#476707 - 08/01/2006 22:28
Re: 7.01.2006 - forumowa impreza, zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!
|
old hand
Meldunek: 02/11/2004
|
Quote:
Mój typ numer jeden w Polsce to zawsze będzie Wroclaw, moje ukochane miasto. Najpiękniejszy rynek w kraju, najlepsze piwo w kraju w minibrowarze Spiż, atmosfera nie do pokonania.
Z wszystkim mozna sie zgodzic, ale piwo tam to juz nie jest to samo co 3,4 lata temu... Teraz za duzo wody dodaja 
Co jednak nie zamazuje zalet Wroclawia... 
|
Do góry
|
|
|
|
#476708 - 08/01/2006 22:35
|
addict
Meldunek: 13/12/2001
|
spotkanie było jak najbrdziej udane, a lokal i piwo takie jak trzeba pozdrawiam i życzę więcej 
|
Do góry
|
|
|
|
#476710 - 09/01/2006 00:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Hej, Zebym to ja spal te 14 albo i 20 godzin  Wlasnie wrocilem z kolejnej imprezy Spotkanko bylo bardzo udane moim zdaniem.. Kolega "Haaaaaalo" ktory postawil nam alkohol byl super  Tak w ogole bylo nas 8: Ghost, Conrad, Batigol, Podroznik, Giertyszek, bazyl, Rekin i ja.. Myslalem ze jest nas wiecej w Wawie i okolicach, ale kto nie chcial sie pojawic niech zaluje  A teraz troszke fotek   Ghost z lewej, Podroznik z prawej   Z lewej Conrad, z prawej Giertyszek    Rekin i Ghost..   Flirciaz Conrad  2 kobiety no no   US Sports team, g00niek Ghost i Rekin   Ghost i Conrad po lewej, bazyl, Batigol i g00niek po prawej 
|
Do góry
|
|
|
|
#476711 - 09/01/2006 00:11
|
Zuzia Róża
Meldunek: 28/10/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#476712 - 09/01/2006 10:41
|
1
Meldunek: 21/05/2003
|
Quote:
Myslalem ze jest nas wiecej w Wawie i okolicach, ale kto nie chcial sie pojawic niech zaluje
Niektórzy chcieli ale nie mogli 
|
Do góry
|
|
|
|
#476713 - 09/01/2006 11:59
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Quote:
Quote:
Mój typ numer jeden w Polsce to zawsze będzie Wroclaw, moje ukochane miasto. Najpiękniejszy rynek w kraju, najlepsze piwo w kraju w minibrowarze Spiż, atmosfera nie do pokonania.
Z wszystkim mozna sie zgodzic, ale piwo tam to juz nie jest to samo co 3,4 lata temu... Teraz za duzo wody dodaja 
Co jednak nie zamazuje zalet Wroclawia...
To miłe Conrad , ale chyba jednak troche przeceniasz Wrocław , moim zdaniem Kraków jest ciekawszy, co do Spiża , to nie zgodzę się z Whip ,bo moim zdaniem piwo nadal trzyma fason i jest rzeczywiście najlepsze w kraju , piwo ,świeżutkie, nie mocno gazowane i co najważniejsze NIEPASTERYZOWANE!!! niestety jakość obługi spadła tam bardzo znacznie, zbyt długo czeka sie na te cudeńko ,wkurzają mnie tam też drogie płatne toalety i muzyka w weekendy ,zupełnie nie pasująca do klimatu tego pubu
POZDRAWIAM
|
Do góry
|
|
|
|
#476715 - 09/01/2006 15:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
|
Skoro jest pare osób,które chętnie spotkałaby się w Krakowie ,to ja nie widze problemu żeby coś takiego się odbyło  .Napiszcie tylko wasze propozycje co do daty.Ja bym proponował końcówke stycznia, albo nawet wcześniej jeżeli się ktoś zbierze  .U mnie początek lutego odpada z powodu zaliczeń ,a poźniej to nie wiem kiedy będe miał terminy.Myśle więc ,że w styczniu można na jakieś  wyskoczyć ,a kto teraz nie da rady zawsze można powtórzyć to w późniejszej dacie  . Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#476716 - 09/01/2006 22:22
|
pokakulka
Meldunek: 14/10/2002
|
o prosze, widze fajna zabawa była a Conrad....taki z Ciebie don juan?  2 na jeden raz?  Nie wiem kim ejst koles siedzacy obok goońka ale chyba przesadzil sadzac po oczach  (zdjecie 5).
|
Do góry
|
|
|
|
#476717 - 10/01/2006 00:20
|
Zuzia Róża
Meldunek: 28/10/2004
|
Quote:
Nie wiem kim jest koles siedzacy obok goońka ale chyba przesadzil sadzac po oczach (zdjecie 5).
odczep sie to na widok kelnerki 
pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#476719 - 10/01/2006 11:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/03/2003
|
Quote:
Skoro jest pare osób,które chętnie spotkałaby się w Krakowie ,to ja nie widze problemu żeby coś takiego się odbyło .Napiszcie tylko wasze propozycje co do daty.Ja bym proponował końcówke stycznia, albo nawet wcześniej jeżeli się ktoś zbierze .U mnie początek lutego odpada z powodu zaliczeń ,a poźniej to nie wiem kiedy będe miał terminy.Myśle więc ,że w styczniu można na jakieś wyskoczyć ,a kto teraz nie da rady zawsze można powtórzyć to w późniejszej dacie .
Pozdrawiam
Ja bym proponowal 1 lub 2 tydzien lutego, nie wiem jak inni ale ja pod koniec stycznia i na poczatku lutego mam egzaminy
|
Do góry
|
|
|
|
#476720 - 10/01/2006 11:42
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/05/2003
|
Quote:
Jesli chodzi o zdjecia to Rekina z tego, co kojarze widzialem gdzies na WIPie, g00nka tez gdzies widzialem,hehe
W W-wie powinienem byc przez kilka dni na poczatku lutego, jesli ktos chcialby wypic kilka piw to prosze slac privy
Myślę,że to niezły pomysł tym bardziej,że niektórzy nie mogli być na tym ostatnim spotkaniu.Poza tą grupą którą była,chętnie zobaczyłbym JiroJiro i Piterssona (chyba uczęszczaliśmy do tego samego liceum).
Panowie a jak oceniacie lokal w Arkadii?
|
Do góry
|
|
|
|
#476723 - 10/01/2006 13:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Oczywiście podane przeze mnie propozycje miejsc to tylko moja wizja, ale jeżeli taki zlot doszedłby do skutku to ja się oczywiście dopasuję. W sumie masz poniekąd rację, że mogłaby to być środkowa częśc kraju bo wtedy nie byłoby narzekań górali, że im daleko do Gdańska i na odwrót. Centrum kraju byłoby w tym momencie najbardziej sprawiedliwą lokalizacją, aczkolwiek tak jak napisałem - ja sie dostosuje i myślę że każdy będzie w stanie się dostosować. A co do moich propozycji to po prostu w Trójmieście bywam dość często i regularnie i kocham to miejsce, szczególnie Neptuna na Długim Targu i Motławę  , a w Krakowie mimo iż bywam sporadycznie to po prostu atmosfera i magia tego miejsca niesmaowicie pozytywnie na mnie oddziałuje. Jeżeli miałoby to być jakieś zaciszne miejsce to również jak najbardziej jestem na TAK, ale ważne aby było to miejsce jakoś sensownie wybrane, takie gdzie byłoby co robić (jakieś jeziorko czy cuś) a nie zwykła dziura zabita dechami. Istotnym aspektem będzie tutaj także możliwość w miarę bezproblemowego dojazdu, najlepiej kolejowego. Nie wszyscy przecież mają samochody, a nawet Ci co mają podejrzewam nie będą się specjalnie rwali do jechania własnym autem na taką imprezkę. 
|
Do góry
|
|
|
|
#476724 - 10/01/2006 13:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
@El Camino
Lokal w Arkadii byl calkiem przyjemny. Bylem tam pierwszy raz ale zrobil na mnie dobre wrazenie. Piwo dosyc smaczne a klimat mily. Nie jest to tani lokal, ale jak na Warszawke to nie ma tragedii.
@tomo i reszta
W weekend majowy, bedzie pewnie nie lepiej. Kazdy te wolne dni i tak bedzie chcial wykorzystac na jakis wyjazd, niekoniecznie jednak na zlot. Ja juz wiem, ze nie bede mogl byc na czyms takim. Poza tym w momencie kiedy jest problem ze zwyklym spotkaniem sie w barze, to kto bedzie w stanie zorganizowac zlot, nie wiedzac ile osob raczy przybyc a ile odwola swoj przyjazd w ostatniej chwili, tlumaczac sie tam jakos... Bo taki zlot to juz trzeba zorganizowac porzadnie, wynajac jakies lokale do spania itp. A na wstepie to kazdy jest chetny, tylko, ze pozniej organizator musialby swiecic oczami tudziez wykladac wlasna kase. Dlatego wydaje mi sie, ze najpierw trzeba porobic regionalne spotkania, zeby ludzie sie poznali itd., a pozniej mozna zrobic taki duzy zlot. No chyba, ze jest juz ktos kto sie tego podejmie na powaznie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|