[QUOTE]Oryginalnie wysłał Mario[Głogów]:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał mogarycz:
[qb]ostatnio dobrze mi sie gra w taki sposob, ze stawiam duzo roznych spotkan za male stawki dla zabawy, poniewaz to lubie. Dzieki temu wciaz mam duzo aktywnych kuponow co mi sie podoba i zajmuje mi czas.
Nastepnie wybieram 1-4 spotkania do 1 kuponu i gram bardzo grubo. Dzis np. zagralem za 2000 Hull (jedno spotkanie) i Hull wygral chyba 6-1, co bylo pewne. Dzieki takiej stawce wpadlo na luzie 900 zl. Mysle, ze warto czasem zaryzykowac za wieksza stawke, bo mozna sie odkuc po jakichs wczesniejszych wtopach....
Podsumowujac - za male stawki dla zabawy i zabicia czasu. a za duze tylko te pewne max. 4 spotkania, najlepiej 3 spotkania na kuponie. Oczywiscie wybor tych 3 spotkan nie jest prosty, ale jak wejdzie takie AKO np. 3,5 za 1000 to juz 2,5 tys. do przodu.[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Jeżeli możesz dysponować takimi kwotami i jednocześnie ryzykować to spox ja bałbym sie lekko grać takimi kwotami

chociaż wiem że to kusi tym bardziej jak wygrasz już pare obstawionych kuponów.....i główka od razu sobie myśli a jakbym tak postawił 2500 tyś to jutro poszedłbym odebrać 6000 tyś. zł