[QUOTE]Oryginalnie wysłał jackthomas23:
[qb]Tenis jest moja pasja, gram w tenisa, oglądam mecze tenisowe, żyje tenisem.
Dwa lata temu uświadomiłem sobie ze mógłbym wykorzystać moja wiedze
i zacząć zarabiać pieniądze na zakładach bukmacherskich.
Tylko pomyśl którykolwiek z twoich ulubionych sportów jak np. siatkówka, piłka nożna czy golf – na każdym z nich możesz dorobić sobie do pensji lub nawet żyć z nich.Bukmacherzy czasami popełniają pomyłki przy własnych odstawieniach, jakie oferują – na ich błędach można osiągnąć duże zyski.
Od kiedy Internet się rozwinął na dobre na świecie zakłady bukmacherskie online nigdy nie były takie proste jak dzisiaj.Jedyne, co potrzebujesz to karta visa clasic, stale dojście do sieci, rejestracja w jednym lub kilku firmach bukmacherskich online.
A co najważniejsze nie musisz startować z dużym kapitałem by osiągnąć profit.
Zalecam zacząć grę z bankiem 100 punktów. Obstawiasz od 1 punktu maksymalnie do 10.Sam obierasz stawkę 1 punkt to np.5zl, 10zl, 15zl,
Ja gram na rynku brytyjskim wiec obracam kapitałem w funtach szterlingach.
Turnieje ATP rozgrywane sa co tydzień, wiec pracy jest duzo.Wszystkie możliwe informacje znajdziesz tu
www.atptennis.com Współpracuję dodatkowo z graczami z UK albowiem mieszkam na wyspach. Posiadam na swojej liście kilkunastu zadowolonych klientów, którym wysyłam emaile z sygnałami, na jakich graczy powinni stawiać, w jakich turniejach oraz jakie kwoty. Korzystam z firmy bet365 zajmującej się zakładami od 1974 roku, zatrudniającej 500 pracowników, obracającej kapitałem 250.000 tyś funtów tygodniowo. Darmowa rejestracja
www.bet365.com.Bet365 nie pobiera żadnej prowizji od wygranej jak niektóre firmy bukmacherskie.
Pieniądze są wpłacane na twoje konto w ciągu trzech dni, na polskie konta – możliwa pobierana prowizja przez polskie banki.
Jeżeli jesteś zainteresowany zarobieniem dodatkowych pieniędzy pisz śmiało. Odpisuje na każde pytania, jeżeli czegoś nie rozumiesz. Na początek możesz mnie sprawdzić oraz moje typy przez okres dwóch tygodni.Wysylam gratis czyli nic cię to nie kosztuje, później obiecuje ci prawdziwy profit jeżeli zgodzisz się na współpracę ze mną. Moja należność to tylko 10% twojej miesięcznej wygranej sumy.
Więcej informacji udzielę prywatnie na emaila.
jackthomas23@btopenworld.com
Pozdrawiam
Jacek[/qb][/QUOTE]Hahaha nie no mało nie padłem ze śmiechu. Nawet gdybyś osiągał takie zyski i dzieliłbyś z kimś typami to powiedz mi łaskawie jak sprawdzisz czy dana osoba wygrała rzeczywiście tyle ile Ci zadeklarowała

Niedość że próbujesz bazować na czyjejś naiwności to sam jesteś strasznie naiwny