#4583329 - 06/04/2011 16:49
Re: Co mnie wkurza? [39]
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
to co sie w mediach dzieje po wyskoku Starucha.. sie dowiedzialem ze kibole (tak sie teraz chyba mowi) chodza na mecze z maczetami, maczugami (  ), nozami, zgody kibicow sluza do przemytu narkotykow, w ogole jestem juz kryminalista chyba  dwoch mezczyzn sie poklocilo, jeden uderzyl drugiego z liscia i to jest temat tygodnia. Dramat. Jeżeli dla Ciebie przemoc wobec innego czlowieka jest normalna to myśle że spokojnie możesz się mienić mianem kryminalisty. Jak byś nie dostrzegł tego oni sie nie pokłócili tylko jakiś przygłup poszedł wymierzyć sprawiedliwość za to że nie podobała mu się gra jakiegoś zawodnika.Jazda z kurwami, czyli z pojebanymi kibolami  Przemoc nie jest normalna, niech Rzezniczak go zaskarzy jak chce i niech Staruch poniesie odpowiedzialnosc za to co zrobil. Chodzi mi o rozdmuchiwanie tej sprawy przez media na skale calego swiatka kibicowskiego, wymyslanie jakichs teorii spiskowych, powiazan z mafia... A co do pogrubionego tekstu to albo nie siedzisz zbytnio w temacie albo wlasnie lykasz wszystko co przeczytasz/uslyszysz w mediach 
|
Do góry
|
|
|
|
#4583343 - 06/04/2011 17:02
[Re: xqwzts]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/04/2006
|
A co do pogrubionego tekstu to albo nie siedzisz zbytnio w temacie albo wlasnie lykasz wszystko co przeczytasz/uslyszysz w mediach Nie mam co łykać dla mnie wystarczy informacja że kibic uderzył piłkarza, kolejne 30 stron tekstów i rozmyślań dziennikarzy dla mnie jest zbędne. Staruch uderzył piłkarza po przegranym meczu? Tak. Dla mnie to wystarczy. Trzeba skończyć z tą samowolką na stadionach. W Anglii sobie z tym poradzili i zobaczcie jaka maja teraz ligę i rozrywkę dla całego społeczeństwa a nie to co u nas.
|
Do góry
|
|
|
|
#4585189 - 07/04/2011 07:18
[Re: lupus]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/10/2001
|
W tej samej Anglii tez padl niedawno pomysl aby przywrocic sektory na ktorych można stać, a nie siedziec na tyłku. no i co z tego? kto komu broni stac pomimo krzeselka, kwestia dogadania sie kibicow W tej samej Anglii dzięki spotkaniom z Lechem Poznań i Arisem przypomniano sobie co to znaczy doping.
tak, trwalo to 1 dzien, teraz chyba juz tylko Ty to pamietasz W tej samej Anglii niedawno pobili się kibice Chelsea i Cardiff.
to ze sie pobili miedzy soba ma sie nijak do tego ze kibic bije pilkarza, wyobrazasz sobie, ze kibol daje w ryj np Rooney'owi i uchodzi mu to plazem???
|
Do góry
|
|
|
|
#4585285 - 07/04/2011 13:49
|
BKS Sparta
Meldunek: 09/01/2008
|
Że jutro Polsat pokazuje mecz Barcelony zamiast Chelsea - Man Utd, kpiny jakieś. Jednak Polsat lepiej wybrał ja mam inne zdanie niby dlaczego lepiej wybrał bo wiecej bramek bylo?? Chelsea-Mu kapitalny meczyk byl
|
Do góry
|
|
|
|
#4585520 - 07/04/2011 17:57
[Re: McKracken]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
W tej samej Anglii tez padl niedawno pomysl aby przywrocic sektory na ktorych można stać, a nie siedziec na tyłku. no i co z tego? kto komu broni stac pomimo krzeselka, kwestia dogadania sie kibicow W tej samej Anglii dzięki spotkaniom z Lechem Poznań i Arisem przypomniano sobie co to znaczy doping.
tak, trwalo to 1 dzien, teraz chyba juz tylko Ty to pamietasz W tej samej Anglii niedawno pobili się kibice Chelsea i Cardiff.
to ze sie pobili miedzy soba ma sie nijak do tego ze kibic bije pilkarza, wyobrazasz sobie, ze kibol daje w ryj np Rooney'owi i uchodzi mu to plazem??? Ale powiedz mi jedno, dlaczego kłamiesz? PS Do skandalu doszło w trakcie wtorkowego meczu ćwierćfinałowego Ligi Mistrzów. "Twój ojciec myje słonie, twoja matka jest dziwką" śpiewali według "Guardiana" kibole Tottenhamu pod adresem Emmanuela Adebayora. Czarnoskóry napastnik Realu Madryt uważa, że rasizm w Europie jest powszechny, a kibole bezkarni.
|
Do góry
|
|
|
|
#4585600 - 07/04/2011 18:33
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Że jutro Polsat pokazuje mecz Barcelony zamiast Chelsea - Man Utd, kpiny jakieś. Jednak Polsat lepiej wybrał Do przewidzenia to było że w Barcelonie padnie więcej bramek .Jednak wolałbym oglądać walkę w Anglii gdzie mecz toczył się w szybkim tempie.Rewanż na Old Trafford zapowiada się ciekawie. Ciekawe co Polsat pokaże w środę, praktycznie rozstrzygnięte bo nie wierze że Schalke umoczy 0:4 lub 3:6 i że Real też przegra z 5:0 hehe.Zamienili by się dniami i by pokazali Manu - Chelsea  jakby się dało.
|
Do góry
|
|
|
|
#4587008 - 08/04/2011 02:21
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Do skandalu doszło w trakcie wtorkowego meczu ćwierćfinałowego Ligi Mistrzów. "Twój ojciec myje słonie, twoja matka jest dziwką" śpiewali według "Guardiana" kibole Tottenhamu pod adresem Emmanuela Adebayora. Czarnoskóry napastnik Realu Madryt uważa, że rasizm w Europie jest powszechny, a kibole bezkarni.
Czyżby w Anglii również szerzył się kibolizm? http://www.youtube.com/watch?v=BLT2_6D12hs  wczoraj w Gdańsku pieknie dostało się kałamarzom. Niektóre okrzyki maja potencjał na ogólnopolskie hity. Nie wkurza mnie to 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|