Witam Widze ze moja weekendowa peffke (Zurich) juz wypatrzyliscie i robi sie z tego masoffka
No nic moze jakos to bedzie... Mysle dzisiaj jeszcze o Fener i Trabzon, jesli nie dadza dupki to wygraja spokojnie wiec moze jakies overy Podbeskidzie wydaje sie dobrym typem ale tak jak Adam napisal moze okazac sie sliskim meczem
st gallen bez i bramkarza i obroncy podstawowego holendra izzi bet a ja z malopolski
Ja na dziś biore w ciemno Porto -1.5 kurs okolo 1.87. Przy ich obecnej formie mysle że wynik zakończy sie w granicach 5-0 może 5-1 . Wystapia w najsliniejszym skladzie wiec szykuje sie pogrom
Witam panowie. Na dzisiaj sporo meczyków wartych uwagi. Wybrałem cos takiego: Dolcan x2, Porto lub Porto -1,5 hcp, Celtic, Basel i Zurich, Łotwa hokej over 5,5,Azarenka i over 2,5 Vestsaelland coś z tego trzeba wybrać.
Aby się utrzymać trzeba dziś wygrać. Jak spece od Anglii uważacie ?
specem nie jestem, ale po mojemy można śmiało zagrać. Najwyższa pora na wygraną Wolves,grają u siebie,motywacja ogromna,rywal już nic włąściwie nie musi.
APOLLYON
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
Originally Posted By: eroll
Originally Posted By: Platini
Wolves
Aby się utrzymać trzeba dziś wygrać. Jak spece od Anglii uważacie ?
specem nie jestem, ale po mojemy można śmiało zagrać. Najwyższa pora na wygraną Wolves,grają u siebie,motywacja ogromna,rywal już nic włąściwie nie musi.
Ja "specem" też nie jestem, ale jak dla mnie WBA AH 0. Goście w formie a poza tym, to takie "ubogie" derby... Motywacja jest, więc po obu stronach.