|  
| 
| 
| 
| #4303490 - 17/12/2010 09:04  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Conrad] |  
|   Io sono Interista

Meldunek:  11/07/2005
 | 
Ja również się zapisuje !    Po tym jak musiałem zapierdalać rok temu piechotą z Żywca do Mysłowic podziękowałem.  Z resztą nigdy nie lubiłem sylwestra, od paru lat obchodziłem go nie jako z przymusu ponieważ moja była żona miała tego dnia urodziny, ale teraz... psina, whisky i jedynka.   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4303510 - 17/12/2010 10:15  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Jose] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  23/03/2008
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4305039 - 18/12/2010 07:05  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Jose] |  
|   old hand

Meldunek:  05/02/2009
 | 
Ja również się zapisuje !    Po tym jak musiałem zapierdalać rok temupiechotą [b]z Żywca do Mysłowic podziękowałem. [/b] Z resztą nigdy nie lubiłem sylwestra, od paru lat obchodziłem go nie jako z przymusu ponieważ moja była żona miała tego dnia urodziny, ale teraz... psina, whisky i jedynka.   what ?????    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4305053 - 18/12/2010 07:27  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Conrad] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/01/2004
 | 
Do tego kocham spędzać akurat ten dzień w domu, przed telewizorem, w spokojuMam to samo, ale newsow z innych krajow nie ogladam, bo rzygac mi sie chce, jak sie gawiedz wylizuje wzajemnie po pyskach i zyczy sobie wszystkiego naj, naj, naj. A co to za okazja ? Koniec roku ?     Przeciez juz 2 stycznia do roboty, do szkoly, na uczelnie i od nowa zarcie sie, intrygi, ploty i zupelnie inne zyczenia dla tak zwanych bliznich. Jebac Sylwestra     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4305059 - 18/12/2010 07:31  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Amkwish] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  12/03/2006
 | 
Do tego kocham spędzać akurat ten dzień w domu, przed telewizorem, w spokojuMam to samo, ale newsow z innych krajow nie ogladam, bo rzygac mi sie chce, jak sie gawiedz wylizuje wzajemnie po pyskach i zyczy sobie wszystkiego naj, naj, naj. A co to za okazja ? Koniec roku ?     Przeciez juz 2 stycznia do roboty, do szkoly, na uczelnie i od nowa zarcie sie, intrygi, ploty i zupelnie inne zyczenia dla tak zwanych bliznich. Jebac Sylwestra     a w glebi duszy mysli zupelnie co innego   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4305060 - 18/12/2010 07:32  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
|   Knockin' On Heaven's Door

Meldunek:  21/03/2007
 | 
Do tego kocham spędzać akurat ten dzień w domu, przed telewizorem, w spokojuMam to samo, ale newsow z innych krajow nie ogladam, bo rzygac mi sie chce, jak sie gawiedz wylizuje wzajemnie po pyskach i zyczy sobie wszystkiego naj, naj, naj. A co to za okazja ? Koniec roku ?     Przeciez juz 2 stycznia do roboty, do szkoly, na uczelnie i od nowa zarcie sie, intrygi, ploty i zupelnie inne zyczenia dla tak zwanych bliznich. Jebac Sylwestra     A Ja w Sylwka za.pierdalam do Filharmonii     Córa chodzi do muzyka i teraz w domku non stop kolor od rana do wieczora na.pierdala na skrzypcach na zmiane z fortepianem     Wybaczcie ale po koncerciku musze pójść na balety odreagować     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4305438 - 18/12/2010 20:18  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: sh11] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 | 
Ja również się zapisuje !    Po tym jak musiałem zapierdalać rok temupiechotą [b]z Żywca do Mysłowic podziękowałem. [/b] Z resztą nigdy nie lubiłem sylwestra, od paru lat obchodziłem go nie jako z przymusu ponieważ moja była żona miała tego dnia urodziny, ale teraz... psina, whisky i jedynka.   what ?????    14 godzin z buta   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4305578 - 18/12/2010 22:01  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Kameleon] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/10/2001
 | 
75 km? to musicie mieć niezłą kondycję, ja kiedyś wszedłem na Śnieżnik, zszedłem i nie zdążyłem na bus, trzeba było w nocy na nogach iść jeszcze te 20km, więc zrobiłem pewnie prawie połowę tego co wy, najlepsze w nocy było to że trzeba było wskakiwać do rowu jak auta jechały... opiszcie tą wycieczkę, bo to niezła przygoda, ja sobie w zimie tego za bardzo nie wyobrażam. Najlepsze są megabąble na nogach |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4305963 - 19/12/2010 00:36  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Bzyku] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/01/2004
 | 
Nowy rok - świętujmy wchodzą w życie w tym momencie kolejną podwyżkę prądu, czynszu, gazy, wody, śmieci, paliwa i artykułów spożywczych. Ole!
Hehehe, dokładnie, świetujmy również podwyżke VAT-u i cen paliw. Z tej okazji nalezy wyjść na najwiekszy plac w kazdym mieście i wylizać sie z kazdym menelem i lambadziarą oraz pozyczyc sobie "wszystkiego najlepszego w nowym roku". Ja rozumiem, jak ludzie traktuja koniec roku jako okazje do zrobienia imprezy, w znanym, sprawdzonym gronie, natomiast masowe wyleganie na plac to małpiarnia na maksa. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4305971 - 19/12/2010 00:38  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
|   I see dead people

Meldunek:  04/08/2001
 | 
Swoja droga, jezeli ktos tu cokolwiek chce obchodzic to najpierw powinien to poddac pod glosowanie. Jak wiekszosc uzna, ze powinno sie obchodzic, to obchodzimy   Najlepiej korzystac wiec z portali w stylu "Gdzie spedzic sylwestra" czy "Sylwek na placu". Tam sa wskazowki, ktore poprawniactwo uznalo, ze sie nadaja i mozna sie obchodzic   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4306085 - 19/12/2010 01:09  Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Kameleon] |  
|   Io sono Interista

Meldunek:  11/07/2005
 | 
Ja również się zapisuje !    Po tym jak musiałem zapierdalać rok temupiechotą [b]z Żywca do Mysłowic podziękowałem. [/b] Z resztą nigdy nie lubiłem sylwestra, od paru lat obchodziłem go nie jako z przymusu ponieważ moja była żona miała tego dnia urodziny, ale teraz... psina, whisky i jedynka.   what ?????    14 godzin z buta  Pożegnałem towarzystwo i puściłem się pasmóweczką na Katowice.   A że to było nowy rok to PKS nie kursowały, znajomi przepici bądź jeszcze pijani i nie było zbyt wielu opcji powrotu do domu. Podjebałem jeszcze czteropak, fajki były i w długą. Bodajże w Bielsku-Białej na stacji PKP pocałowałem tylko klamkę. Jak zapytałem gościa z taxi ile do Tychów - odpowiedział "raczej Cie nie stać" - uznałem że ma rację i poszedłem dalej.   To było dość późno w nocy więc przez całą drogą minęło mnie może około 15 samochodów. Machałem jak głupi ale kto zaryzykuje i zabierze idiotę, który idzie o 2:00 w nocy sam... Dopiero gdy byłem na za Tychami kumpel do mnie zadzwonił i powiedział że tyle to już zaryzykuje i podjedzie po mnie autem. Samej drogi piechotą było z 11-12 godzin, ale sam sobie człowiek winny skoro poznaję laska dwa tygodnie przed sylwestrem i wybiera się z jej towarzystwem na w nieznane. Towarzystwo jak najbardziej w porządku, ale nowo poznana kobieta była nie do zniesienia.   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |