#461937 - 15/12/2005 15:48
Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
|
enthusiast
Meldunek: 19/10/2005
|
witam Minnesota - Boston - under 5,5 Minnesota odnosi sukcesy gdy gra konsekwentnie swoją grę: twarda defensywa i konterki. Niedżwiadki do mocarzy nie należa, dlatego uważam, że raczej dziś wiele nie nastrzelają. Miejscowi również nie powinni strzelić wiecej niż 3 bramki (chodzi mi po głowie wynik 3:1 dla Minnesoty). Ze wszystkich opcji najbardziej pasuje mi tu jednak under. Nashville - Chicago - 1 Nashville jak już wyżej napisano to drużyna własnego lodowiska i moim zdaniem poza pozycją bramkarza posiadają przewagę nad swoimi dzisiejszymi rywalami w każdej foramacji. Jeszcze jeden argument za Nashville to strategia długofalowa- wg której już czas na ich win(ewentualnie w nastepnym meczu) A na koniec remis po Kanadyjsku czyli starcie Kanadyjczyków z Oliwiarkami. Obie drużyny w lekkim dołeczku - Canadiens przez osłabienia w składzie, natomiast Oilers przez kiepskie ostatnio wyniki. Rekonwalescent Kovalev wiosny nie czyni (nie wiadomo czy mu dobrze tą wodę z kolana ściągneli) a brak Saku Koivu też ma swoją wymowę. Jeśli więc nie OT z małą ilością bramek to bardziej Oilers niż Canadiens (Oliwiarki na siedem ostatnio rozegranych spotkań wygrały 5 - niezły bilans).Podsumowując :1X (ja próbuję OT) pozdro all 
|
Do góry
|
|
|
|
#461938 - 15/12/2005 18:13
|
stranger
Meldunek: 26/01/2005
|
Mój kuponik na dziś:
Philadelphia - Vancouvery 1 Carolina - Columbus 1 Ottawa - Dallas 1 Nashville - Chicago 1 Minnesota - Boston 1 Edmonton - Montreal 1 Florida - Detroit 1
AKO Kurs: 158,54 Stawka: 3 zł EWK: 428.05 zł
|
Do góry
|
|
|
|
#461939 - 15/12/2005 18:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
Mój kuponik na dziś:
Philadelphia - Vancouvery 1 Carolina - Columbus 1 Ottawa - Dallas 1 Nashville - Chicago 1 Minnesota - Boston 1 Edmonton - Montreal 1 Florida - Detroit 1
Chyba Ci się działy chłopie pomyliły. Od suchych typów jest dział private picks!
|
Do góry
|
|
|
|
#461941 - 15/12/2005 19:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/04/2004
|
Lemex  jednak się skusiłeś  New Jersey ostatnio sporo ludziom krwi napsuli swoją słabą postawą.. ale kiedyś muszą się przełamać.. Jak nie dziś z Atlantą, która w defensywie ma dziury to kiedy? Mecz maksymalny na przełamania i innej możliwości nie ma jak zwyciestwo Devils. Dołożyłbym over 5,5 bo Atlanta jest niezwykle ofensywna, a Devils mam nadzieje, ze przełamią indolencje strzelecką, a słaba obrona jest w sam raz Diabełki & over5,5Philladephia - Vancouver Ciezki mecz i ciezko wskazac faworyta. Przynajmniej ja nie potrafie. Ogolnie oba zespoly sa ofensywnie nastawione, tylko ostatnio coś skuteczność zawodzi.. Philly 4 mecze underowe pod rzad, Orki 2 mecze underowe, a strzelać potrafią i dziś powinno paść więcej, niż 5 bramek.. i passa przelamana (progress) over5,5 Nashville - Chicago To, że Wieśniaki grać potrafią wiemy. To, że ostatnio złapali zadyszkę, też.. To, że lepiej grają u siebie i wreszcie muszą się przełamać, też. Więc najlepszym rozwiązaniem byłoby dzisiejsze zwycięstwo.. Proponuje również zagranie underu w tym meczu. Nie tylko dlatego, że Wieśniaki zanotowali 5 meczów overowych. Ten zespół jak dobrze gra w tyle wygrywa, (traci mało goli, ale nie gromi rywali) po ostatniej zadyszce stracili sporo goli i stad te overowe rezultaty. Nie jest to typ zespolu ofensywnego. Wracajac na właściwe tory, powinni wreszcie zagrać dobrze w defensywie i uzyskać również under. Nashville & under5,5 Florida-Detroit mecz overowy, bez zbednych analiz obie zespoły grają ofensywnie nie zważając na tyły, przynajmniej ostatnio .. no i Detroit na wyjazdach nie gra tak zachowawczo jak u siebie.. over5,5 Minesota - Boston I tutaj Was może zdziwic fakt, ze faworytem tego spotkania w moich oczach jest Boston. Trafili na silne zespoly i troszke niesprawiedliwie maja ujemną passę, nastepny mecz znowu z silnym zespolem (Calgary) gdzie bedzie jeszcze trudniej o zwyciestwo. Dzis wszystko tak pieknie nie wejdzie, a zwyciestwo hokeistow z Bostonu nie bedzie niespodzianką. Zastrzegam, że gram te spotkanie za drobne i tylko dla wlasnego przekonania, niz zarobku. Tak samo under w tym meczu.. under5,5 & BostonOttawa - Dallas Senatorzy zdecydowany lider Nhl odnosnie pkt i stylu! Licze na standartowe roztrzygniecie tego spotkania. Dallas wczoraj sie nie oszczedzali, gonili wynik, co znaczy ogolnie, ze meczu z Szablami nie odpuscili. Tym bardziej zwyciestwo i over bardzo prawdopodobny. Ottawa & over5,5Jazzzzzzzzzzzzzdaaa!! btw; poszukuje ciekawych filmików nhl..  z gory dziekuje.
|
Do góry
|
|
|
|
#461942 - 15/12/2005 19:58
|
veteran
Meldunek: 12/12/2002
|
kuerten - chyba masz "podgląd do moich zapisków", bo zagrałem właśnie zgodnie z Twoimi opisami, ale było tego za dużo, a coś czułem,że ktoś zrobi za mnie tę "krecią robotę" i teraz już bez wysiłku dla potwierdzenia Twojego toku "kombinowania". Carolina-Columbus 1 Ottawa-Dallas 1X AKO z pozycją powyżej. Reszta single: Florida-Detroit 2 Nashville-Chicago 1 Minnesota-Boston 2 Edmonton-Montreal dwusinglowo 1 i 2(to czarna magia przy typach dwusinglowych, ale wytrawni gracze "jarzą" chyba o co chodzi?) 
|
Do góry
|
|
|
|
#461943 - 15/12/2005 21:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/11/2003
|
Zawodnicy Nashville Predators: Legwand i Vokoun mają kontuzje kolan. Obaj odnieśli je w tym samym meczu - w czwartkowej porażce 1:5 z New York Rangers. Vokoun będzie pauzował około dwóch tygodni z powodu naciągniętego kolana, a Legwand w poniedziałek przejdzie operację. Zrodlo http://nhl.com.pl/fakt_arch.php?fid=1183 Wiec w takim razie Nasvile Bez 1 i 2 bramkaza i wcal eni ewydaje mi sie tu takie Pewne 1
|
Do góry
|
|
|
|
#461946 - 15/12/2005 22:13
|
member
Meldunek: 11/10/2005
|
Quote:
Mój kuponik na dziś:
ziomus,gdyby to bylo takie proste to ja bym postawil to za 100zl i sie juz nowa fura rozbijal,chlopie to jest niemozliwe!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#461947 - 15/12/2005 22:18
|
member
Meldunek: 20/05/2005
|
Od dziejszych meczy dostalem malego metliku.Myslalem gdybalem i kombinowalem,wrozb sie trzymalem  Najpierw to co glownie dzis zagralem a wiec: Diably-postanowilem dzis na nich zagrac,jesli sie dzis nie przelama to moga wpassc w dolka,potrzebuja zwyciestwa jak ptak wolnej przestrzeni,a ze przeciwnik jak wspominal kuerten ma dosc dziurawa obrone,powinni zaaplikowac wiecej bramek przy swojej dobrej grze defensywnej. Vancouwer-oto drugi mecz jaki mnie dzis skusil,phila ostatnio dosc meczyla zwyciestwa ze slabszymi rywalami,dzis rywal znacznie trudniejsi i dlatego uwazam ze gora powinni byc goscie,ktorzy ostatnio minimalnie ale jednak pokonali bendacych w gazie rengerow. FLO-DET typ OT no coment. Pozatym reszte widzialbym tak: MIN-BOST cizeki mecz acz po glowie chodzili mi goscie. EDM-MONT derby w kanadyjskim wydaniu,sympatia za oliwiarkami i pierwszy typ rowniez ale...po dluzszych dywagacjach jednak skusilem sie delikatnie na gosci mimo wczesniejszej logice. NESH-CHI i tu mozecie byc zdiwieni ale uwazam iz zwyciestwo indiancow jest mocno realne wedlug mnie,w kazdym badz razie mocno bym uwazal.
|
Do góry
|
|
|
|
#461948 - 15/12/2005 22:32
|
member
|
wlasnie buffalo 4:3- kolo 20 postawilem 4:3 ale dla dallas, kolo 00.25 dostalem jakis znak-komp mi sie sam wlaczyl(serio mowie) to se walnalem 4:3 dla buffalo, rano patrze-yeah!! kolejny wynik do kolekcji... no ale dosyc piep**nia,moje typki(ja tam sie juz nie bede rozpsywal,bo zawsze jestem na koncu,a i tak zostalo juz wszystko napisane no i szkoda klawiatury  )-->w sumie to sie zgadzam z typkami kuertena i lemexa,ALE...napewno nie z przegrana atlanty(ledwo remis)bez przesady,jasne ze atlanta nie "wyrosnie na mocarza" ale z diabelkami nie przegraja,w koncu po 2 tercji detroit bylo "pozamiatane"i tylko dlatego ze sa dobra druzyna,wyciagneli na 6:6,jednak atlancie sie zwyciestwo nalezalo i dzisiaj tez nie odpuszcza!! New Jersey - Atlanta 3:5 Carolina - Columbus 5:2 Philadelphia - Vancouver 2:2 Ottawa - Dallas 6:3 Nashville - Chicago 4:1 Florida - Detroit 2:5 Minnesota - Boston Bruins 2:3 Edmonton - Montreal Canadiens 4:3 Phoenix - Tampa Bay 2:4 pozdro powodzenia  ps. all types included over/under 
|
Do góry
|
|
|
|
#461950 - 15/12/2005 23:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/04/2004
|
New Jersey - Atlanta 5:3 Carolina - Columbus 4:1 Philadelphia - Vancouver 3:3 Ottawa - Dallas 4:2 Nashville - Chicago 3:2 Florida - Detroit 3:3 Minnesota - Boston Bruins 2:3 Edmonton - Montreal Canadiens 2:2 Phoenix - Tampa Bay 4:3 LAtwiej w komputerze zapisac i pozniej sprawdzic. chwdpxxx sprawdzimy sie  Od tak z ciekawosci.. Uogólniam: Philly OVER Devils WIN albo nie znam sie na hokeju 
|
Do góry
|
|
|
|
#461951 - 15/12/2005 23:24
|
enthusiast
Meldunek: 17/06/2004
|
Ralph, zkad masz to info (jesli mozna wiedziec)? Jszcze jedna sprawa - jaka strona podaje wyjsciowych bramkarzy i jest to potwierdzone info - ja opieram sie glownie na cbs sportsline, lecz w tej kwestii nie mozna im ufac.
|
Do góry
|
|
|
|
#461954 - 15/12/2005 23:45
|
enthusiast
Meldunek: 17/06/2004
|
Dzieki Ralph ! No coz, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja over w meczu Philadelphii, a ze mam mozliwsc zagrania linii 5,5 - biore to ! 4 undery z rzedu w domu (dla linii 5,5) to jak na ta druzyne wystraczajaco. Bramkarze obu ekip lubia tez zbyt dlugo przygladac sie lecacemu krazkowi  . Wreszcie, Vancouver posiada niezly potencjal ofenzywny i powinno zaaplikowac co najmniej 2 brameczki - wtedy Phila bedzie wreszcie musiala pomyslec o nastukaniu, a nie tylko stuknieciu kilku bramek (chyba ze z gory zalozyli swoja porazke  ).
|
Do góry
|
|
|
|
#461956 - 15/12/2005 23:53
|
member
|
ok kuerten  znasz sie! ale nawet najlepsi typerzy moga sie mylic "thas is futball"jak to kiedys ktos powiedzal(tutaj hokey) z tego co widze na forum powstal podzial zwolenniko diabelkow i atlanty,no coz chcialem isc spac-ale chyba bede zmuszony zostac na sluchowisku dzisiaj  ps. dla mnie liczy sie tylko zeby dzisiaj carolinka i nashville wygrali:) pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|