No coz...
VANCOUVER 4/12 Vancouver sie uparlo i nic nie chce remisowac. Ale damy rade. Jak ktos powiedzial: nie bedzie jadl jelenia, kto nie potrafi polowac

A u mnie sezon na jelenie trwa w najlepsze.

Kolejne odstrzaly juz 4 grudnia. Wyruszamy na jelenie i...
BOSTON 4/12...zwierzyne, ktora slynie ze swojej historycznej herbatki. Niedzwiedzie nie powachaly OT juz od 10 kolejek. Latwo sie chyba domyslic, ze bez miodka zyc nie moga, to i bez OT sobie nie poradza

Pojedynek w stylu jelenie (mezowie

) vs niedzwiedzie (bramkarze z pobliskiego klubu

) to cos co zajaczki lubia najbardziej. A wiec czekamy do 4/12...i wyjmujemy co mamy...
NEW JERSEY DEVILS 3/12Diably, ach Diably... Czy musimy isc do kosciola, zeby was pogrzebac w czelusciach OT??? 11 meczy bez remisu pachnie mi tu spaleni...ekhm... diabelskimi sztuczkami

Wiec chyba najwyzsza pora zawrzec pakt z.... NATO(?)

A jak nie to idzcie do... pobliskiego pubu na browca
ST LOUIS 6/12Cos Nutki nie pogrywaja za wesolo

Niby wygraly wczoraj przeciwko "mocarnemu" Columbus ale nie to nas przeciez satysfakcjonuje... Jak tak dalej pojdzie i nie beda chcieli zremisowac to trzeba bedzie zaczac uczyc sie krokow nie do Bluesa ale do muzyki pogrzebowej (a tanczy to sie wogole?)

Ja jednak kieruje sie narazie ich muzyka i trzymam gitar...ekhm... kciuki...
OTTAWA 3/12 Kasek na dzisiejsza nocke. Senators pochodza chyba z polskiego parlamentu i zostali skutecznie zlobbowani przez wychodzacego z paki Z.S (i tu nie chodzi o zabawe w stylu: uzupelnij brakujaca litere w srodku wyrazu

). Po wczorajszej/dzisiejszej/nocnej - sami sobie wybierzcie - porazce z Niedzwiadkami sa w pelni zmotywowani na pierwszy OT od chyba juz 14 spotkan. Najwyzszy czas i juz dzisiaj/jutro/tej nocy - znowu sobie sami wybierzcie - pykna KO...znaczy sie OT (of course

)...
A jak bedzie z tym calym bagnem jakim jest NHL (wciaga, ach wciaga...)

to zobaczymy wkrotce...
A wiec:

i oby

wpadl tam gdzie ma wpadac, tak by jutro obudzic sie w

humorze, a nie

.

ma starczyc i na

i na moze jeszcze na

zostanie.
Pozdrawiam...