Znany polski aktor filmowy i teatralny Marek Perepeczko, odtwórca słynnej roli Janosika, zmarł w czwartek w swoim warszawskim mieszkaniu na serce. Miał 62 lata. POKÓJ JEGO DUSZY +++
to ty sie zblazniles, ludzie wyrazaja zal bo zmarl czlowiek! a ty smiesz jescze krytykowac to, na twoim grobie tez nikt nie postawi swieczki, zadowolony? zero taktu...
sorry, ze to pisze. Rozumiem smutek, mi tez sie zrobilo niemiło jak zobaczyłem tego 'newsa'. Ale akurat ze swiatem nic sie nie dzieje. Ludzie zawsze rodzili sie i umierali i tak pozostanie - na szczescie zreszta.
#448570 - 17/11/200519:28Re: Marek Perepeczko nie żyje
Igor
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
Quote:
Quote:
co się dzieje z tym światem
sorry, ze to pisze. Rozumiem smutek, mi tez sie zrobilo niemiło jak zobaczyłem tego 'newsa'. Ale akurat ze swiatem nic sie nie dzieje. Ludzie zawsze rodzili sie i umierali i tak pozostanie - na szczescie zreszta.
No nie wiem czy tak pozostanie. Z tego co zauważyłem to na tym świecie wszystko co ma początek ma też swój koniec. Z tego co stwierdzili naukowcy wynika że ludzie na Ziemi nie żyli od zawsze, a więc ludzki gatunek kiedyś musiał zacząć życie na tej planecie. A skoro musiał je zacząć to zgodnie z prawem początku i końca kiedyś będzie musiała nastąpić zagłada ludzkości. Tak samo jak było z dinozaurami .
P.S. Szkoda że Marek już w żadnym więcej filmie nie zagra bo był z niego dobry aktor .