#476726 - 10/01/2006 13:16
Re: 7.01.2006 - forumowa impreza, zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Jeżeli miałoby to być jakieś zaciszne miejsce to również jak najbardziej jestem na TAK, ale ważne aby było to miejsce jakoś sensownie wybrane, takie gdzie byłoby co robić (jakieś jeziorko czy cuś) a nie zwykła dziura zabita dechami. Istotnym aspektem będzie tutaj także możliwość w miarę bezproblemowego dojazdu, najlepiej kolejowego. Nie wszyscy przecież mają samochody, a nawet Ci co mają podejrzewam nie będą się specjalnie rwali do jechania własnym autem na taką imprezkę.
Jest bardzo fajne miejsce w okolicach Gniezna, nazywa sie Skorzecin, jeden duzy osrodek skupiajacy wiele roznych pomniejszych osrodkow, jest bardzo czyste jezioro, nawet cos co mozna nazwac molem, bo nawet gdyby napisac bardzo duzy pomost to bedzie pikus , jest calkiem sporo knajpek ze stolikami na zewnatrz (a moze zwlasza na zewnatrz), kilka mniejszych i wiekszych dyskotek/potancowek, cala masa domkow i calkiem sporo innych atrakcji. Nie jest to moze idealny srodek Polski ale juz calkiem blisko, z Poznania jakies 70 kilometrow w kierunku centrum Polski  W zimie nie ma tam co robic bo raczej tam nic nie mieszka ale od majowego weekendu miejsce zapelnia sie zyciem, imprezowym zyciem ceny calkiem przystepne wiec z tym nie bedzie problemu, stolowek, barow i restauracji nie zabraknie. Swego czasu bywalem tam bardzo czesto i zawsze sie swietnie bawilem, zreszta ja sie wszedzie dobrze bawie  Ponizej stronka na ktorej mozna sie dowiedziec wiecej: http://www.skorzecin.pl/ Zeby nie bylo ze Biszop wybral miejsce blisko Poznania poczytajcie sobie o tym miejscu bo moze lokalizacja nie jest idelnie w srodku Polski ale mysle ze warto rozpatrzyc to wlasnie miejsce  Tam jest naprawde milo 
|
Do góry
|
|
|
|
#476727 - 10/01/2006 13:24
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
Edited by Biszop (10/01/2006 13:25)
|
Do góry
|
|
|
|
#476729 - 10/01/2006 14:13
|
|
Ciesze sie ze jest pozytywny odzew z odleglego Krakowa  Miejsce jest naprawde bardzo ciekawe i nikt nie powinien byc zawiedziony, jesli wiekszosci zainteresowanych bedzie odpowiadala lokalizacja wtedy zalozymy nowy temat. Wazna kwestia zeby nie przespac sprawy, bo maj niby daleko ale wstepna rezerwacje bedzie trzeba zrobic szybciej. Co do samej organizacji to znam tam kilka osob ktore moglyby przygotowac naprawde ciekawe atrakcje w stylu ogniska, pieczenia na nim np dzika, jesli ktos bylby zainteresowany mozna tez sie pokusic o powazniejsze atrakcje typu paintball czy jazda na quadach (goraco polecam  ). No ale powyzsze to piesn przyszlosci, miloby bylo gdyby pomysl chwycil, wiec zainteresowani niech sie wypowiadaja  Oczywiscie jesli ktos ma podobne miejsca gdzie indziej to dawac pomysly, to tylko moja propozycja, jak na razie jedyna 
|
Do góry
|
|
|
|
#476731 - 10/01/2006 14:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Ja jestem ZA! W Skorzecinie już dawno nie byłem a co do rozgrywek, to proponuje "picie piwa na czas" i jakieś zakłady na to, tylko trzeba ustalić takie kursy, żeby siurków nie było 
|
Do góry
|
|
|
|
#476732 - 10/01/2006 14:25
|
Pooh-Bah
Meldunek: 28/11/2002
|
Quote:
wydaje mi sie, ze najpierw trzeba porobic regionalne spotkania, zeby ludzie sie poznali itd., a pozniej mozna zrobic taki duzy zlot
Dobry pomysł w warszawie już był, czas na inne misata,a w wakacje ZLOT
|
Do góry
|
|
|
|
#476734 - 10/01/2006 16:58
|
a.k.a. "Klajd Frog"
Meldunek: 29/07/2005
|
Jesli chodzi o kilkudniowy wspolny zlot to jesli mozna to z olbrzymia checia bym sie na to pisal  Niestety  widze ze jesli chodzi o termin - pojawila sie data poczatku Maja... Jak wiadomo w tym czasie (Maj) odbywaja sie matury, ktora pisze nie tak mala liczba osob z naszego forum (w tym ja). Z pewnoscia wsrod maturzystow jest sporo osob, ktore chca przyjechac na ten zlot ale niestety ta data kolidujaca z maturami skutecznie im to uniemozliwia. Szkoda, bo szykuje sie swietna impreza  Wiem Wiem - Niemozliwe jest znalezienie terminu, ktory pasowalby wszystkim wiec nie narzekam  PS. Proponowalbym zalozenie nowego tematu dotyczacego zlotu "calego" mecz.pl i zrobienie jakiejs sondy z wyborem daty i miejsca  Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#476737 - 10/01/2006 21:53
|
|
Quote:
Co do miejsca , to jest tam w poblizu prof czy sts ?
Pewnie w Gnieznie cos sie znajdzie, ledwo kilkanascie kilometrow, wieczorem kazdy poda kuponik wylozy gotoweczke i rano kilkuosobowa delegacja wsiadzie na rowery i podskoczy  albo jesli uslysza ze zbiera sie taka ekipa z "branzy" to moze otworza nam jakis punkt przenosny 
|
Do góry
|
|
|
|
#476738 - 10/01/2006 21:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Quote:
Quote:
Pewnie w Gnieznie cos sie znajdzie, ledwo kilkanascie kilometrow, wieczorem kazdy poda kuponik wylozy gotoweczke i rano kilkuosobowa delegacja wsiadzie na rowery i podskoczy  albo jesli uslysza ze zbiera sie taka ekipa z "branzy" to moze otworza nam jakis punkt przenosny
Ej ale by zajebista faza była jakby tak cały mecz.pl naraz sie do jednego STS-u wjebał! 
|
Do góry
|
|
|
|
#476739 - 10/01/2006 22:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Ej ale by zajebista faza była jakby tak cały mecz.pl naraz sie do jednego STS-u wjebał!
Hahaha jakby usłyszeli kim jesteśmy od razu by nas wyrzucili z tamtąd 
|
Do góry
|
|
|
|
#476744 - 11/01/2006 22:45
|
addict
Meldunek: 13/12/2001
|
sensowny termin to weekend majowy, miejsce: Kraków, Trójmiasto, lub miejsce gdzie jest łatwo dojechać każdemu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|