mam pewien problem, a mianowicie chodzi mi o to ze nie moge wplacic depozytu na swoje konto w expekcie. posiadam konto w mBanku i karte Visa Electron, przy probie wplaty depozytu pokazuje sie monit informujacy o niepoprawnym numerze karty. czy ktos wie o co tu chodzi? czy istnieje taka mozliwosc ze expekt nie przyjmuje depozytow z mojego banku? jesli ktos mial podobne problemy lub wie jak je rozwiazac prosze o pomoc.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Marcy$: [qb]witam wszystkich
mam pewien problem, a mianowicie chodzi mi o to ze nie moge wplacic depozytu na swoje konto w expekcie. posiadam konto w mBanku i karte Visa Electron, przy probie wplaty depozytu pokazuje sie monit informujacy o niepoprawnym numerze karty. czy ktos wie o co tu chodzi? czy istnieje taka mozliwosc ze expekt nie przyjmuje depozytow z mojego banku? jesli ktos mial podobne problemy lub wie jak je rozwiazac prosze o pomoc.
pozdro[/qb][/QUOTE]Tak karta nie wplacisz na zadne konto w sieci, czy to zakupy czy konto buków.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Stach: [qb]Chyba nie jest to ta karta, której używa się do wypłat pieniędzy z bankomatu?[/qb][/QUOTE]tej wlasnie karty uzywam aby wyplacac hajs z bankomatow, moge nia tez placic w sklepach.
dzieki LOFIX, moze masz jakis pomysl zebym mogl wplacic ten depozyt przez internet; czy nie ma takiej mozliwosci i musze wplacic hajs w banku lub na poczcie???
No nie. Musisz telefonicznie zamówić dodatkową kartę - zwaną "e-karta", która służy tylko do transakcji internetowych i telefonicznych. Kosztuje 25 zł/rok.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Marcy$: [qb]dzieki LOFIX, moze masz jakis pomysl zebym mogl wplacic ten depozyt przez internet; czy nie ma takiej mozliwosci i musze wplacic hajs w banku lub na poczcie???[/qb][/QUOTE]Mój powyższy post pisałem chyba równocześnie z Twoim. Do Expektu wpłacisz bez problemu przelewem przez internet - rozumiem że masz konro w mBanku. Szczegóły, tj numer konta i co należy wpisać na przelewie znajdziesz na swoim koncie w Expekcie.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Stach: [qb]Do Expektu wpłacisz bez problemu przelewem przez internet - rozumiem że masz konro w mBanku. Szczegóły, tj numer konta i co należy wpisać na przelewie znajdziesz na swoim koncie w Expekcie.[/qb][/QUOTE]wlasnie probowalem przed chwila ale nie moge tego zrobic. na koncie w mBanku wybieram przelew zdefiniowany wpisuje tytul uslugi i rachunek odbiorcy ale nie wiem co wpisac w polach: nazwa odbiorcy, kod pocztowy i miejscowosc. nie wiem tez gdzie wprowadzic kwote przelewu :/
Widzę że jesteż "świeżym" użytkownikiem konta w mBanku. Na przelewie w polu odbiorcy wpisujesz ICLEAR LTD. Adres pomijasz. Tytułem: Usługi bukmacherskie, numer referencyjny tj twój nr klienta w Expekt, można też podać imię i nazwisko. Szczegóły jak pisałem wcześniej w Expekcie zakładka konto. Przelew nie musi być zdefiniowany. Można wybrać jednorazowy. Aha. A czy masz listę haseł jednorazowych? Bez niej nie wykonasz żadnego przelewu. Należy ją zamówić. Można to zrobić przez net - na koncie jast taka opcja.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Stach: [qb]Widzę że jesteż "świeżym" użytkownikiem konta w mBanku. Na przelewie w polu odbiorcy wpisujesz ICLEAR LTD. Adres pomijasz. Tytułem: Usługi bukmacherskie, numer referencyjny tj twój nr klienta w Expekt, można też podać imię i nazwisko. Szczegóły jak pisałem wcześniej w Expekcie zakładka konto. Przelew nie musi być zdefiniowany. Można wybrać jednorazowy. Aha. A czy masz listę haseł jednorazowych? Bez niej nie wykonasz żadnego przelewu. Należy ją zamówić. Można to zrobić przez net - na koncie jast taka opcja.[/qb][/QUOTE]Stach masz racje, konto mam juz ponad dwa lata ale dopiero niedawno zaczalem z niego korzystac. Co do hasel jednorazowych to nie mialem ich i wlasnie zamowilem. Orientujesz sie ile trzeba czekac na ich otrzymanie?
kurde, myslalem ze przysla mi je tez przez net... trudno bede musial poczekac z graniem w expekcie te kilka dni. dzieki za pomoc Stach iwo: dla ciebie. w razie jakis problemow odezwe sie.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał łosoś: [qb]Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy Expekt uważa kupon za nieważny w momencie gdy w meczu koszykówki padnie remis [/qb][/QUOTE]Liczy się wynik po dogrywce.