Sportingbet
moze dobra firma ale gram na angielskiej stronie i powiem ze wala w ch... ze mna jesli chodzi o predictor code.Nie pomogl ani e-mail napisany do admina ani dlugie rozmowy na czacie zasady maja proste za kazdy zaklad od 5 funtow dostaje sie 1 predictor code ja zagralem w miesiacu moze okolo 50 zakladow kazdy grubo powyzej 5 nie mam zadnego hehe nie dostalem bonusa w kasynie sortingbet dla nowych graczy takiego za gry multiplayer 20 free gralem moze za 100 funa moze wiecej o bonusie moge zapomniec w regulaminie jest ze wpada na konto po 48 godzinach ja czekam juz 2 weekend i ta sama sytuacja rozmowy na czacie e-maile i echo odpowiedzi typu sprawdzimy, zaczekaj, napisz jeszcze raz do admina w dodatku raz zginal mi maly co prawda depozyt bo 10 funtowy na szczescie, to obwinili tym moj bank barclays chociaz przeslalem im screena z konta ze kasa przeszla ale niestety oni uparli sie ze nie oddadza bo to wina banku heh a kasy nie mam ani w banku ani na koncie
Sportingbet
, odnosnie punktow rewards tez maja bledy otrzymalem po miesiacu gry free beta za moje punkty 15 funtow no i z tego co widzialem to jest ok. 15 funtow nalezalo mi sie zgodnie z zasadami ale na koncie pojawila mi sie koperta ze wygralem 30 funtow taka koperta wiecie na stronie rewards zwykly obrazek a jednak inny niz powinien.
Sportingbet
uwazam pod wzgledem wplat i wyplat za bardzo dobra firme , jesli chodzi o bonusy to dla mnie zenada i maja sfajdany system wedlug mnie i troche za szybko tna limity