#4419154 - 01/02/201119:46Re: W co warto dziś inwestować? [8]
[Re: Globtroter]
ELDORADO
Joker
Meldunek: 09/07/2002
dzieki za uznanie , to był mój złoty strzał najlepszy na razie w tym roku Niestety kończę pisanie na tym forum , Conrad wie dlaczego pozdrawiam wszystkich w tym temacie i moich krytykantów również
dzieki za uznanie , to był mój złoty strzał najlepszy na razie w tym roku Niestety kończę pisanie na tym forum , Conrad wie dlaczego pozdrawiam wszystkich w tym temacie i moich krytykantów również
do zobaczenia może kiedyś
graty Eldo sprzedales? ;> ja tyż do zoba kiedys w Spiżu
Conrad wie lecz nie powie:) bardzo żałuję ze nie bede juz mógł porównywać Twoich prognoz z realiami. mam nadzieje ze szybko wrócisz - chyba nie ja jeden. jesli mozna gdzie indziej czytac Twoje wpisy to prosze o info.
Wszystko zalezy od tego kiedy zaczna wysypywac akcje banki,klan Rysia itd Duzo tez zalezy od tego czy to info i realna ropa jest prawdziwa a tego to sie szybko nie dowiemy ,bo ze prezes cos tam jutro potwierdzi to jeszcze malo Jak dla mnie kurs w okolcach 7,50-8,00 powinien sie utrzymac dluzej tj dwa trzy tyg Kazdy ma swoj rozum i musi zdecydowac co robic bo jak sypną 10-50mln akcji to nie zdazymy sprzedac takie beda spadki .
Moje minimum to ok 6,50 i trza oddac do ludzi ,no chyba ze jutro pojdzie z 70% to oddam polowe Jak bedzie dowiemy sie jutro,dzis nie bylo na koncowce wysypu male pakiety po 2-5 tys mniej wiecej z tego co zauwazylem
Czy ktos moze powiedziec kilka slow o SANVILU ? mam zamiar kupic ale chetnie uslysze opinie hazardzistow
Dzięki Wam kupiłem, to teraz podpowiedzcie kiedy sprzedać
A dlaczego chcesz sprzedawać ? Prawdopodobnie kupiłes w okolicach dołka.Jeżeli to co dzisiaj słyszeliśmy jest prawdą,to kurs może pójść w kosmos.Ja nie pamietam,żeby któraś spółka w historii GPW tak spadła jak Petrolinvest.Z 750,00 zł na 5,02 zł.Siła wybicia moze być naprawdę imponująca.Powodzenia
nie interesują mnie spory na tym forum,na podłożu politycznym,typerskim czy jakimkolwiek innym. psozukuje merytyrcznej odpowiedzi i dyskusji na odpowiednim poziomie. jeśli ktoś potrafi i zechce to prosze o opisanie dzisiejszej sytuacji petrolu. dziekuje za uwage. amen.