Jakiego serwisu jesteście partnerem? Tzn. skąd bierzecie livescore.
Kolor czarny pozostanie już?
<meta name="description" content="Wyniki.pl największy portal z wynikami na żywo w Polsce. Wyniki.pl dostarcza wyniki piłki nożnej, tenisa, koszykówki, formuły 1, siatkówki z całego świata. " />
jesteście największym portalem z wynikami w Polsce? A to bardzo ciekawe. To jest normalne wprowadzanie użytkowników w błąd, i to nie jest to samo co krzyczenie pijanym, ja mam najpiękniejszą zone na osiedlu. Prowadzicie "serwis" to badzcie rzetelni.
Zadałeś bardzo ciekawe pytanie, na które już spieszę z odpowiedzią :
Jako serwis w pełni Polski, nie uzależniony od innych zagranicznych portali (a wiemy że bardzo dużo "polskich" portali opiera się na skryptach udostępnianych przez livescore-y zagraniczne za umieszczanie "ich" reklam na swoich portalach) posiadamy własny feed wyników który bez użycia trzecich firm opracowujemy i dajemy wam internautom jako rzetelne narzędzie do sprawdzania wyników, statystyk, tabel online.
Oczywiście jak już wspomniałem uruchomienie piłko nożnej to tylko część funkcjonalności nad która pracujemy i niedługo udostępnimy.
Otwarcie na świat samej piłko nożnej oraz nasze prośby o sugestię w sprawach funkcjonalności mają na celu jak najlepsze dopracowywanie portalu opierając się na waszych spostrzeżeniach. Dzięki temu macie nie bagatelny wpływ na to jak wyniki.pl będą działały. My z naszej strony chcemy przez rozmowę na forach zaspokajać Wasze potrzeby związane z potrzebą przeglądania statystyk, wyników na żywo czy porównywania drużyn.
Jeżeli poczułeś się urażony opisem strony, mam nadzieję że wyjaśniłem czym kierowaliśmy się umieszczając ten tekst na portalu.
Co do koloru czarnego, wiążą się z nim duże dyskusje w naszym zespole, jeszcze 2-3 tygodnie temu był on szary. Jednak wyciemnienie tła oraz rozjaśnienie content-u w środku ma celu poprawienie czytelności, mamy nadzieje że to nam się udało. Jednak jak masz jakieś sugestię związane z kolorystyka zapraszamy do wypowiedzi, na pewno weźmiemy je pod uwagę.
Zespół wyniki.pl