Strona 38 z 38 < 1 2 ... 36 37 38
Opcje tematu
#4374427 - 17/01/2011 06:27 Re: duble...sprawdzanie skuteczności. [Re: milancsv]
Slaaawwek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/09/2002
zawaliłem jak nie wejdzie over :/ , bo jednak seattle weszło smile , no cóż mogłem nie zakładać że seattle nie wejdzie, teraz pozostało mi trzymac kciuki żeby over wszedł smile

Do góry
Bonus: Unibet
#4375944 - 17/01/2011 16:27 Re: duble...sprawdzanie skuteczności. [Re: Slaaawwek]
Slaaawwek Offline
Pooh-Bah

Ginebra Kings 86:89 frown
Arminia Bielefeld - FSV Frankfurt 1:1 frown
Lazio Rzym 1:0 frown
Buducnost 68:75 frown
Seattle 24:35 aplauz
niestety zagrałem over w meczu lakers - clippers na kolejnym poziomie czyli 209zł frown czyli straciłem cały wypracowany zysk przez 4 tygodnie :/

seria: W-L-W-L-W-W-L-W-L-W-W-L-L-W-L-W-L-W-W-W-W-W-L-W-W-L-L-W-W-L-W-L-W-W-W-W-L-W-W-L-L-L-L-W-W-L-W-W-W-W-L-W-L-L-W-L-L-W-L-L-W-L-W-W-W-L-W-W-W-W-W-L-L-W-W-L-W-W-W-W-L-L-L-W-W-W-W-L-W-W-L-L-L-L-W-L-W-L-L-W-W-L-W-W-L-L-W-L-L-L-L-W-L-

robie sobie przerwe, bo po tym niefortynnym obstwieniu jestem w sytuacji początkowej frown , system jest dobry ale lepiej czekać do końca każdego meczu i dopiero grać kolejny poziom.

powodzenia i mam nadzieje że do kolejnej mojej próbu smile

Do góry
#4376038 - 17/01/2011 18:19 Re: duble...sprawdzanie skuteczności. [Re: Slaaawwek]
KRAZBUD Offline
addict

Meldunek: 04/05/2010
Originally Posted By: Slaaawwek
Ginebra Kings 86:89 frown
Arminia Bielefeld - FSV Frankfurt 1:1 frown
Lazio Rzym 1:0 frown
Buducnost 68:75 frown
Seattle 24:35 aplauz
niestety zagrałem over w meczu lakers - clippers na kolejnym poziomie czyli 209zł frown czyli straciłem cały wypracowany zysk przez 4 tygodnie :/

seria: W-L-W-L-W-W-L-W-L-W-W-L-L-W-L-W-L-W-W-W-W-W-L-W-W-L-L-W-W-L-W-L-W-W-W-W-L-W-W-L-L-L-L-W-W-L-W-W-W-W-L-W-L-L-W-L-L-W-L-L-W-L-W-W-W-L-W-W-W-W-W-L-L-W-W-L-W-W-W-W-L-L-L-W-W-W-W-L-W-W-L-L-L-L-W-L-W-L-L-W-W-L-W-W-L-L-W-L-L-L-L-W-L-

robie sobie przerwe, bo po tym niefortynnym obstwieniu jestem w sytuacji początkowej frown , system jest dobry ale lepiej czekać do końca każdego meczu i dopiero grać kolejny poziom.

powodzenia i mam nadzieje że do kolejnej mojej próbu smile

POWIEM TO WPROST DALES DUPY NA CALEJ LINII..... DOBRZE TYPUJESZ, ALE TO NIE WYSTARCZY, ZGUBIL CIE BRAK DYSCYPLINY I PAZERNOSC... ZAZWYCZAJ NA POTROJENIE BANKU POTRZEBA 6-7 TYGODNI W ZALEZNOSCI OD SKUTECZNOSCI. PODAJAC TYP PO TYPIE JESLI JEST NIETRAFNY DUZA ROLE ODGRYWAJA EMOCJE, DLATEGO TAK JAK PISALEM W OPISIE ZASADY DZIALANIA STRATEGII - USTAL SOBIE KAZDEGO RANKA CO GRASZ NA DANY DZIEN 3-4 ZDARZENIA TAK ABYS ZDAZYL DAC JEDNO PO DRUGIM... BEZ NAPALANIA SIE I EMOCJI A REZULTATY PRZYJDA SAME, POWIEM WIECEJ NAWET DAJAC NA PALE TYPY ZOBACZYSZ ZE CIEZKO JEST ZALAPAC SERIR 6L

POWODZENIA piwo

Do góry
#4376054 - 17/01/2011 18:31 Re: duble...sprawdzanie skuteczności. [Re: KRAZBUD]
Slaaawwek Offline
Pooh-Bah

no cóż sam sobie jestem winien, chyba powinienem jakąś joge zaczać ćwiczyć smile , co do systemu to masz racje ciężko załapać serie 6L, mozna się nawet nie znać na sporcie wybierać typy z dwoma opcjami i rzucać sobie moneta reszka np. handi na jedną drużyne, a orzeł handi na drugą smile i wydaje mi się że też ciężko by było zaliczyć serie 6L smile

Powodzenia smile , ja jeszcze wróce ale za jakiś czas smile , musze się zdyscyplinować i nauczyć panować się nad emocjami smile .

Do góry
#4376178 - 17/01/2011 19:40 Re: duble...sprawdzanie skuteczności. [Re: Slaaawwek]
KRAZBUD Offline
addict

Meldunek: 04/05/2010
Originally Posted By: Slaaawwek
no cóż sam sobie jestem winien, chyba powinienem jakąś joge zaczać ćwiczyć smile , co do systemu to masz racje ciężko załapać serie 6L, mozna się nawet nie znać na sporcie wybierać typy z dwoma opcjami i rzucać sobie moneta reszka np. handi na jedną drużyne, a orzeł handi na drugą smile i wydaje mi się że też ciężko by było zaliczyć serie 6L smile

Powodzenia smile , ja jeszcze wróce ale za jakiś czas smile , musze się zdyscyplinować i nauczyć panować się nad emocjami smile .

wystarczy zebys robil tak jak napisalem powyzej 3-4 typy dziennie ustalane z samego rana a bedzie dobrze.... a tak dla rozladowania emocji puszczaj sobie kupon za 2 pln grin
pozdro

Do góry
Strona 38 z 38 < 1 2 ... 36 37 38

Moderator:  rafal08