Mam nadzieję, że nie dadzą ciała..HSV. Opisów meczu, składów co do HSV nie ma problemu. Gorzej jest z Asian Cup. Meczy nie oglądałem, oprócz Uzbekistan-Katar 2-0 także nie wiem co się święci. Domyślam się, że sędziowie pomagają Katarowi, bo nic nie gra, a w ostatniej kolejce mieli małe szanse na awans, musiało się spełnić kilka scenariuszy, ale im się udało. To są tylko moje przypuszczenia, bo nie wiem jak było nie oglądałem. Jutrzejszy mecz Uzbekistanu kusi kurs 1.9, a z tego co widziałem to są w gazie. Pozatym na ost MŚ byli chyba w finale, jeśli się nie mylę. Poszukuję osoby, która potwierdzi mój typ na Asian Cup. Może czegoś nie wiem.
HSV statystyka meczy w domu: 4 2 2. Ostatnie 5 meczy: 0-3-3-1-3-0
Frankfurt 4 1 4. Ostatnie 5 meczy: 0-0-1-3-3-3
Bundesliga Eintracht Frankfurt (8) Hamburger SV (7) 1:3 9
Bundesliga 2009/2010 Hamburger SV (5) Eintracht Frankfurt (13) 0:0
Bundesliga 2009/2010 Eintracht Frankfurt (13) Hamburger SV (5) 1:1
Bundesliga 2008/2009 Eintracht Frankfurt (13) Hamburger SV (5) 2:3
Bundesliga 2008/2009 Hamburger SV (5) Eintracht Frankfurt (13) 1:0
Drużyny te nie remisują często, chociaż HSV czasem u siebie potrafi zawieść.
Składy: HSV: Rost - Demel, Kacar, Westermann, Aogo - Rincon, Zé Roberto - Pitroipa, Elia - van Nistelrooy, Ben-Hatira
Eintracht: Nikolov - S. Jung, Clark, Petkovic, Köhler - Meier, Rode - Ochs, Halil Altintop, Fenin - Gekas
W ekipie gospodarzy nie zobaczyli kilku kontuzjowanych piłkarzy. Listę otwiera Joris Mathijsen, a do niego dołączyli Castelen, Marcell Jansen, Jose Paulo Guerrero i Diekmeier. Ponadto za kartki pauzować będzie David Jarolim, a na Pucharze Azji przebywa Son.
P.S Jeśli ktoś coś wie o Asian Cup pisać