Cześć,
Jest to mój pierwszy post i dlatego proszę o wyrozumiałość. Od kilku miesięcy tylko czytałem forum i widzę, że można dzięki wam trochę zarobić.
Podobnie jak większości z Was mnie także zaczyna przeszkadzać chodzenie do STS'u, czy Profesjonala. A jeszcze bardziej te 10 proc., wymyślone przez Balcerowicza. Pragnę założyć konto u jakiegoś internetowego buka. Tylko nie wiem kilku rzeczy. Dlatego proszę o podpowiedzi.
1. Czy rejestrując się np. w Expekcie albo
Unibet (wyczytałem, że sa najlepsze) muszę podać swoje prawdziwe dane?, czy można posługiwać się fikcyjnym imieniem i nazwiskiem?
2. Jak można płacić internetowym bukom i nie wnosić dodatkowych opłat? Tzn. czy jak założe konto w KredytBanku z jakąś opcją internetową (o ile istnieje) to będę mógł przelewać pieniądze siedząc przed swoim komputerem. A może inne banki nie pobierają opłat za przelewy? Znacie jakieś?
3. Napiszcie jak Wy robicie, żeby opłaty były jak najmniejsze? A może można nie płacić żadnych prowizji.
4. Jak to jest z tym wpisywaniem przy rejstracji czyjegoś ID. Lepiej wpisać, czy nie wpisywać?
Z góry dziękuje za podpowiedzi. I zapewniam, że szukałem odpowiedzi na forum ale jest tu wielu mącicieli i nie sam już nie wiem czy w Expekcie opłaca się grać, czy nie?
Pozdrawiam