#44453 - 05/07/2003 15:48
EXPEKT _ WIELCY OSZUSCI!!!!
|
Anonymous
Unregistered
|
Witam wszystkiech chcacych grac w Expekce jak i Tych ktorzy tam graja!! dzis w nocy wygralem niezla sumke!! a dzis rano.......... chce sie zalogowac i .... nie moge!! Okzauje sie ze wymyslili sobie w expekcie za mam dwa konta i zablokowali moje! Napisali ze jest duza zbieznosc adresow mailowych i haseł!! czy to jest jaka kolwiek podstawa zeby blokowac konto pelne pieniedzy!? nie wierzylem jak czytalem ze Expekt to oszusci ale teraz przekonalem sie na wlasniej skorze! przecesz to zwykla kradziez! uwazajcie na nich,przestrzegam bo ja sam jestem juz zalamny! to SA ZLODZIEJE!!
|
Do góry
|
|
|
|
#44454 - 05/07/2003 15:51
Re: EXPEKT _ WIELCY OSZUSCI!!!!
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/04/2003
|
No właśnie to dziwne, chyba w regulaminie expektu nie ma nic o tym, że nie można mieć więcej niż jednego konta?
|
Do góry
|
|
|
|
#44456 - 05/07/2003 15:54
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Do góry
|
|
|
|
#44457 - 05/07/2003 16:00
|
enthusiast
Meldunek: 01/03/2003
|
Postaraj sie do nich wyslac maila i wyjasnic cala sytuacje. Powiedz, ze zapomniales starego hasla i zalozyles drugie konto. Sprawa powinna sie rozwiazac, ja jak dotad nie mialem zadnych problemow z tym bookiem. Pozdro P.S. Sosna ma racje ze jest zbyt szybko, aby ich odrazu tak oskarzac
|
Do góry
|
|
|
|
#44458 - 05/07/2003 16:03
|
Anonymous
Unregistered
|
ale tak wcale nie bylo,ja nie zakladem drugiego konta!!to co im bede tlumaczyl jak tego nie zrobilem:( po prostu mnie okradaja!!
|
Do góry
|
|
|
|
#44459 - 05/07/2003 16:53
|
member
Meldunek: 02/02/2003
|
To ze ci zablokowali konto wcale nie oznacze ze ci ukradli pieniadze, wielu ludziom wiele bukow zablokowalo konta, ale to nie jest absolutnie rownoznaczne z kradzieza, napewno kase ci zwroca.
|
Do góry
|
|
|
|
#44460 - 05/07/2003 17:08
|
member
Meldunek: 28/06/2003
|
27.06.03 wplacilem na poczcie kase do Expektu i do dzis ani sladu tej kasy. Zawsze musze wysylac im skan wplaty by raczyli wrzucic kase na konto.jak wysle to dziwnym trafem kasa odnajduje sie w pare minut. Czy to niedziwne?
|
Do góry
|
|
|
|
#44463 - 05/07/2003 19:42
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Mój kumpel , który nie ma internetu gra z mojego komputera na swoim koncie w Expekcie a ja na swoim. Jednakże zanim się zarejestrował z mojego komutera napisałem maila do Expektu o tym. Odpisali: Dziękujemy za powiadomienie nas o tej sprawie wczesniej. Pański kolega może zacząć grać w naszej firmie. (jakoś tak to napisali).
|
Do góry
|
|
|
|
#44466 - 05/07/2003 22:08
|
enthusiast
|
SLUCHAJ GOSCIU OSZUSTEM TO JESTES ty. A ja cie jeszcze pocieszalem tu na forum. TY oszuscie p...... jak mozesz jeszcze nazywac oszustami uczciwy Expekt. Odrazu przypuszczalem ze to mozesz byc ty( szkoda duzych liter ) Dlatego nie napisales miasta z jakiego pochodzisz................ BUKI i MALUSKI to ten sam gosc. Apeluje takze do operatora, aby gosciowi nazywajacym sie jACEK pAPCIAK unimozliwi logowanie sie u nas na forum. Dowody juz Wam wszyscy moi drodzy przedstawiam...
|
Do góry
|
|
|
|
#44467 - 05/07/2003 22:11
|
enthusiast
|
Data: Sobota, 05 Lipca 2003 17:59 Od: Expekt.com - Support Poland <support.poland@expekt.com> Do: <olimp75@wp.pl> Temat: Sprawa Vouchera. Witamy Serdecznie,
Panie Slawomirze, odnosnie Panskiej informacji jaka przeslal Pan do nas 3 Lipca, o Pana klopotach zwiazanych z nieuczciwoscia jednego z klientow Expekt.com:
Po ponownym przejrzeniu zapisu wszystkich transakcji dokonanych zarowno przez Pana, jak i przez ta osobe (rzekomo przez Jacka Nowakowskiego), stwierdzamy z cala pewnoscia, ze nie jest to ta osoba, a jedynie jeden z naszych klientow, ktory notabene juz kiedys popelnil podobny czyn, wykorzystujac naiwnosc, a raczej chec udzielenia mu pomocy finansowej przez naszych klientow, jednak wtedy, po zarowno naszej interwencji, jak i rowniez po interwencji samych poszkodowanych, osoba ta oddala nalezne pieniadze i obiecala goraco przepraszajac, ze taka sytuacja wiecej sie nie powtorzy.
Poinformowalismy ta osobe, ze jezeli raz jeszcze nastapi kiedykolwiek taka sytuacja, badz otrzymamy skargi na ta osobe od naszych klientow, jej konto zostanie zamkniete, co tez zostalo uczynione w tej chwili. Osoba ta, korzystajaca z imienia i nazwiska Jacek Nowakowski, poslugiwala sie zarowno tym samym loginem i haslem w przypadku swojego konta, jak i konta Jacka Nowakowskiego, do ktorego to konta przeslal Pan pieniadze, oraz poslugiwala sie bardzo podobnym adresem e-mailowym, ktory roznil sie tylko jedna litera mianowicie "papciakjj" i "papciakjjj", co przypomnialo nam o klopotach naszych klientow sprzed kilku miesiecy z Panem Jackiem Papciakiem, ktore zostaly Panu opisane powyzej. Jacek Nowakowski i Jacek Papciak, to ta sama osoba, poslugujaca sie rowniez dodatkowo nickiem "buki" oraz "maluski". Dla Pana dobra, przestrzegamy przed jakimikolwiek transakcjami z osobami poslugujacymi sie tymi nickami.
W zwiazku z ta sytuacja i ewidentnym ujawnieniem popelnionego przez ta osobe czynu, Panska kwota przeslana voucherem w wysokosci 53 PLN, powrocila na Pana konto gracza.
Przestrzegamy Pana zarazem, przed ponownym przesylaniem pieniedzy do osob ktorych Pan nie zna.
Mamy nadzieje ze Pana sytuacja jest odosobniona i nie bedziemy musieli juz wiecej razy interweniowac w podobnej sprawie, choc musimy przyznac, ze w przypadku takim jak Pana, interwencja jest dla nas przyjemnoscia, gdyz zalezy nam zarowno na Pana zadowoleniu, jako klienta, jak i na zadowoleniu wszystkich innych osob korzystajacych z Expekt.com, ktorzy chca uzywac opcji przesylania voucherow do innych klientow Expekt.com. Wyeliminowanie takich nieuczciwych osob, jest wiec dla nas szczegolnie wazne, gdyz tego rodzaju sytuacje, nie sprzyjaja dobremu samopoczuciu Panstwa, jak i naszemu.
Mamy nadzieje, ze sa to ostatnie Panskie klopoty i niemile zdarzenia, jakich doswiadczyl Pan korzystajac z naszego serwisu.
Zyczymy Pomyslnego Lata! Support Expekt.com Ltd
|
Do góry
|
|
|
|
#44471 - 05/07/2003 22:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał maluski: [qb] Okzauje sie ze wymyslili sobie w expekcie za mam dwa konta i zablokowali moje! Napisali ze jest duza zbieznosc adresow mailowych i haseł!! [/qb][/QUOTE]Nic mi ten koleś nie jest winien, ale chętnie bym mu yebnął z forhendu. Mam nadzieję , że ktoś mnie wyręczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#44472 - 06/07/2003 00:24
|
old hand
Meldunek: 31/03/2002
|
No no jestem mile zaskoczony reakcja Expektu - maja u mnie wielkiego plusa.
|
Do góry
|
|
|
|
#44473 - 06/07/2003 04:42
|
old hand
Meldunek: 27/11/2002
|
Osoba ta, korzystajaca z imienia i nazwiska Jacek Nowakowski, poslugiwala sie zarowno tym samym loginem i haslem w przypadku swojego konta, jak i konta Jacka Nowakowskiego
W jaki sposob moga istniec dwa rozne konta o tym samym loginie?
|
Do góry
|
|
|
|
#44475 - 07/07/2003 16:42
|
enthusiast
Meldunek: 17/10/2001
|
Witam
U mnie sytuacja wygladala tak ze mialem konto w Euro i po powiadomieniu expekt zalozylem drugie konto w zl , nie wiem czy mam tamto w euro jeszcze akttywne bo nawet nie pamietam loginu..
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#44476 - 17/12/2003 03:11
|
enthusiast
Meldunek: 12/08/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#44478 - 17/12/2003 03:14
|
member
Meldunek: 08/09/2003
|
Dokładnie ktoś Ci za to płaci?????  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#44479 - 17/12/2003 03:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/05/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gump: [qb]łopatę sobie kupiłeś, że tak wszystko odkopujesz  [/qb][/QUOTE]LOL  iwo: :5gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#44480 - 17/12/2003 03:20
|
enthusiast
Meldunek: 12/08/2003
|
po prostu jestem na nich w**** .....iony
|
Do góry
|
|
|
|
#44482 - 17/12/2003 03:36
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Nirtz: [qb]Musieli Ci ostatnio ostro w****ć, mi to ostatnio zrobił Wettpunkt blokując konta, najgorsze że miał rację Dawno się tak nie śmiałem jak czytając tą stronę  [/qb][/QUOTE]nirtz dlaczego Cie zablokowali?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|