Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#44533 - 25/07/2003 17:46 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
tangerine Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/10/2002
hm... chciałem kiedyś w Profesjonale puścić za 200 PLN na niemiecką piłkę ręczną... dostałem 10 kuponów po 10 PLN... he he... ale tak sobie myślę, jakby tak wysłać 10 zdarzeń na kuponie za np. 10000 to chyba by pozwolili (a to, że 9 z tych zdarzeń miałoby kursy 1.01 - 1,02 to chyba szczegół)...

Do góry
Bonus: Unibet
#44534 - 25/07/2003 17:49 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
Sc Offline
enthusiast

Meldunek: 17/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Sc:
[qb]Co do profa to ten buk jest na czarnej liscie , Kiedy bylo zdarzenie Massu-Koubek chcialem puscic za 7 tys Massu po kursie 1.78+jakies dodatki,Co nastapilo ? Mila Pani zadzwonila do centrali a tam powiedzieli ze moga przyjac mi kupon za max 300 zl !!!! :eek: i ze zmieniaja kursy
Hehe Musial wystarczy sts-ktory zadnych problemow nie robil a i wygrane od razu w punkcie wyplacil:)
Przy tym limicie 300 zl nie wiem jak moglem to ominac

Pozdrawiam

P.S Jak wrocilem po 10 minutach do profa kurs na Massu byl 1.5 [/qb][/QUOTE]Sorry, no ale czy Ty nie mogłeś odrobine pomyśleć? Skoro chciałeś koniecznie u Profa i jak widać był limit te 300zł to podziel 7000 przez 300 = 23 razy mogles tyle pochodzic do kilku Profow po kilka razy, u mnie w Gdansku jest 5 Profow. To jest wyższość "naziemnych" od netowych, bo u netowych to trzeba sporo kont u wielu bukow, zeby omijac limity...[/qb][/QUOTE]No to bym podzielil na 23 kupony , szkoda tylko ze akurat byl jeden prof , i jak podkreslilem wczesniej ! Kiedy chcialem puscic , kobieta zadzwonila i powiedzieli ze zmieniaja juz kursy , w 10 minut nie zdazyl bym obskoczyc kilku profow w calym trojmiescie Nic strasznego dodalem wiecej dodatkow i nawet lepsze kursy powychodzily

Pozdrowka

Do góry
#44535 - 25/07/2003 17:56 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
ph9 Offline
addict

Meldunek: 07/07/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Sc:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Sc:
[qb]Co do profa to ten buk jest na czarnej liscie , Kiedy bylo zdarzenie Massu-Koubek chcialem puscic za 7 tys Massu po kursie 1.78+jakies dodatki,Co nastapilo ? Mila Pani zadzwonila do centrali a tam powiedzieli ze moga przyjac mi kupon za max 300 zl !!!! :eek: i ze zmieniaja kursy
Hehe Musial wystarczy sts-ktory zadnych problemow nie robil a i wygrane od razu w punkcie wyplacil:)
Przy tym limicie 300 zl nie wiem jak moglem to ominac

Pozdrawiam

P.S Jak wrocilem po 10 minutach do profa kurs na Massu byl 1.5 [/qb][/QUOTE]Sorry, no ale czy Ty nie mogłeś odrobine pomyśleć? Skoro chciałeś koniecznie u Profa i jak widać był limit te 300zł to podziel 7000 przez 300 = 23 razy mogles tyle pochodzic do kilku Profow po kilka razy, u mnie w Gdansku jest 5 Profow. To jest wyższość "naziemnych" od netowych, bo u netowych to trzeba sporo kont u wielu bukow, zeby omijac limity...[/qb][/QUOTE]No to bym podzielil na 23 kupony , szkoda tylko ze akurat byl jeden prof , i jak podkreslilem wczesniej ! Kiedy chcialem puscic , kobieta zadzwonila i powiedzieli ze zmieniaja juz kursy , w 10 minut nie zdazyl bym obskoczyc kilku profow w calym trojmiescie Nic strasznego dodalem wiecej dodatkow i nawet lepsze kursy powychodzily

Pozdrowka[/qb][/QUOTE]No to gratuluje wyższej wygranej jak się domyślam.

Do góry
#44536 - 25/07/2003 18:02 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
TaMaR Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 17/06/2003
a moze ktos podac konkretny przyklad ,ze gral za np. 2000 usd i nie mial problemow z limitem ani pozniejsza wygrana?

Do góry
#44537 - 25/07/2003 22:28 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
Anonymous
Unregistered

w profie od dawna juz tak jest byle co chce sie zagrac grubiej to nie przyjmuja.takze nawet niezly adwokat wuzz im nie pomoze

Do góry
#44538 - 25/07/2003 22:58 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
Sc Offline
enthusiast

Meldunek: 17/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał TaMaR:
[qb]a moze ktos podac konkretny przyklad ,ze gral za np. 2000 usd i nie mial problemow z limitem ani pozniejsza wygrana?[/qb][/QUOTE]Sts przyjmuje i pozniej ladnie wyplaca , Co do Tota to tez ostatnio mi przyjal , chociaz z wyplata jak juz pisalem sa lekkie problemy , bo musze jechac do Warszawy

Jesli chodzi co dokladnie o USD czyli internetowych bukow , to w B&W jak troche grasz to zapomnij limity 20 euro badz 1 czasami -tylko livebetting mozna , mi napisali kiedys ze jestem wykluczony z oferty heh , w Gb nowi uzytkownicy maja ok 2000-2500 cos takiego chyba na single, ja juz mam mniejsze teraz , wiele znajomych ma ok 500-1000 , wiec tez w gb nie jest tak pieknie jak to wyglada Globet , Fonbet kazdy robi w pewnym momencie limity , nie wiem tylko jak jest z Centrebetem bo tam nigdy nie gralem.Ale z tego co slysze to raczej jakis wiekszych limitow nie ma , chociaz wiele sie osob na nich teraz skarzy , wycofuja wiele zdarzen sportowych itp...

Pozdrawiam

Do góry
#44539 - 26/07/2003 00:09 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
langak Offline
old hand

Meldunek: 01/12/2002
Czyli jednym słowem prawdziwej kasy zarobić się nie da, bo zaraz wprowadzą limity albo podziękują
Są w takim razie zawodowcy, którzy zarabiaja na życie zakładami?
A może jest jakaś firma która pozwala grać bez limitów?

Do góry
#44540 - 26/07/2003 02:47 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
[QUOTE]
toto99
Junior Member
Użytkownik # 6635

wysłano 25-07-2003 10:48
--------------------------------------------------------------------------------
w profie od dawna juz tak jest byle co chce sie zagrac grubiej to nie przyjmuja.takze nawet niezly adwokat wuzz im nie pomoze
[/QUOTE] [QUOTE]
toto99
Junior Member
Użytkownik # 6635

wysłano 25-07-2003 18:28
--------------------------------------------------------------------------------
[/QUOTE]Toto99, coś Ci się odbija
Przez kalkę piszesz czy co?

Sorki ale na 4 posty puszczone na naszym forum (wszystkie dzisiaj, wszystkie w tym temacie) połowa to te dwa powyżej.

Słów zabrakło czy co?

Ja się powtarzał nie będę.

pozdro
wuzz

Do góry
#44541 - 28/07/2003 19:30 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
ph9 Offline
addict

Meldunek: 07/07/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał langak:
[qb]Czyli jednym słowem prawdziwej kasy zarobić się nie da, bo zaraz wprowadzą limity albo podziękują
Są w takim razie zawodowcy, którzy zarabiaja na życie zakładami?
A może jest jakaś firma która pozwala grać bez limitów?[/qb][/QUOTE]No właśnie, też mogę się podłączyć pod to pytanie i czekam na odpowiedź.
P.S.
Sądzę, że grać i dużo wygrywać można i u internetowych buków, u takich jak Will Hill, CentreBet, Ladbrokes możesz wygrywać na prawdę dużo i systematycznie z tego co wiem, i bez wielkich limitów. Innych niestety tego typu co te 3 nie znam, a może ktoś jeszcze zna i się z tym nie zgadza? Co do GameBookers, Globet i Expekt to stosunkowo do gracza wprowdzają limity, ale GameBookers i Globet są porządni i jak już przyjmą zakład to bez problemów są wypłacalni, co do Expekt to nie jestem pewien, a te limity w GameBookers mnie zaczynają wnerwiać: czy inni buki w necie też tak często blokują jakieś spotkania na kombosy, mają strasznie wielkie limity, wymyślają limity typów itp.?

Do góry
#44542 - 29/07/2003 18:42 Re: internetowe zakłady a wysokie stawki
grabtom Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2002
Sprawa wygląda tak, że każdy bukmacher wstawia limity dla wygrywajacych. Tyle że np. bet365 czy baw wstawią ci limit 20-30 Euro na jakiś mecz a Pinnacle czy Canbet ustawi limit na 500-700 Euro. I tyle. Zaden buk nie lubi przegrywać.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08