#460330 - 07/04/2006 13:18
Re: o progresji słów kilka...
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Quote:
Też mam do Eski pytanie, mianowicie u jakiego bukmachera obracasz takimi kwotami? Pytam z ciekawości i potrzeby znalezienia buka który nie daje limitów.
Najlepszym bukmacherem do grania za wieksza kase jesli chodzi o 'polskich' bukow to jest to expekt. Sporo u nich wygralem i dalej moge grac, byl okres ze mialem limity nalozone ale od jakiegos czasu znowu moge grac dosc wysokimi kwotami. Jesli chodzi o bukow ktorzy wogole nie maja limitow - to poprostu takich nie ma. Nie wazne czy buk z USA czy EU. Takie buki bez limitow mozna znalezc w Azji najwyzej...
aha limitow nie ma rowniez Betfair ale to nie jest bukmacher tylko gielda zakladow - ktos musi 'kupic' twoj zaklad i to zalezy od ludzi czy mozesz zagrac tak czy inaczej, ale to temat rzeka - jest sp;oro mozliwosci wyciagniecia kasy z batfair ale to juz trzeba troche myslec i kombinowac. Ja narazie nie mam na to czasu wiec gram 'normalnie'.
Aha... limity u bukmacherow rowniez zaleza od obrotu, jesli duzo ludzi gra dany mecz to masz mozliwsoc postawienia duzej kasy i wtedy nie ma limitow. Np liga mistrzow czy wazne ligi np. anglia jakies debry hiszpani itd.
|
Do góry
|
|
|
|
#460331 - 16/04/2006 19:44
|
journeyman
Meldunek: 18/03/2006
|
Eska co roku grasz tylko kilka druzyn ? Czy w trakcie sezonu modyfikujesz druzyny do systemu ?
|
Do góry
|
|
|
|
#460333 - 17/04/2006 11:03
|
Pooh-Bah
|
Quote:
Eska co roku grasz tylko kilka druzyn ? Czy w trakcie sezonu modyfikujesz druzyny do systemu ?
Wszystko masz napisane w poprzednich postach.
|
Do góry
|
|
|
|
#460334 - 17/04/2006 11:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Quote:
Dziwne ze o wszystko pytacie Eske, jakby był bogiem jakimś, wiecie jak gra, teraz sami wypracujcie swój system. Najlepiej by było gdyby jeszcze co tydzien podawal Wam mecze i stawki tak? Ludzie...
Nie wiem czy się orientujesz, ale granie progresją nie jest proste. Parę wpadek i masz bankruta. Eska może bogiem nie jest, ale progresją umie grać, a należy uczyć się od lepszych. I dobrze jakby mecze podawał, bo kończą się ligi remisujące i trzeba kombinować (Eska, żartowałem ) Czy ta argumentacja jest wystarczająca? Pozdro!
|
Do góry
|
|
|
|
#460337 - 04/05/2006 14:22
|
Pooh-Bah
|
Quote:
Dwa lata temu Lens miało 18 meczy bez remisu:) To apropos tego, że są pewne zespoły do grania na progres X
I co to wnosi do tematu? 
Nic...
Przeciez nie gramy sezonu 2 lata temu tylko aktualny sezon - powiedz mi jaka nadjluzsza seria bez remisu byla w tym roku jesli chodzi o Lens.
Wiadomo ze analizujemy dany sezon jak wybieramy druzyne a nie co bylo 2 lata temu 
pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#460339 - 07/05/2006 19:05
|
Pooh-Bah
|
Wszystko jest opisane wczesniej... btw: w weekend Lens znowu mialo remisik 
|
Do góry
|
|
|
|
#460341 - 18/05/2006 07:17
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Quote:
ESKA bardzo słusznie robi. Czeka 4,5 kolejek w nowym sezonie i patrzy co się dzieje w lidze. Wtedy dokonuje się wyboru zespołu, który w progresji na X ma nam przynieść zyski. Popieram także, że warto sobie teraz po sezonie ligowym zachować tabele rozgrywek z tego sezonu. Pomoże nam w wyborze naszej druzyny w nowym sezonie. A ktoś pytał dlaczego akurat Lens. Poprostu Lens notowało w tym sezonie dużo remisów i dlatego taki wybór.
...podobnie jak w ubiegłym sezonie Inter.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|