czy po zalozeniu konta w sportingbet wysylaja jakies maile na poczatku ? no bo ja wlasnie nic jeszcze nie dostalem a konto zalozylem 22grudnia , no kase wplacilem 23 grudnia (no i tez jej nie ma no ale akurat mamy swieta wiec kasa moze predko nie wplynac) wyslalem im maila informujacego o dokonaniu wplaty i tez mi nic nie odpowiedzieli, no i sie tak zastanawiam czy to oni oni sa jacys tacy malo kontaktowi czy poprostu moja poczta na interii nie przyjmuje ich maili bo cos tam pisaliscie ze czasem moga niedochodzic ? w sumie byly swieta ale dzis to juz jest normalny dzien pracy
Ja kase wplacilem 22 i jeszcze nie ma, przed swietami bylo info, ze we wtorek 27 nie ksieguja wplat. Wiec pewnie jutro dojdzie A maili nie wysylaja, i przy wplacie chyba tez nie wysylaja z tego co pamietam.
Quote: Czy sportingbet wystawi dziś kursy na NHL ???
tez sie zastanawiam czy nie bylo przez caly dzien , czy byly i zniknely wieczorem ...
Były przez większość dnia, tylko nie było rubryki "NHL oferta", natomiast znajdowały się w "Pełna oferta na hokej". To taka mała zmyłka ze strony sportingbetu.
mam taki problem, otoz wplacilem kase do sportingbetu i zaczalem grac w pokera po czym zagralem 100 rozdan raked hands i dostałem 30$ bonusu jednak gdy chcialem przed chwila obstawic zaklady sportowe to na ich koncie nic nie mam a poker jest wyłączony i pieniadze powinny zostac przeniesione na moje konto
Prosze o pomoc nie wiem jak wplacić do nich przez MB Loguje sie na MB następnie daje wyślij pieniądze Wpisuje emial moneybookerspln@sportingbet.com <<< i pisze ze adres email nieprawidłowy co jest
Quote: Prosze o pomoc nie wiem jak wplacić do nich przez MB Loguje sie na MB następnie daje wyślij pieniądze Wpisuje emial moneybookerspln@sportingbet.com <<< i pisze ze adres email nieprawidłowy co jest
Quote: Prosze o pomoc nie wiem jak wplacić do nich przez MB Loguje sie na MB następnie daje wyślij pieniądze Wpisuje emial moneybookerspln@sportingbet.com <<< i pisze ze adres email nieprawidłowy co jest
KTO WYSYŁAŁ DO NICH KASE PRZEZ MB PROSZE O POMOC
Sprawdz czy dokladnie skopiowales adres email Sportingbetu, moze pojawila sie "niewidoczna spacja". Ewentualnie wpisz recznie adres.
KTO WYSYŁAŁ DO NICH KASE PRZEZ MB PROSZE O POMOC
Sprawdz czy dokladnie skopiowales adres email Sportingbetu, moze pojawila sie "niewidoczna spacja". Ewentualnie wpisz recznie adres.
Witam. Czy ktoś z Was korzystał z promocji 50% cahback w dniach 27-31 grudnia. Interesuje mnie ile czasu zajmuje im dopisanie bonusa. W regulaminie mają 48 godzin, ale chciałbym sprawdzić jak to funkcjonuje w rzeczywistości
Quote: Witam. Czy ktoś z Was korzystał z promocji 50% cahback w dniach 27-31 grudnia. Interesuje mnie ile czasu zajmuje im dopisanie bonusa. W regulaminie mają 48 godzin, ale chciałbym sprawdzić jak to funkcjonuje w rzeczywistości
zaklad mi dlugo rozliczaja kanada-sparta over 5,5 bo tez sie zalapie na cashback50% no i wszystko zainwestowalem w ten typ i nie mam jak teraz napierdzielac kuponow po 10 zeta do naj. ilosci kuponow