#469499 - 23/12/2005 19:41
Re: Progresja system 3-drogowy - pamieta ktos?
|
Zuzia Róża
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
A jeśli buk wycofa mecz czy coś. Cóż, 1. ryzyko zawsze istnieje, ale 2. w tej progresji nic nie stoi na przeszkodzie, zeby myk-myk znaleźć inne spotkanie o odpowiednio wysokich kursach, niekoniecznie w futbolu. Prawda?
no tak. tylko ze czesc kasy wtopiles juz w ten pierwszy (w dwie kombinacje) i robic kolejny z 3 kombinacjami... bez sensu. (chodzi o to ze jak jeden buk wycofa Ci zaklad to drugi tego nie zrobi)
Pozdrawiam.

|
Do góry
|
|
|
|
#469500 - 23/12/2005 19:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Dobra, wino chyba ze mną wygrało dziś bitwę.. więc może żyję w błędzie...
Nie rozumiem tego frg "i robic kolejny z 3 kombinacjami..."
Przecież jaja pierwszy mecz grał sobie w Portugalii, drugi gra w Holandii. I o to mi chodzi. Jak mu wywalą mecz z Holandii to zagra sobie np w NHL. Sprawa nie leży w parach meczowych ale w kursach, nie? Problem tricków ze strony buka jest groźniejszy w progresji remisowej. Vide sytuacja z okresu chyba wakacji, gdzie była draka w Finlandii. Kto zdążył postawił na ziemi. Ja netowiec musiałem odrabiać w innych progach, bo mecz nie wystawiony skończył się remisem.
-- pzdr.bcn1899 *som i serem*
|
Do góry
|
|
|
|
#469502 - 23/12/2005 20:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2005
|
Quote:
masz jedno zdarzenie i grasz na 3 rozne wrianty, tak? (tak zalapalem) wiec jesli buk wycofa Ci jeden zaklad to u dwoch pozostalych masz aktywne dwa zaklady. jak zagrasz kolejny mecz to bedziesz mial kolejne trzy kupony plus tamte dwa. lapiesz?Pozdrawiam.
Damn, naprawdę nie łapię :-) Mówisz o sytuacji kiedy Expekt napisze mi "ej, bcn1899, podejrzane nam się wydaje granie drugi raz z rzedu na W gospodarzy"? ;-)
Zagrał sobie jaja na 1x2 w meczu Penafiel-Amadora, najwyższą stawkę dał na 1, weszło 2, więc jest lekko w plecy, teraz gra wyjebiście rózne spotkanie, uderza gdzieś tam sobie w Holandię, np u jednego buka gra 1, u innego x, u jeszcze innego 2, kursy mu pasują, wybrał tylko inne stawki, wynikające z faktu, że to II etap. Nie bardzo kumam co jakiś buk miałby wycofać. Że pierwszy buk cofnie kupon gdzie postawił na 1? To zagra u innego.
Inna sprawa, że ja w "całej swojej karierze" miałem jeden przypadek (wspomniana Finlandia), kiedy buk czegoś nie wystawił. I może nie zdaję sobie sprawy z niebezpieczeństw. Wydaje mi się jednak, ze nie ma problemu w obstawianiu jakie proponuje jaja. Inną kwestią pozostaje czy warto.
-- pzdr.bcn1899 *tots units fem força*
|
Do góry
|
|
|
|
#469508 - 23/12/2005 20:48
|
newbie
Meldunek: 06/05/2004
|
zastosowalem prosta progresje poz.1/2zl poz.2/2zl poz.3/4zl poz.4/8zl poz.5/16zl itd. zastosowane kursy-srednia kursow. 1-2.1 x-3.2 2-3.1 ilosc zdarzen 112 tylko pilka.n. najwyzszy poziom prograsji to poz.7/64zl (moze to tylko zbeg okolicznosci) zysk.262.4zl strata.0zl i jeszcze jedno buki maja swoja marze i to im wystarczy. oczywiscie wszystkie progresje sa niebezpieczne latwo stracic kase ,ale dlaczego nie zagrac. dzieki /jaja/za pomysl-pozdrawiam. pozdrowienia dla wszystkich-wesolych swiet
|
Do góry
|
|
|
|
#469509 - 23/12/2005 21:03
|
enthusiast
Meldunek: 18/05/2005
|
Quote:
Fortuna - Cambuur
- zwycięstwo gospodarzy /1/ 8,00 zł kurs 2,50 (sportingbet) - remis /X/ 2,00 zł kurs 3,35 (expekt) - zwycięstwo gości /2/ 3,00 zł kurs 2,60 (b&w)
Fortuna - Cambuur 1:3
Bilans I poziomu: -1.75 Bilans II poziomu: -5.20 -------------------------------------------- Razem: -6.95
co proponujesz na III poziom ?
|
Do góry
|
|
|
|
#469510 - 23/12/2005 21:07
|
old hand
Meldunek: 01/02/2005
|
Quote:
Quote:
no chyba nie bardzo...
Już ooiioo poddał rozwiązanie. Trzech buków, lepsze kursy. Kwestia pokombinowania. Ja osobiście w ogóle nie czuję tej progresji i jestem szczęśliwy z klasyczną remisową. Ale grając u kilku buków netowych można sobie poradzić z problemem, który przedstawiasz. Chyba, że się mylę.
-- pzdr.bcn1899 *tots unit fem forca*
wystarczy grac w np Betfair tam sa kursy duzo wyzsze, tylko pozostaje pytanie czy warto grac tym systemem....
|
Do góry
|
|
|
|
#469512 - 24/12/2005 09:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/04/2003
|
Sami widzicie jaki ze mnie typer.Obstawiam zwycięstwa gospodarzy,a wchodzą zwycięstwa gości.Pozwoli to jednak na sprawdzenie działania systemiku.Oferta na dzisiaj jest dość uboga.Prosiłbym speców od hokeja o znalezienie meczu gdzie będą wysokie kursy ze wskazaniem na zwycięstwo gospodarzy./Jaja/
|
Do góry
|
|
|
|
#469517 - 25/12/2005 15:22
|
Meldunek: 13/03/2002
|
Quote:
Gabriel mylisz sie, przeciez na dzien dobry dajesz im zarobic, ale juz na przyszlych poziomach jak jestes wytrwaly w tym co robisz to Ty ich ograbiasz
Dobra to przyklad. Masz kursy 2 - 3 - 2 Grasz po 1zł na home i away na draw grasz 3zł. Tak grasz ciagle i ciagle wchodzi. jestes na + ? Jestes! Ale czy nie mozna grac od razy na draw zamiast wyrzucac swiadomie pieniadze w bloto? Czy mi sie zdaje czy rozmawiam z dziecmi?
|
Do góry
|
|
|
|
#469518 - 25/12/2005 15:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Quote:
Quote:
Gabriel mylisz sie, przeciez na dzien dobry dajesz im zarobic, ale juz na przyszlych poziomach jak jestes wytrwaly w tym co robisz to Ty ich ograbiasz
Dobra to przyklad. Masz kursy 2 - 3 - 2 Grasz po 1zł na home i away na draw grasz 3zł. Tak grasz ciagle i ciagle wchodzi. jestes na + ? Jestes! Ale czy nie mozna grac od razy na draw zamiast wyrzucac swiadomie pieniadze w bloto? Czy mi sie zdaje czy rozmawiam z dziecmi?
Grając tak jak napisałeś to prowadzisz klasyczną progresję na remisy. Przedstawiony w tym temacie system tym rózni się od klasycznej progresji, że wtapiając 10 kolejnych etapów nie jesteś do tyłu tyle ile na klasycznej progresji, gdyż częściowo zwraca Ci się kasa z trafienia innych wyników niż remis.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|