Opcje tematu
#45446 - 13/08/2003 19:01 Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Anonymous
Unregistered

Tenis jest moja pasja, gram w tenisa, oglądam mecze tenisowe, żyje tenisem.
Dwa lata temu uświadomiłem sobie ze mógłbym wykorzystać moja wiedze
i zacząć zarabiać pieniądze na zakładach bukmacherskich.
Tylko pomyśl którykolwiek z twoich ulubionych sportów jak np. siatkówka, piłka nożna czy golf – na każdym z nich możesz dorobić sobie do pensji lub nawet żyć z nich.Bukmacherzy czasami popełniają pomyłki przy własnych odstawieniach, jakie oferują – na ich błędach można osiągnąć duże zyski.
Od kiedy Internet się rozwinął na dobre na świecie zakłady bukmacherskie online nigdy nie były takie proste jak dzisiaj.Jedyne, co potrzebujesz to karta visa clasic, stale dojście do sieci, rejestracja w jednym lub kilku firmach bukmacherskich online.
A co najważniejsze nie musisz startować z dużym kapitałem by osiągnąć profit.
Zalecam zacząć grę z bankiem 100 punktów. Obstawiasz od 1 punktu maksymalnie do 10.Sam obierasz stawkę 1 punkt to np.5zl, 10zl, 15zl,
Ja gram na rynku brytyjskim wiec obracam kapitałem w funtach szterlingach.
Turnieje ATP rozgrywane sa co tydzień, wiec pracy jest duzo.Wszystkie możliwe informacje znajdziesz tu www.atptennis.com Współpracuję dodatkowo z graczami z UK albowiem mieszkam na wyspach. Posiadam na swojej liście kilkunastu zadowolonych klientów, którym wysyłam emaile z sygnałami, na jakich graczy powinni stawiać, w jakich turniejach oraz jakie kwoty. Korzystam z firmy bet365 zajmującej się zakładami od 1974 roku, zatrudniającej 500 pracowników, obracającej kapitałem 250.000 tyś funtów tygodniowo. Darmowa rejestracja www.bet365.com.
Bet365 nie pobiera żadnej prowizji od wygranej jak niektóre firmy bukmacherskie.
Pieniądze są wpłacane na twoje konto w ciągu trzech dni, na polskie konta – możliwa pobierana prowizja przez polskie banki.
Jeżeli jesteś zainteresowany zarobieniem dodatkowych pieniędzy pisz śmiało. Odpisuje na każde pytania, jeżeli czegoś nie rozumiesz. Na początek możesz mnie sprawdzić oraz moje typy przez okres dwóch tygodni.Wysylam gratis czyli nic cię to nie kosztuje, później obiecuje ci prawdziwy profit jeżeli zgodzisz się na współpracę ze mną. Moja należność to tylko 10% twojej miesięcznej wygranej sumy.
Więcej informacji udzielę prywatnie na emaila.
jackthomas23@btopenworld.com
Pozdrawiam
Jacek

Do góry
Bonus: Unibet
#45447 - 13/08/2003 19:07 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
zapomniałeś napisać że jesteś kłamcą i wprowadzasz ludzi w błąd

Do góry
#45448 - 13/08/2003 19:24 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Fox_Mulder Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/01/2003
heh taki sam temat tego samego pana jest w Tenisie... Panie JackuTomaszu, jest pan żałosny :stop:

Do góry
#45449 - 13/08/2003 19:49 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Anonymous
Unregistered

a może ma Pan prowizję u buka od każdego przyciągniętego klienta ? Jaka jest gwarancja, że jest to uczciwy interes ?

netplus@wp.pl

Do góry
#45450 - 13/08/2003 19:54 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Fox_Mulder:
[qb]heh taki sam temat tego samego pana jest w Tenisie... Panie JackuTomaszu, jest pan żałosny :stop: [/qb][/QUOTE]Co wtym złego, że facet ogłasza się w paru miejscach ? Gdyby tego nie robił, to by znaczyło, że nie ma co mu powierzać swoich pieniędzy. Mnie się podoba ta oferta. al:

Do góry
#45451 - 13/08/2003 20:04 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
R.Sowinski Offline
enthusiast

Meldunek: 18/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jackthomas23:
[qb]Tenis jest moja pasja, gram w tenisa, oglądam mecze tenisowe, żyje tenisem.
Dwa lata temu uświadomiłem sobie ze mógłbym wykorzystać moja wiedze
i zacząć zarabiać pieniądze na zakładach bukmacherskich.
Tylko pomyśl którykolwiek z twoich ulubionych sportów jak np. siatkówka, piłka nożna czy golf – na każdym z nich możesz dorobić sobie do pensji lub nawet żyć z nich.Bukmacherzy czasami popełniają pomyłki przy własnych odstawieniach, jakie oferują – na ich błędach można osiągnąć duże zyski.
Od kiedy Internet się rozwinął na dobre na świecie zakłady bukmacherskie online nigdy nie były takie proste jak dzisiaj.Jedyne, co potrzebujesz to karta visa clasic, stale dojście do sieci, rejestracja w jednym lub kilku firmach bukmacherskich online.
A co najważniejsze nie musisz startować z dużym kapitałem by osiągnąć profit.
Zalecam zacząć grę z bankiem 100 punktów. Obstawiasz od 1 punktu maksymalnie do 10.Sam obierasz stawkę 1 punkt to np.5zl, 10zl, 15zl,
Ja gram na rynku brytyjskim wiec obracam kapitałem w funtach szterlingach.
Turnieje ATP rozgrywane sa co tydzień, wiec pracy jest duzo.Wszystkie możliwe informacje znajdziesz tu www.atptennis.com Współpracuję dodatkowo z graczami z UK albowiem mieszkam na wyspach. Posiadam na swojej liście kilkunastu zadowolonych klientów, którym wysyłam emaile z sygnałami, na jakich graczy powinni stawiać, w jakich turniejach oraz jakie kwoty. Korzystam z firmy bet365 zajmującej się zakładami od 1974 roku, zatrudniającej 500 pracowników, obracającej kapitałem 250.000 tyś funtów tygodniowo. Darmowa rejestracja www.bet365.com.
Bet365 nie pobiera żadnej prowizji od wygranej jak niektóre firmy bukmacherskie.
Pieniądze są wpłacane na twoje konto w ciągu trzech dni, na polskie konta – możliwa pobierana prowizja przez polskie banki.
Jeżeli jesteś zainteresowany zarobieniem dodatkowych pieniędzy pisz śmiało. Odpisuje na każde pytania, jeżeli czegoś nie rozumiesz. Na początek możesz mnie sprawdzić oraz moje typy przez okres dwóch tygodni.Wysylam gratis czyli nic cię to nie kosztuje, później obiecuje ci prawdziwy profit jeżeli zgodzisz się na współpracę ze mną. Moja należność to tylko 10% twojej miesięcznej wygranej sumy.
Więcej informacji udzielę prywatnie na emaila.
jackthomas23@btopenworld.com
Pozdrawiam
Jacek[/qb][/QUOTE]Hahaha nie no mało nie padłem ze śmiechu. Nawet gdybyś osiągał takie zyski i dzieliłbyś z kimś typami to powiedz mi łaskawie jak sprawdzisz czy dana osoba wygrała rzeczywiście tyle ile Ci zadeklarowała Niedość że próbujesz bazować na czyjejś naiwności to sam jesteś strasznie naiwny

Do góry
#45452 - 13/08/2003 20:11 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Anonymous
Unregistered

Jak to co piszesz jest prawda to bede przystepuje na to. Sam gram tylko tenis. Podaj pare typow a potem zobacze.

Do góry
#45453 - 13/08/2003 20:13 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Anonymous
Unregistered

Najpierw udowodnij ze umiesz grac , podajac kilka typow z uzasadnieniem a potem zadaj zaplaty . Jak sie wstydzisz podaj na priv.

Do góry
#45454 - 13/08/2003 20:23 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
wuzz Offline
veteran

Meldunek: 26/07/2001
Gdzies już to widziałem :rolleyes:

A już wiem:

[QUOTE]Oryginalnie wysłał RAFTER:
[qb]To co teraz czytasz moze zmienic raz na zawsze twoje zycie.Tak zycie,mozesz w koncu zaczac wygrywac.Spytasz pewnie jak to zrobic?Musisz dokonac wyboru,o ktorym dowiesz sie niedlugo.Przed pisaniem tego postu zastanawialem sie czy warto to zrobic.Ludzi ktorych znam osobiscie powiedzieli mi-zastanow sie czy to ci sie oplaci.Po dluzszym zastanowieniu doszlem do wniosku ze to nie mi sie oplaci tylko CI.Ja zyskam tylko satysfakcje i wypelnie misje.Wiec do rzeczy:wszyscy ktorzy chca zaczac wygrywac poprostu niech zawiadomia mnie o tym na moje konto internetowe rafter@go2.pl />Kazdy kto przesle informacje ze chce wygrywac dostanie w ciagu 2 tygodni odpowiedz z dalszymi instrukcjami jak zaczac i co robic.Wiecej powiedziec nie moge.Teraz wszystko zalezy od ciebie czy CHCESZ WYGRYWAC? Odpowiedz znasz ty najlepiej.
Jeszcze tylko jedno slowo -tu na forum moja osoba jest roznie postrzegana,ale ci co mnie znaja osobiscie wiedza i maja wiedze.Znam grono ludzi zajmujacych sie profesjonalnie inwestowaniem (nie czytaj graniem) i ja jak i oni moga tobie pomoc ,oczywiscie jesli tego chcesz.
Wiec czekam na maile osob ktorzy chca zaczac wygrywac.
Pozdrawiam.[/qb][/QUOTE]
http://www.mecz.pl/cgi-local/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=9;t=000019

Do góry
#45455 - 13/08/2003 20:29 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
Korzystam z firmy bet365 zajmującej się zakładami od 1974 roku, zatrudniającej 500 pracowników, obracającej kapitałem 250.000 tyś funtów tygodniowo. Darmowa rejestracja www.bet365.com.
[/QUOTE]bet365 Rotfl, limity szybciej niz w BetandLost. 10% od 0 Euro ? No ****a co by duzo nie mowic niewiele.

Do góry
#45456 - 13/08/2003 20:39 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Pasztet Offline
newbie

Meldunek: 29/07/2003
Czy ten koles jest naprawde taki glupi czy tylko udaje ? Gdybym ja umial typowac tak jak ty mowisz to mialbym w d... te 10% i sam bym obstawial tylko dla siebie.
A nawiazujac do twojego poprzdniego posta - lepiej zbierac na "dlugopisy i zeszyty" do szkoly niz byc takim kretynem jak ty i zyc tylko marzeniami.

pozdro dla wszystkich oprocz tego kolesia iwo:

Do góry
#45457 - 13/08/2003 21:32 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
[qb]Na początek możesz mnie sprawdzić oraz moje typy przez okres dwóch tygodni.Wysylam gratis czyli nic cię to nie kosztuje, później obiecuje ci prawdziwy profit jeżeli zgodzisz się na współpracę ze mną.[/qb][/QUOTE]Jak to jest prawda a oczywiście nie jest to każdy sensowny gość zrobił by pokazówke na forum a klienci ustawiali by sie sami w kolejke.

p.s. Dzięki za poprawe humoru

Do góry
#45458 - 13/08/2003 21:41 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
prer Offline

Meldunek: 25/11/2002
Co pewien czas pojawiają się podobni do Ciebie "cudotwórcy" i... wielkiej kariery nie robią. Zapewniam Cie, ze grając samemu, czytając analizy, sugestie, typy (darmowe ) osób wypowiadających się na tym forum zyskać mozna wiecej aniżeli korzystać tylko i wyłącznie z typów kt. proponują osby podobne do Ciebie.

Ps. Może poprobuj rozkręcić interes na allegro

Do góry
#45459 - 13/08/2003 22:13 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
Haz$ Offline
$

Meldunek: 30/12/2002
lol

Do góry
#45460 - 14/08/2003 03:08 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
nie wiedzialem ze jeszcze mozna na tym zarabiac

Do góry
#45461 - 14/08/2003 05:40 Re: Niepowtarzalna okazja - tylko dla powaznych Inwestorow
RyanGiggs Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/10/2001
a mi pachnie znow RAFTEREM moze to jego kolejna postac ewentualnie nowy ANTOŚ FIDUK

Do góry

Moderator:  rafal08