Ja w expekcie grywam juz ponad poltorej roku.
Najwiekszym ich plusem jest szybkie ( 1 dzien ) i bezplatne przesylanie pieniedzy na konto bankwe.
Jezeli chodzi o usterki serwera zdarzaja sie ale nie tak czesto jak kiedys, poza tym gdy nie dziala polska wersja warto zalogowac sie na jakams orientalna (wietnam dziala prawie zawsze

)
Duze problemy byly przy skokach narciarskich , kiedy to zmieniali regulamin tydzien po tygodniu. W efekcie raz mi zabrali czego nie powinni, a raz zostawili to co powinni zabrac.
Nieporozumienia bywaja takze z godzinami rozpoczecia, potrafia robic zwroty (po ich bledzie w wyznaczeniu godziny) nawet gdy sie zagralo duzo przed faktycznym czasem rozpoczecia (tu niezaleznie czy sie trafilo czy nie )
Zdarzalo sie tez im w przeszlosci przyjmowanie i rozliczanie zakladow zagranych juz po ich zakonczeniu.
Ja wciaz pozostaje ich klijentem ze wzgeldu na bardzo dobra oferte w zakladych "h2h kto lepszy?" w kolarstwie , lekkoatletyce czy sportach zimowych.
Profesjoanlizmem ( choc to watpliwe stwierdzenie) expekt zdecydowanie wyprzedza nasze buki uliczne (plusem jest takez nizsza marza), a jesli pieniadze na koncie mozna miec juz na drugi dzien po zrealizowaniu wyplaty, i to bez dodatkowych oplat...