Strona 17 z 18 < 1 2 ... 15 16 17 18 >
Opcje tematu
#462177 - 05/01/2006 09:56 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
Bodek Offline
old hand

Meldunek: 01/08/2005
Quote:

Hmm Cóż, niczym ciekawym chyba dzisiaj nikogo nie zaskoczę, jeśli powiem, że Detroit nie powinno mieć problemów z St.Louis...:-) Ale chciałbym zapytać jak wygląda sprawa obecnie z kontuzjami w Ottawie? Jak dla mnie Boston - Ottawa - czysta dwójeczka, ale mimo to trochę się boję, z Atlantą się nie popisali, z Washingtonem też za bardzo nie( liczyłem na jakieś 6 strzelonych bramek:P)

Bez przesady z tymi 6 bramkami. Ważne że sie odblokowali, a wygrana 3:1 w zupełności mnie satysfakcjonuje. Tutaj trzeba podkreślić fakt iż stracili tylko "jedną" , a że niestrzelili "6" to tylko i wyłacznie zasługa golkipera gospodarzy.

Do góry
Bonus: Unibet
#462178 - 05/01/2006 10:24 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
M.Przado Offline
stranger

Meldunek: 18/08/2005
Sugerujesz, że w dzisiejszym meczu Senatorów też raczej nie powinno być żadnej niespodzianki?

kolega wyżej napisał o meczu który juz zostal rozegrany z mała aluzja dotyczaca 6 bramek
...
moim zdaniem mecz meczowi nierowny ... a Boston na pewno jest bardziej wymagajacym przeciwnikiem anizeli WAS

Edited by kewin (05/01/2006 13:18)

Do góry
#462179 - 05/01/2006 10:44 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
bartekkrze Offline
enthusiast

Meldunek: 08/09/2005
witam
z wczorajszych meczów jak bardzo podrażniła mnie ekipa wyspiarzy.Niestety zagrana na ich zwyciestwo stawka(co prawda small stake) dotyczyla regulaminowego czasu gry . ciesze sie ze wygrali bo tak czulem ale pieniazkow niestety mi nie dostarczyli
wygrana predatorów po bardzo emocjonujacej pierwszej tercji i pewna wygrana dallas choc zapwniona dopiero w 3 tercji nie sa na pewno niespodziankami... ottawa spisala sie abrdzo dobrze i chwala jej za to w meczu w carolinie bardzo zaciety pojedynek ale wygrana 1 bramka gospodarzy potwierdzila to ze w meczu z atl-ott ci drudzy poporstu byli rozbici przez kontuzje jak juz wspominal wczesniej lemex. mecze na dzis pozniej pozdro

Do góry
#462180 - 05/01/2006 11:56 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
WITAM!

boston-ottawa- sąze ,ze ottawa po jednej wpadce w atlancie(moze poprostu odpuścili jeden) teraz znowu łapie rytm i nie powinna miec problemów z gospodarzami którzy u siebie maja bilans 6-0-9!mysle ze 2 wejdzie choc niegdy nie jest to na 100%oczywaiscie.
detroid-st.louis-gospodarze to jedna z najlepszych drużyn tego sezonu!graja bardzo dobrze u siebie jak i na wyjazdach.a st.louis to chyba wiadomo:)ale cuda sie zdażają...jednak stawiam pewna 1!
los angeles-phoenix-bardzo ciekawe spotkanie dwóch solidnych ekip.jednak wydaje mi sie ze gospodarze sa za silni u siebie aby pozwolic sobie na inny wynik niz zwycięstwo zwłaszcze moze to spowodowac spadek o pare lokat(ciasno w górze tabeli).mysle ze 1 to dobry typ.
san jose-columbus-goście to chyba druzyna najgorzej grająca na wyjazdach i choc gospodarze pogromcami nie sa jednak u siebie potrafia wygrywac wiec mysle ze pewna 1 w tym meczu.

prosze o spostrzezenia do tych meczy!pozdrawiam!

Do góry
#462181 - 05/01/2006 14:03 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
BlueMen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/09/2004
NYR-Phila, no cóż powiedzieć goście cisną aż niemiłosiernie, obecnie 2 lokata a przed ostatnim winem z Bostonem 4 razy OT.Kiedyś ta lokomotywa musi stracić parę, czy dzisiaj? .Martwi mnie tylko ,że Phila bardzo sobie dobrze radzi na wyjazdach.
Waham się pomiędzy OT a wygraną NYR.Może podział punktów zadowoli oba teamy, stawiam na OT.
Do tego dorzucę Vancouver,Ottawę i Los Angeles.

Do góry
#462182 - 05/01/2006 14:15 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
fiolek80 Offline
member

Meldunek: 27/12/2005
witam po ostatnich dniach wydaje mi sie ze dzisiejsza noc dostarcy nam kilka remisów:
Boston - Ottawa X
gospodarze cyba najczesciej remisujaca druzyna w lidze a goscie maja problemy ze skladem
Minesota - Colorado X
dwie druzyny z seria jedni 8 meczy drudzy 12 meczy bez remisu
Chicago - Vancover 1X
Przeciez nie wszystkie druzyny beda sie przelamywac na gospodarzach wiec moze bardziej sentymentalnie to traktuje
Sharks - Columbus X
tu ide wlasna seria ze kazda druzyna po seri remisów musi miec kolejny remis w nastepnych 6 meczach. Jak na razie to sie sprawdza z innymi dla przykladu Carolina w 2 spotkaniu, Toronto w 1 spotkaniu, Tampa w 4 spotkaniu. Wiec postanowilem ciagnac ich dalej. Ten mecz napewno obstawiam
Co do pozostalych to jeszzce Chicago tylko trzeba sie zdecydowac na 1, X, 1X
Pozdrawiam

Do góry
#462183 - 05/01/2006 14:28 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
BlueMen Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/09/2004
Buffalo-Tampa Bay.............. jak to widzicie ? Czy wynik oscyluje wokół remisu ,czy też gładko pojadą szabelki z goścmi?

Do góry
#462184 - 05/01/2006 15:57 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
bartekkrze Offline
enthusiast

solo : jesli myslisz ze ottawa gladko wygra to sie mylisz a meczu z atlanta nie odpuscili tylko mieli pierwsza piatke rozbita przez konti , a i atl zagralo super dobrze. co do detroit to sie zgodze ze 1 raczej ale wiemy jaka jest nhl moze niespodzianki bym sie tu niedoszukiwal ale wg mnie nei bedzie to taka prosta gra dla detroit co nei zmienia faktu ze powinna byc wygrana "czerwonych skrzydeł" ale kurs ponizej 2 to nie dla mnei raczej ...
Jesli zas chodzi o mecz la z kojotami to uwazaj bo w la szpital daltego spodziewam sie overa i 2 zobaczymy ostatecznie podam co zagram wieczorem pozdro

Do góry
#462185 - 05/01/2006 16:02 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
piatnik Offline
stranger

Meldunek: 01/01/2006
Witam. Według mnie dziś tak:

Detroit - St. Louis 1
Skrzydła to bardzo solidna drużyna z czubu tabeli. Zdażyło im się ostatnio potknięcie ale mam nadzieje że się ono nie powtórzy. Przemawia za nimi też atut własnej tafli i oczywiście przeciwnik

Chicago - Vancouver 2
Orki ostatnio grają słabo. W ciągu ostatnich 9 spotkań tylko raz udało im się wygrać. Uważam że tego typu drużynie nie powinno się to przytrafiać. Chicago też przeżywa kryzys i wiadomo że musi się on kiedyś skończy ale mam nadezieje że nie dziś.

Buffalo - Tampa Bay 1
Mistrzowie ostatnio graja w kratke. Ostatnie 2 mecze wygrali wieć statystycznie kolej na porażke, ale tak poważnie mówiąc to formą oni nie zachwycają. Za to "szabelki" grają bardzo dobrze, ostatnio troche gorzej ale przypomnijmy sobie ich sprzed mniej wiecej sprzed 6 kolejek. Mam nadzieje że na własnym lodzie pokonaja oni w 60 min takiego średniaka jakim sa "blyskawice".

Do góry
#462186 - 05/01/2006 17:27 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
slogan Offline
old hand

Meldunek: 29/11/2005
Witam!
Dzisiejsza kolejka jest dosyc ciekawa, tylko jak ja ugyzc by przyniosła zyski?
Ja widze to tak:

Detroit - St. Louis
Typ: Detroit
Generalnie wszystko zostalo napisane. Dodam tylko, że nutki sa "najłatwiejszym" rywalem z jakim skrzydła spotkaja sie w styczniu (nie licząc CLB z ktorymi powalcza away). Wiec tutaj niespodzianki raczej bym sie nie doszukiwał. Sadze, ze gospodarze nie zlekcewaza rywala (raz juz to zrobili 19.11.2005 przegrywajac 2:3) i odniosa pewne zwyciestwo przynajmniej 2 bramkami (dla tych co graja -1,5).

Boston - Ottawa
Typ: Ottawa
Mimo, ze sklad gosci jest nadszarpany to jednak nadal sa faworytem w tym pojedynku. W bramce moj ulubieniec Hasek, jest Dany Heatley dołączyl Spezza wiec nie powinno byc zle.... a kurs bardzo ciekawy wiec ja to biore i mam nadzieje ze Sens zrehabilituje sie za ostatnia porazke z Bostonem 3:0.

NY Rangers - Philadelphia
Typ: NYR
Czekam z utesknieniem na porazke lotnikow w regulaminowym czasie..... i tyle.

Los Angeles - Phoenix
Typ: LA
Mimo braku kilku zawodnikow Kings radzi sobie naprawde dobrze. Wygrany dwu mecz z Dallas, pokonanie Colorado away i porazka po ot z Kojotami (away) to nie przypadek. Dodac warto, ze Phoenix ma bardzo cieniutki bilans na tafli LA i mam nadzieje, ze sie to nie zmieni. Gospodarze po tym meczu maja 4 wyjazdy - SJ, ANA, BOS, BUF tak wiec jest to w jakims stopniu dodatkowy argument by zagrac czysta 1.

San Jose - Columbus
Typ: San Jose
Mam troszke mieszane uczucia grajac ten typ ale zaryzykuje.
Jakos zawsze patrze w przyszlosc a dla rekinow nie bedzie ona łatwa wystarczy spojrzeć w kalendarz. Wiec wypadaloby zdobyc dzisiaj kolejne punkty.

New Jersey - Montreal
Typ: New Jersey
Diabły potrafia grac z Montrealem o czym swiadcza statystyki. W tym sezonie pokonali juz Montreal 5:3 wiec dlaczego mieliby tego nie uczynic poraz drugi.

Chicago - Vancouver
Typ: Vancouver
Goscie maja lepszy sklad... wiec sadze, ze to oni sie przelamia.

Do góry
#462187 - 05/01/2006 19:29 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
San Jose-Columbus(Obie ekipy miały parodniową przerwę, co może mieć wpływ na ich zaangażowanie i zaciętość w grze. O przemęczeniu nie może być mowy. Bilans pojedynków na lodzie SJ i Columbus w przekroju 3 poprzednich sezonów korzystniejszy dla Rekinów. W pierwszym meczu 4:1 dla Sharks, a w rewanżu identycznie z tym, że dla Kurtek. Goście w meczach tego sezonu nie pokonali na wyjeździe nikogo z Pacyfic Division i w 5 meczach stracili 22 bramki, strzelając zaledwie 9. W serii drugich meczy mogą pokusić się o niespodziankę, ale sądzę, że może to nastapić na lodzie któregoś z rywali z wyższych rejonów tabeli.
Typ:1
Minnesota-Colorado(Zarówno goście jak i gospodarze kompletują mecze bez OT. Minnesota 8, a Lawiny 12. Mecz wewnatrz dywizji to dodatkowy czynnik zwiększający prawdopodobieństwo takiego rozstrzygnięcia. Wyniki sezonów 01/02 4:2, 2:3 po OT, 0:6, a w 02/03 3:2 po OT, 2:2 i w 03/04 2:5, 1:3, 5:4 po dogrywce, a obecnie 05/06 5:3 i ??? W Colorado było tak-1:0, 6:3, rok później 3:3, 4:2, 3:2 i ostatni sezon 4:4, 2:3, 3:1 oraz w tym sezonie 4:3. Kombinując dalej nad OT, to Colorado w derbowych meczach obecnego sezonu na wyjeździe 5 porażek i 3 win. Minnesota w domu 3 win i 3 porazki, o remisie ani śladu. Wiele przemawia za rozwiązaniem X2 i tak to widzą moje stare na pół ślepe oczy)
Typ:OT
Chicago-Vancouver(Chicago od 8 meczy nie wygrało i w 2 przypadkach nie pomógł nawet dodatkowy czas. Grają słabo i nie ma sensu zastanawiać się dlaczego. Orki natomiast wczorajszą porażką z Dallas ustanowiły rekord kolejnych porażek w tym sezonie na poziomie 3 meczy. Trudno wyrokować na ile sięga ich ambicja w tym zakresie, ale wypada coś wygrać, bo dzisiejszy rywal jest z półki leżącej na tej samej wysokości co St.Louis, a tam przegrali. Czy "ogony" Zachodu okażą się lepsze niż aspirujące do ósemki Orki? Typ na bramki na poziomie ok.6 przy słabo grającym Chicago i walczącym z kryzysem Vancouver wydaje się logiczny i realny)
Typ: under 6.5

Do góry
#462188 - 05/01/2006 19:55 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
jacky sparrow Offline
enthusiast

Meldunek: 19/10/2005
witam
wydaje mi się, że Phily zgubi dziś komplet punktów w NY. Zasadniczo cakiem nieźle odnajdują się na gościnnych występach i kompletują zwycięstwa (fakt, że głównie po OT ale zawsze to 2 pkt). Czas zacząc grać na ich porażkę bo, że w wyjazdowej serii polegną nie raz wydaje się wielce prawdopodobne. NY Ragers to underowa drużyna a i Phily nie zachwyca skutecznościa na wyjazdach tak więc niewielka liczba bramek oraz zwycięstwo Rangers będą moimi typami na ten wieczór i od dziś konsekwentnie na porażkę Phily.
NY Rangers - Philadelphia Flyers - typ 1 (oraz under 5.5)

No i oczywiście polowania win na Vancouver ciąg dalszy.

pozdro all

Do góry
#462189 - 05/01/2006 22:17 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
beholder Offline
member

Meldunek: 20/05/2005
Witam po dluzszej przerwie,jako ze to moj pierwszy post w nowym roku zycze wszystkim wysokiej skutecznosci oraz jeszcze lepszej zyskownosci lub na odwrot
Dzis jak zauwazylem padlo kilka zdan na temat Ottawy i musze tu wrzucic cos od siebie.Chlopaki napewno nie sa w szczytowej formie,pozatym wczoraj tak jakby troche meczyli wynik,a dzis teoretycznie mocniejszy przeciwnik wiec zastanawia mnie troche promocja kursowa na misie.Osobiscie sklaniam sie ku gospodarza,czysta jedynka dla bardziej odwznych lub 1X dla wiekszej pewnosci.Tak to ja dzis widze.
Pozatym moze chlopaki z tampy cos dzisiaj ustrzela ale to bardziej tak na czuja.
O reszcie w zasadzie wszystko zostalo napisana,acz uwazalbym na vancouwer,mnie bardziej pasuje chicago 1X.

Do góry
#462190 - 05/01/2006 22:33 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
Ralph Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 31/01/2003
No to i ja wrzucę swoje "try grosze"...

NYR-Philly
typ na gospodarzy łącznie z dogr. i rzutami karnymi za 2.0 w B&W. Philly bardzo dobrze spisuje się na wyjazdach jak dotąd i trzeb byłoby zagrać na jej porażkę...NYR nie zachwycają ale ostatnio "ostrzelali" Tampę 36:20...Co z tego skoro nic nie wchodziło i skończyło się 0:1. Dziś powinno być lepiej.

$an Jo$e(-1,5) - Columbus 1 1.87
Mam nadzieje,że tak będzie...

Buffalo-Tampa 1 2.0
Sabres ostatnio wtopka ale dziś bez skrupułów powinni pojechać "Mistrzów". Jakoś nie widzi mi się drużyna mistrzów w tym sezonie...

Pozdr

Do góry
#462191 - 05/01/2006 22:44 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
bartekkrze Offline
enthusiast

Ostatecznie zagrane :

1. boston(+1.5)-ottawa small stake @ 1.55

2. Detroit Red Wings - St Louis Blues
(tylko czas normalny) Under 6.5 small stake @1.72

3. Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks
(tylko czas normalny) Under 6.5 medium stake @1.64

p.s mysle ze szczeglnie ten under w chicago jest bardzo prawdopodobny i licze na niego w sumie nie wojowalem za duzą kase bo weekend idzie a w weekendy jak wiadomo mamy duzo nhl-a do grania napewno cos sie wybierze wiec wyzsze stawki na weekend zostawione.

kursy za BaW i Unibet

Do góry
#462192 - 05/01/2006 22:57 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
Yzerman Offline
veteran

Meldunek: 31/10/2002
coz spac mi sie chce jak cholera wiec dzis pary bez rozpisywania sie co nie znaczy, ze bez analizy:)
Nagy (PHO) vs. Demitra (LAK) 1.95 vs.1,80
TYP:Demitra
głównie ze względu na kurs a licze na win LAK to podpieram to tym typkiem

i dalej banały i niskie kursy bo różnica klas między zespołami (co nie znaczy ze graczami)
Nash (CBJ) vs. Thornton (SJS) 2.70 vs 1.50
TYP: Thornton
Nash powoli wraca do gry ale SJS to po porostu Thornton (az szkoda ze sie tam marnuje)

Naslund (VAN) vs. Arnason (CHI) 1.56 vs 2.50
TYP: Naslund
mówi sie ze nazwiska nie graja ale w tym wypadku i owszem

Do góry
#462193 - 06/01/2006 08:10 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
bartekkrze Offline
enthusiast

1. boston(+1.5)-ottawa small stake @ 1.55

2. Detroit Red Wings - St Louis Blues
(tylko czas normalny) Under 6.5 small stake @1.72

3. Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks
(tylko czas normalny) Under 6.5 medium stake @1.64

pozdro

Do góry
#462194 - 06/01/2006 09:31 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
fiolek80 Offline
member

Meldunek: 27/12/2005
No dzis to juz napewno bedzie dobrze
Nashville - Detroit OT
wszystko juz bylo powiedziane
Calgary - Toronto 1
obie druzyny maja serie zwyciestw ale ja opawiadam sie za gospodarzami.

Do góry
#462195 - 06/01/2006 11:09 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
dallas-anaheim -1.gospodarze ostatnio raczej nie zawodza wie cwe własniej hali nie bedą miec problemów z "kaczorami"-przeciętniakami na wyjazdach!
washington-philadalphia-mysle ze czysta 2!"lotnicy" bardzo dobrze radza sobie na lodzie gosci w tym sezonie.w dodatku wezmą rewanż za niedawno porażke na lodzie w washington.wiec mozna sie pokusic o 2!
zastanawiam sie nad meczami carolina-islanders ale raczej tez 1!
calgary-toronto-1x/1....hmmmozna zaryzykowac na gospodarzy 1.wkoncu maja u siebie imponujący bilans wygranych 15-0-6!
co śadzicie o tych meczach??piszcie.pozdrawiam!

Do góry
#462196 - 06/01/2006 11:47 Re: NHL sezon 2005/2006 - czas nadziei i rozczarowań cz III
bartekkrze Offline
enthusiast

Quote:

dallas-anaheim -1.gospodarze ostatnio raczej nie zawodza wie cwe własniej hali nie bedą miec problemów z "kaczorami"-przeciętniakami na wyjazdach!
washington-philadalphia-mysle ze czysta 2!"lotnicy" bardzo dobrze radza sobie na lodzie gosci w tym sezonie.w dodatku wezmą rewanż za niedawno porażke na lodzie w washington.wiec mozna sie pokusic o 2!
zastanawiam sie nad meczami carolina-islanders ale raczej tez 1!
calgary-toronto-1x/1....hmmmozna zaryzykowac na gospodarzy 1.wkoncu maja u siebie imponujący bilans wygranych 15-0-6!
co śadzicie o tych meczach??piszcie.pozdrawiam!

siema wczoraj ottawa nie tak łatwo jak sie wydawało co? hmm.. jak widziales niektorzy tego sie spodziewali.
co do dzisiejszych meczow to nie gralbym tak oczywiscie Philly, pamietaj ze niecale 24h temu grali z rangersami baardzo zacięty boj...wiec nie beda raczej bardziej wypoczeci niz "stołeczni" wiec nie widze tu 2 ale raczej OT a znajac phile to moze nawet przegrac...
ciekawy meczyk w calgary mozna sie pokusic o zagranie czegos w tym meczu...ale dla mnie na razie w piatkowe poludnie no bet

Do góry
Strona 17 z 18 < 1 2 ... 15 16 17 18 >

Moderator:  rafal08