktorym gram dobrych 5,6 lat:) Wplaty karta kredytowa,kontem bankowym i mb.Co tu sprawdzac? co tu blokowac? Dane swoje pamietaM:D owszem ostatniej wplaty nie i nr id o ktory prosza ale wybaczcie czy ja juz mam takie cos miec w glowce? chyba jednak nie. Skany skanami no problem ale po co blokowac konto i niedac pograc pare dni jak mozna zablokowac wyplaty i po problemie tym bardziej ze pisza ze standardowa procedura weryfikacji.
|
Do góry
|
|
|
|
#4370118 - 16/01/2011 01:14
|
old hand
|
Wyjasnij tez po co weryfikowac po raz kolejny osobe ktora gra tam pare lat,wplacala karta kredytowa i przelewm bankowym(dla mnei juz samo to jest weryfikacja osoby),wyplacala rowniez ta metoda. PS.Skany juz porobilem i wyslalem jeszce przed napisaniem tych paru zdan o unibecie
buk ma obowiazek sprawdzic dowod czy jestes pelnoletni, jesli wczesniej nie wysylales do nich skanu to normalne, ze zazadali teraz Juz sprawdzali:) Myslisz ze konto przez 5,6 lat niebyloby juz kiedys weryfikowane> Ok koniec w tym temacie moim wypocin.Maja prawo weryfikuja ale bloku konta nierozumie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4370158 - 16/01/2011 01:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/02/2003
|
No jak ktoś gra 5,6 lat, używa karty kredytowej, to dziwne żeby nie był pełnoletni, no chyba ze już w wieku 10 lat zaczął czesać bukmachera. Podobną sytuacje miałem ostatnio z Expektem, ale obyło się na wysłaniu skanu dowodu, ale nie było blokady konta, tylko zleconej wypłaty!!! Metody Unibetu są prymitywne i mają uprzykrzyć życie nierentownym klientom, a nuż czasem babcia nie wie, że wnuczek na nia czesze buki i nie da się zweryfikować haha. Trochę za dużo tych wymagań odnośnie weryfikacji, a blokada konta to już prawdziwy idiotyzm!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#4370694 - 16/01/2011 03:01
[Re: Radmanovic]
|
Carpal Tunnel
|
buk ma obowiazek sprawdzic dowod czy jestes pelnoletni, jesli wczesniej nie wysylales do nich skanu to normalne, ze zazadali teraz Juz sprawdzali:) Myslisz ze konto przez 5,6 lat niebyloby juz kiedys weryfikowane> Ok koniec w tym temacie moim wypocin.Maja prawo weryfikuja ale bloku konta nierozumie. moze gram nawet wiecej niz 5/6 lat i skanu nie wysylalem do nich aczkolwiek kiedys jak kolega zagral u nich pierwszy turniej pokera i wygral od razu 4k pln to mial utrudnienia z wyplata, po skanach i korenspodencji na maila wyplacili, pamietam jak wplacil, zagral pierwszy turniej w zyciu i od razu wygral!
|
Do góry
|
|
|
|
#4371604 - 16/01/2011 07:11
[Re: Vito]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
polski support powinni zamknac - nic nie robi - zwrocilem sie z prosba o zestawienie wplat, wyplat i przyznanych bonusow od poczatku zalozenia konta i zero odzewu pisemnego - niemila pani z chatu stwierdzila ze nie moga czegos takiego wystawic - u 3 bukow w konkurencji zero problemow- kontakt z klientem wedlug moej oceny to pala dla tego buka jak za komuny - klient nasz pan 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|