[QUOTE]Oryginalnie wysłał elenes:
[qb]Naprawde niepolecam grac tam. Przeciez to oczywisty kant, o ile jeszcze przy graniu na zarty jakos to leci, ale na rzeczywiste pieniadze czasami ostre przekrety wychodza. Takie jak 2 zera pod rzad. Wogole dwie takie same cyfry pod rzad zdazaja sie nagminnie, nagle pojawiajace sie mega dlugie serie akurtat zawsze przeciwko tobie...Albo na otwarcie 7 czerwonych...potem 1 czarne i znowu z 6 czerwonych przeciez to sa jakies kpiny...A nie gra losowa!!!
Niepolecam.
Chyba ze macie duzo kasy aby modz sie zabezpieczyc jakos przed tzw "wypadkami losowymi"[/qb][/QUOTE]Ja niewiem bo nigdy w tonie grałem, ale logicznie myśląc też doszedłem do tego wniosku co ty.... przecież to komputery ustawiają to wszystko a nie los, programy, systemy, już lepiej w prawdziwym kasynie, gdzie to jest prawdziwy LOS, a nie tu gdzie wg mnie wszystko zaprogramowal jakiś programista, choć sam do końca niewiem jak to jest...
Co do innych gier w kasynie EXPEKT to chyba są dobre, wszystki oprócz tych "losowych", np. karty itp. muszą być uczciwe przecież...