#4433294 - 06/02/2011 20:35
Re: Poważny wypadek Roberta Kubicy
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Przełożyli info na 16 bo operują mu rękę. Wszelkie informacje o amputacji sa rozsiewane przez żadnych sensacji kretynów. Żaden traumatolog przy zdrowych zmysłach nie pomysli o amputacji, w pierwszym rzedzie zawsze podejmowane sa próby operacyjnego leczenia z priorytetem na zachowanie jak najwiekszego odsetka sprawnosci kończyny. Potem duzo zalezec bedzie od kompetentnych rehabilitantów. Pewnie skończy sie jak z trójkostkowym złamaniem Eduardo, wyglądało strasznie, zoperowano faceta i gra. I doskonale rozumiem Kubice, ze startuje w rajdach, jak sie cos lubi to sie to robi, bez wzgledu na to czy jest to znakomicie płatny wyscig F1 czy jakis podrzedny rajd samochodowy.
|
Do góry
|
|
|
|
#4433317 - 06/02/2011 20:40
|
?
Meldunek: 23/09/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4433325 - 06/02/2011 20:41
[Re: Skiper]
|
Mistrz Playoff Zima 2011
Meldunek: 30/01/2006
|
ale termii pierdolisz głupoty że szok! nie wszystko się robi dla kasy. Robert od małego się ściga, więc łatwo jest wywnioskować, że to kocha, tak więc nie pieprz głupot, że sam jest sobie winien. A kto niby jest winien, jak nie on? Chciał za dużo, i się doigrał... co za dużo? kasy? myślisz że w tego typu wyścigach dla niego priorytetem jest kasa? szmal to On zarabia na F1, a nie tu (tu ściga się bo to kocha i jest to jego hobby)
|
Do góry
|
|
|
|
#4433330 - 06/02/2011 20:43
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/08/2006
|
Przełożyli info na 16 bo operują mu rękę. Wszelkie informacje o amputacji sa rozsiewane przez żadnych sensacji kretynów. Żaden traumatolog przy zdrowych zmysłach nie pomysli o amputacji, w pierwszym rzedzie zawsze podejmowane sa próby operacyjnego leczenia z priorytetem na zachowanie jak najwiekszego odsetka sprawnosci kończyny. Potem duzo zalezec bedzie od kompetentnych rehabilitantów. Pewnie skończy sie jak z trójkostkowym złamaniem Eduardo, wyglądało strasznie, zoperowano faceta i gra. I doskonale rozumiem Kubice, ze startuje w rajdach, jak sie cos lubi to sie to robi, bez wzgledu na to czy jest to znakomicie płatny wyscig F1 czy jakis podrzedny rajd samochodowy.  tak samo lubię jak na filmach defibrylują jak sie pojawia pozioma kreska na na ekranie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4433331 - 06/02/2011 20:43
[Re: Marian]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
a co z tym drugim Polakiem ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4433340 - 06/02/2011 20:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/06/2003
|
Włoska prokuratura skonfiskowała samochód, którym jechał Kubica. Będą badać czy przyczyną wypadku nie była jakaś wada fabryczna lub awaria auta.
Rzeczywiście dziwne trochę, żeby takiej klasy kierowca przy dobrych warunkach pogodowych (z tego co widać na zdjęciu) tak się rozpier***** nie na samym wyścigu, lecz ledwie na jakimś dojeździe do niego. To ciekawe, a ja myślałem że to w wyścigu. Cóż jeszcze raz się potwierdza że żadne przepisy drogowe nie obowiązywały? Chyba że był spóźniony tak jak ten do Smoleńska.
|
Do góry
|
|
|
|
#4433349 - 06/02/2011 20:49
[Re: El_Darro]
|
PLAYOFF WINNER
Meldunek: 01/09/2004
|
Włoska prokuratura skonfiskowała samochód, którym jechał Kubica. Będą badać czy przyczyną wypadku nie była jakaś wada fabryczna lub awaria auta.
Rzeczywiście dziwne trochę, żeby takiej klasy kierowca przy dobrych warunkach pogodowych (z tego co widać na zdjęciu) tak się rozpier***** nie na samym wyścigu, lecz ledwie na jakimś dojeździe do niego. To ciekawe, a ja myślałem że to w wyścigu. Cóż jeszcze raz się potwierdza że żadne przepisy drogowe nie obowiązywały? Chyba że był spóźniony tak jak ten do Smoleńska. Ja z kolei mam nadzieje, ze nie bylo tak, ze Robert "badal" mozliwosci auta.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|