Siema Chcilbym zapytac forumowiczow czy nie znacie jakis linkow albo PDF'ow z informacjami o progresji a nawet ogolnie bukmacherstwie.Szukam tych materialow gdyz pisze prace magisterska o PROGRESJI. z gory bardzo dziekuje
kaban0s
member
Meldunek: 05/03/2006
Gdzie mozna na necie znalezc strony z umieszczonymi kursami archiwalnymi ? Np Liga angielska z wczesniejszego sezonu i kursy jakie dawali buki. Jest cos takiego ?
Czy jest ktoś na forum kto korzystał z http://www.prematches.com/ ? Od dziś dział Top Trends tylko po wykupieniu szkoda bo strona mi się bardzo przydawała i teraz pytanie czy zna ktoś strony podobne do tej? Ci którzy z niej korzystali wiedzą ocb.
Quote: Gdzie mozna znaleśc staty w której min najczęściej padają bramki ?
nma stronie gamebookers. znajdź interesujący cię mecz. kliknij na staty (takie 3 slupki) i tam masz napisane. ale nie wiem czy tak jest przy wszystkich meczach.
Witam Wie ktoś gdzie znajde tabele po każdej kolejce (tj 1,2,3, ... itd) najsilniejszych lig (Hiszpania, Włochy itp) . Chodzi mi o to żeby móc wygenerować sytuacje w lidze jaka była w danym tygodniu, po danej kolejce. Z góry dzięki
Witam chciałbym sie dowiedziec z jakiego zrodla korzystacie stawiajac tennis (statystyki,forma,prognozy) ? przydla by sie jeszcze strona ze statystykami pilki noznej (strzaly,posiadanie pilka) z gory wielkie dzieki